Değişik bir tip fikirleriniz nedir? ?

Arkadaşlar bir kişiyle tanıştım. Buluşmayı o teklif etti. Sohbet güzel geçti buluşma. Ama şöyle bir durum var görüşmede benim ailemi sordu, evlilik fikrimi sordu. Evliliğe uzaksındır herhalde vs dedi. Bende hayatıma alacağım kişiyle anlaşırsa ileride evlenmeyi düşünürüm vs dedim. Neyse o ise sürekli işinden şikayet etti memnun olmadığını, iş değiştirmek istediğini vs söyledi. Sonra ben hani yazar mesaj atar sandım ama bir sessizlik ben mesaj attım dedim ki niye sessizleştin.Keyifsiz hissediyorum işteyim vs dedi. Bende hani benden mi adım bekliyordun dedim. O ise hani tek düşündüğüm şu an akşam olsun mesai bitsin vs.Bende dedim ki bu meseleyi fazla kafana takıyorsun. Hani izin günlerinde iş düşünme, işten ne kadar sıkıldığınla alakalı hayıflanıp durma. İşi işte bırak dedim ancak o şekilde baş edersin. Bir de dedim hani iletişim ele karşılıklı yürür, sadece benim çabamla olmaz. O dahaklısın ama benim hiç keyfim yok. Kusura bakma dedi. Bende anladım, olabilir yazdım. O da tekrar kusura bakma lütfen yazdı.

Yani beni beğenmediğini düşünmüyorum biraz sıkıntılı bir tip herhalde görüşmede de hep hayatından memnun olmadığından bahsetti durdu. Sizce mesaj atar mı? Yoksa umudu kesmeli miyim?

Değişik bir tip fikirleriniz nedir? ?