Arkadaşlar öncelikle 8 ay güzel giden ciddi bi ilişkimiz vardı son zamanlarda biraz kavgamız fazlaydı üçüncü kişilerden dolayı kavga ettiğimiz oldu benim sevgilimle tanışmadan önce hayatımda olan bir kız kankam vardı ilişki başladıktan sonra onunla devam ettim ama sevgilim mesafe koymamı istemişti mesela kız buluşmak istiyordu ben mesafe koyduğum için reddediyordum en son biz ayrıldıktan sonra bu kızla tekrardan buluştum story atmıştık sevgilim de gördü ve çok üzülmüş ve sinirlenmiş ama ayrılmıştık sonuçta sonrasında ben eski sevgilime mesaj attım konuşmaya başladık ve o istemediği kızı hayatımdan çıkardım heryerden sildim bazı ilişkideki sorunları ortadan kaldırmaya çalıştım ve kızı hayatımdan sildim tekrardan barışabilmek için çünkü çok seviyordum o da beni çok seviyordu fakat kızı hayatımdan çıkardığım zaman bana dediği şuydu sana daha öncesinde çıkartmak gerektiğini söyledim ama sen o zaman çıkartmadın şimdi çıkartmanın bi önemi kalmadı diyor ve bu sebepten ayrıldık ve sonrasında dedi ki ilişkide tartıştığımız kızlarla ilerde beraber olursan hakkımı helal etmem bil dedi sizce seviyor mu hala bana kırgın sizce ne ne bekliyor bugün konuşmayı bitirdik ayrıldık Zaman mı vermeliyim kendi haline mi bırakayım yoksa yazmalı mıyım darlamış olur muyum onu çok seviyorum ve tekrardan ilişki istiyorum?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya gerçekten kızı cok üzmüşsün ayri bile olsanız buna kirilmistir tabiki yapmaman gerekiyordu. Hakkini helal etmede ciddi degildir sana sinirli ve kirgin olduğu icin demistir. Haksiz olan sen oldugun icin yazmasi gereken gonlunu almasi gerekeb sensin ister bunu bugun yap ister 5 gun sonra yap ama arayi cok acma derim
Bizden daha olmaz demesi set mi çekmek anlamında yoksa naz mı eğer öyle düşünüyorsa yazmam doğru olur mu ne yapmalıyım
Kiz bunu durduk yere demedigi icin sevmedigini soyleyemem demesinde hakli ben böyle bi konuda sinirli oldugum icin derdim ama onu bilemem
Bide seni sevmese ayrildiktan sonra ne yapacigini umursamazti o kizlrla olmab umrunda olmazdı bence az bi sure gecince ozur dile yaz
Peki sizce 5 gün sonra ona ne yazmalıyım bundaj önce ayrıl barış yaşamıştık ne yazmam ve nasıl davranmam gerekir
Ayriliginiz ne kdr surmustu en fazla
1. buçuk hafta
Aslında ayrıldık tekrar konuştuk flört olarak sonra tekrar tartışıp ayrıldık yani flört sayılmazsa 1 ay gibi derim ama 1 ay içinde konuştuk flört de ettik
Bana seni seviyorum ama sevmek istemiyorum dedi birde ekstra
1 hafta sonrada yazabilirsin o zaman eger bulusma sansinjz varsa özür dile yüz yüze gorusmek istiyorum yuz yuze olunca yumusayabilir çünkü bir cicek al git yaptığının cok yanlis oldugunu bidaha olmayacağını anlat artik hayatındki tek kiz o olduğunu soyle gerisinde bulursun sen buluşma sansnz yoksada direkt mesajda yaz en azindan sansini dene yani
Seviyo iste seni barisirsiniz eminim
Uzak mesafe ilişkisiyiz aslında okullarımız da aynı ama ailesi çok katı muhafazakar erkekle buluşmasına izin vermiyo tek bende saygı duyuyorum o nedenle buluşamayız okulda da göremicem bu sene çünkü başka okula nakil aldırdım bir de özür dilediğimde hayatındaki tek kız olduğumu söylediğimde artık çok geç diyor zamanında yapıcaktın bunları diyo kız haklı ama eskiden yapmışım bi hata kendimi değiştiriyorum düzeltiyorum bunu yapmam hiç yapmamaktan iyidir geç bile olsa iyidir bence ama böyle diyince tersliyor ne yapıcam?
Yani bilmiyorum bende aylar önce kizin yaşadığı şeyleri yaşamıştım ama tekrar barismstm ve Şu an iki yillik ilskm var onla o yüzden arada gercek sevgi varsa barisirsiniz kiz biraz naz yapio gibime geldi ama özür dilemeb hosuna gidiyor biraz zaman ver hic yazma sonra istedigin bi zaman tekrar sansini dene
Gerçekten çok iyi analiz ettin evet naz yapıyor bana olan sevgisinden adım gibi eminim ama bizden daha olmaz dedi gerçi büyük konuştuğunda genelde tersi oluyor bana bi kere ayrılırsak tamamen biter dedi ama ayrılmamıza rağmen konuştuk yani belki burada da naz yapıyor gibime geliyor
Ya evet iste haklılığını kullaniyo onun peşindeb kosman ozur dilemeb ve sana kötü davranmasi hosuna gidiyo böyle klasik kizlwr yani bende ayniyim barisir gibime geliyor benim bir sure birakirsab
Eger tamamen bitirmis olsa seni heryerden engellerdi emin ol ve sana seni sevdiğini de demezdi
Valla yaparsa yapsın hakkıdır zaten ben çekerim yaptım bi hata çekicem yeterki onunla mutlu oliyim diyorum onun içinde biraz bekliyim ve mesaj atiyim diyorum içeriği ne olmalı sence?
Yani icinden gecenleri yaz ne kadr sevdiginden duzeltmek istediğinden bahset ozledigini söyle duygusal gir konuya ilk yani sonrada bi sans daha iste aklima bunlar geliyor yani
Şöyle bişey var oda seviyo ama istek yok dedi heves kalmadı dedi bunu diyen bi kız ne hissediyodur sevmesine rağmen böyle olması nedir
Ozlese biraz duzelir gibime geldi Şu an sana kirgin olduğu icin onlari söylemiştir ve gayet normal birsz zaman gecince yazda ona göre bakarsin
çok büyük hata yapmışsın kızda birşeyler var ki. şüphelenmiş güvenini kazanmalısın
Hata yaptığımı biliyorum şu an ayrıyız güvenini nasıl kazanıcam
Cinselik yaşandı mı
Sarılma öpme haricinde bişey olmadı
Anladım eger vijdanını zedeleyecek bişey yapmadıysan rahat ol öpüşmede ikinizde soeumlusunuz
Öpmek de sadece yanaktan onun dışında öyle bişeyimiz olmadı
Analdım vijdanın rahatsa dert etme kanka