uzun süredir devam eden bir ilişkim var. yaklaşık bir ay önce büyük bir kavga sonrası birkaç günlük ayrılık yaşadık. o günden sonra sorunlar konuşuldu ve halloldu. iyi anlamda değişen çok şey vardı aramızda. ama şimdi en ufak kavgamızda kendimi dibe batmış hissetmeye başladım. okb rahatsızlığım var ve bunun için psikolojik tedavi görüyorum. bu süreçte psikoloğun beni ve her şeye karşı duygularımı sorgulaması sonucunda ben de kendimi sevgim konusunda sorgulamaya başladım ve takıntı haline getirdim. bu tarz düşünceler (eskisi kadar sevmiyor muyum acaba, birbirimize uygun değil miyiz acaba, başka biri ile daha mutlu olur muyum acaba vb.) normal mi yoksa değil mi? sevgimin azalıp azalmadığını nasıl anlarım lütfen yardımcı olun? bunu sorguluyorsan zaten sevmiyorsun vb. demezseniz sevinirim dediğim gibi takıntılarla boğuştuğum bir rahatsızlık içerisindeyim bırakın sevgimi sorgulamayı her konuda kendimi sorguluyorum maalesef :( anlayışınız ve cevaplariniz için teşekkürler şimdiden
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sadece her şeyi kontrol edemeyeceğinizin farkına varın hanfendi, hayat bu şekilde daha kolay olacaktır..
bunu kendime söylesem hatırlatmaya çalışsam da farkına varamıyorum. bir şeyler sürekli benim yüzümden gibi. ya da doğru yapılan yanlış yapılan her şeyi üzerime alınıyorum. düşününce bu kadar da önemli biri degilim muhtemelen ama farkına varamiyorum işte bunun :(
Yarın ölmeyeceğiniz ne malum? Yarın ölecekmiş gibi bu günü, hiç ölmeyecekmiş gibi yarını düşünün. Bu noktada her şey önemini yitiriyor.
öyle bir hâl aldı ki öleceğimi düşününce bile eskiden içime gelen korku gelmiyor nedense. dediğinizi şuanki kafayla okuyunca evet haklısınız. ama zaten birkaç hafta önce intihar etmeyi düşünmüş biri olarak gerçekten bahsettiğiniz şeyi hafife aliyorum sanırım
Uzman destek alın o zaman hanfendi burası sosyopat kaynıyor zaten..
bana da mı sosyopat demek istediniz :( alıyorum bu arada psikolojik destek. neyse dedikleriniz için teşekkürler umarım bir gün dediklerinizi yapabilirim..
Size demedim ruh haliniz iyi durumda değil içinizi sosyopatların olduğu bi yerde döküyorsunuz iyice içinizi karartırlar demek istedim.
ha anladım. evet öyle insanlarla da denk geliyorum da gece mesaisi işte belki bir kişi bile olsa beni anlar ona göre konuşuruz diye. teşekkür ederim tekrardan yorumlarınız için
Rica ederim kendinize iyi bakın
Aranızda ne gibi farklar var eksi artı konusunda
artı olarak eskisinden daha saygılı ve anlayışlıyız birbirimize karşı. tartışma yaşandığı zaman bir süre sakinleşip kısa süre içinde konuşmaya geliyoruz detaylıca. bana karşı daha kibar bunun da farkındayım. eksi olaraksa en ufak kavgada kendimi çok kötü hissediyorum, sürekli bir şeylerden şüphe etmeye meyilliyim okb yüzünden. yazarken fark ettim de eksilerimiz neredeyse kalmamış. ama neden hâlâ böyle mi diye düşünüyorum :(
Yaşlarınız kaç peki?
ikimiz de 20 yaşındayız
Şimdi 20'li yaşların başındasınız özellikle kızlar artık tamamen olgunlaşıyor yani o döneme geliyorsun şu an senin kafanı dinlemen gerekiyor yani okb hastalığını bilirim çok gördüm çevremde şimdilik burada anlatacaklarim bu kadar
kafamı dinlemek istiyorum ama takıntılar dinlememe müsaade etmiyor. ne ilişki yaşayabiliyorum, ne kendimle ilgilenebiliyorum. hiçbir şey yapamiyorum gerçekten de
Dediğim gibi seni çok iyi anlıyorum birçok kez arkadaşlarımda bu durumu gördüm sana birçok tavsiyelerde bulunabilirim ama burası yeri değil maalesef
neden yeri değil ya birkaç bir şey deseydin bari :(
Yazmayı sevmiyorum ses atmak daha kolay geliyor hem daha seni tam olarak dinlemedim telegram kullanıyorsan oradan bana yazabilirsin
korkuların cokmu fazla?
evet maalesef
uzunca konusup dertlesmek ıstermısın
Aşk bitmiş. Zorlamanın anlamı yok
neden nereden çıktı
Belli yani.. Âsk bitince iliski bir yuk haline gelir.
bende yük haline gelen o değil aslında. kendimde olan problem. aşk ilişkime de, aile ilişkime de çevremdeki herkese yansıyor. sorun bende gerçekten de :(
Ozele gelsene bir sey soracagimm