Boşuna insanlar birbirlerini ümitlendirip hayal kırıklığına uğratıyor...
Herkes birbirini kıyaslıyor. Eğer zaten kriterlerine uymuyorsa ilişkiyede gerek yok, kariyere odaklanıyorum bu yüzden.
Istisnalar kaideyi bozmaz.
Boşuna insanlar birbirlerini ümitlendirip hayal kırıklığına uğratıyor...
Herkes birbirini kıyaslıyor. Eğer zaten kriterlerine uymuyorsa ilişkiyede gerek yok, kariyere odaklanıyorum bu yüzden.
Istisnalar kaideyi bozmaz.
Sorsan herkes güya ciddi ilişki istiyor ama hakkıyla ciddi ilişki yaşanacak insan sayısı o kadar az ki samanlıkta iğne bulmaktan daha zor. Artık her şey çok basitleşti, sosyal medyanın etkileri, çevremizde olup bitenler, duyduklarımız yaşadıklarımız bizi o kadar köreltti ki artık kimsenin kimseye bağlanmaya gücü yok, herkes her şeyi oldu bittiye getirip anlık ilişkiler yaşamanın derdinde. Artık çağın ve teknolojinin etkisiyle herkes çok güzel ve yakışıklı. Haliyle bu kadar alımlı insanlar arasından seçim yapmak da zorlaşıyor, kişilerin kriterleri ve beklentileri çok yükseliyor. Bunun sonucunda da birini seçse de insanın aklı hep diğerinde hatta en iyisinde kalıyor, verdiği karar gelişigüzel ve basit oluyor. Çünkü 2 seçenekle 200 seçenek arasında tercih yapmak bambaşka şeyler. Zor kısacası.
Kafandaki hedefler bitmeden 50 tane de sevgilin olsa biriyle evlilik yoluna giremezsin. Çünkü daha sonra tamamlamadığın hedefler evlendikten sonra içinde bir ukte olacak ve bu konuları eşinle konuşup kavga gürültü edeceksin. Hedeflerin varsa evlilik yolunu düşünme. Ayrıca evliliğe yönelik olmayan ilişkiler diğer adıyla takılmalık ilişkileri aklını ve mantığını kullanarak anlayabilecek yaşta olduğuna inanıyorum.
Sen evlenmek istediğin için senin açından mantıklı evet. Evlenmek istemeyen benim gibi insanlar için mantıksız biz evliliğe gitmeyen ilişki kovalıyoruz.
Ne babası ya slk mıyım bu dünyaya çocuk getirip bir ömür peşinden koşayım😂
Kendimi bildiğim için getirmicem. Keşke herkes kendini bilse çoğu insan ebeveyn olmaya uygun değil buna rağmen oluyorlar hem kendilerine hem masum çocuklara yazık oluyor.
Cevap
8Cevap
Katılıyorum. Zaman kaybı ve günaha giriyor insan sevgili olunca. Flört desen mantıklı tek yanı yok.
Değil. Hayattan beklentilerine bağlı bu sorunun cevabı.
Bir ilişkiden tek beklentin evlilikse, neden olmasın.
Ben ciddi ilişki istedikçe de kaçtılar benden kıza duygularımı açıyorum bana ümit veriyor 2 gün sonra arkadaş kalalım diyor. Direkt vakit kaybısınız çoğunuz.
Cevabın alakasızlığına gel ya bununla ne ilgisi var söylediklerimin?
5 senedir evliyim evlenmenin mantığını anlayamadım
İlişkiler sevişmek üzerine kurulu
25e gelince hepiniz aynı moda giriyorsunuz
Hemfikiriz
Katılıyorum
Gönül evlendirme o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?