Arkadaşlar bir kişiyle tanıştım. Buluşmayı o teklif etti. Sohbet güzel geçti buluşma. Ama şöyle bir durum var görüşmede benim ailemi sordu, evlilik fikrimi sordu. Evliliğe uzaksındır herhalde vs dedi. Bende hayatıma alacağım kişiyle anlaşırsa ileride evlenmeyi düşünürüm vs dedim. Neyse o ise sürekli işinden şikayet etti memnun olmadığını, iş değiştirmek istediğini vs söyledi. Sonra ben hani yazar mesaj atar sandım ama bir sessizlik ben mesaj attım dedim ki niye sessizleştin.Keyifsiz hissediyorum işteyim vs dedi. Bende hani benden mi adım bekliyordun dedim. O ise hani tek düşündüğüm şu an akşam olsun mesai bitsin vs.Bende dedim ki bu meseleyi fazla kafana takıyorsun. Hani izin günlerinde iş düşünme, işten ne kadar sıkıldığınla alakalı hayıflanıp durma. İşi işte bırak dedim ancak o şekilde baş edersin. Bir de dedim hani iletişim ele karşılıklı yürür, sadece benim çabamla olmaz. O dahaklısın ama benim hiç keyfim yok. Kusura bakma dedi. Bende anladım, olabilir yazdım. O da tekrar kusura bakma lütfen yazdı.
Yani beni beğenmediğini düşünmüyorum biraz sıkıntılı bir tip herhalde görüşmede de hep hayatından memnun olmadığından bahsetti durdu. Sizce mesaj atar mı? Yoksa umudu kesmeli miyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ay bu ne ya o değil sen onu beğenmemelisin bence uzaklaş
Ben işten çok sıkıldım, iş değiştirmek istiyorum, ama olmuyor. Gibi şeyler çok sık kullandı. Sonra bana diyor sen arabası olmayan bir erkekle evlenir misin? Ben de evlenirim dedim neden evlenmeyeyim sonradan alır alacaksa
Ya bence onun özgüven problemi var. Kendini yetersiz görüyor. Ve kendisinin maddi durumunun iyi olmadığını göstermeye çalıştığını sezdim. Çünkü mesela kızı yemeğe çıkarması var onu getirip götürmesi var vs bunları düşünüyor doğal olarak. Ki bence düşünmeli yani birçok kız ister düşünmesini bunu biliyor ondan sana peşin peşin söylüyor. Bence bununla olmaz ya hiç bulasma. Özgüvensiz biri biliyordur kendinin ne kadar eksik olduğunu. Birinin onu seveceğine bile inanmaz o
Saçma ben arabasına bakmıyorum ki. Ayrıca her buluşmada erkek ödeywcek diye de bir kayde yok. Nelerle muhatap olmuş bilemem. Ama işte işi olmayan biriyle sevgili olur musun? Arabası olmayanla sevgili olur musun? Ya ne alaka mesleğin var inşaat mühendisisin elbet olur zamanla her şeyin.
Dedim ben öyle materyalist biri değilim ama tabi mesleği olsun işi olsun çünkü erkekler ekonomik anlamda misyon yüklenmiş. Çalışma vs gibü ama karşılıklı çalışılmalı dedim günümüzde.
iş ile aşk birbirine karıştırmak iyi sonuçlar vermez iş işyerinde kalır
İşi mi kafasına takıyor bilmiyorum ama benim şu an düşündüğüm iş bitsin eve gideyim vs diyor.
Seni sallamış işte sende anla yani bu kadar saf olma
Ben 12 saattir ateşin karşında çalışıyorum sevgilim olsa ki yok isim biter bitmez ona koşarım
Yani ben diyorum benden mi adım bekledim. Diyor ki şuanda işteyim ve tek düşündüğüm işimin bitmesi ve eve gitmem. Çünkü sevmiyorum çalışmayı
Verdiği cevap çok aptalca.
Çok aptalca ve çok seviyesizce yani hiç umrumda değilsin demiş bu kadar açık ve net söylemiş ama sen anlamak istemiyorsun galiba
E ben karşılıklı çaba gerekir iletişimin sürmesi için böyle karşıdan beklersen hiç bir şey yapmazsan yürümez deidm.
Ben sevmem böyle şeyleri
O da haklısın ama kusura bakma benim keyfim yok pek o sebeple
O zaman takipten çık ve deki ben ciddiyet aramıyorum çünkü işimden hayatımdan memnun değilim. Görüşmesek daha doğru. Lagaluga yapmasın. Bende dedim herhalde keyifsiz olabilir belki yazar sonra
Yazsa ne cikarki boş versene
umudunu kes bundan olmaz ayrıca ilk buluşmadan evlilik konuşulmaz
Bencede ben dedim bunun zamanı avr falan kendi şu an için düşünüyormuş. Bir de hep işten sıkıldığından bahsetti iş değiştirmek istiyorum. Sonra diyor seni de sıktım bu mevzularla.
Pardon düşünüyormuş evlilik genel fikrimi sordu işte. Her şeyi sordu ailemi, mesleğimi, evlilik düşünüyor uyum vs
Düşünmüyormuş şu an için evlilik bana da fikrimi sordu yanlış yazdım
bundan olmaz yol ver buna