Tatsız bir sürpriz yaşadınız ve eski sevgilinizle karşılaştınız bunu sevgilinize söyler misiniz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tatsız bir sürpriz yaşadınız ve eski sevgilinizle karşılaştınız bunu sevgilinize söyler misiniz?

Hayır tabii ki söylemem hatta çokmuş gibi davranmayı tercih ederim, yani böyle bir şey söylemeye gerek yok hatta karşılaştığımız istenen verirse selamını alırım ya geçmiş ilişkiler konusunda gelecekteki ilişkiyi etkileyecek bir durum olmadığını test çöz geçmiş ilişkiler ve kişiler hakkında konuşulmasını doğru bilmiyorum saçmalık, üstelik hayatımıza girmiş olan bir insan varken geçmişi konuşmak onun hakkında düşünceler uyandırabilir ondan dolayı gayet geçmişe çıkıyorum konuşmak ya da onunla ilgili söylemleri doğru bulmuyorum.
Evet ben söylerim tabi ki de bilmesi lazım çünkü yani demezsem daha kötü olur çünkü :D sonra bana der madem eski sevgilin vardı neden demedin bana diye.. bu yüzden de sorun çıkmaması için ve rahat olması için bilgilendirirdim ben sevgilimden bir şey saklamam çünkü. aynı şekilde oda bana söyleyebilir sorun etmem bunu sonuç olarak sevgilime zaten güveniyorum en azından kim olduğunu bilirse içi daha rahat eder benim yanımda diye düşünürüm. ama tabi ters de tepebilir bilmiyorum hiç düşünmedim şuana kadar eski sevgilim olmadığı için :D
Cevabından emin olamadığın tek soru olabilir barış 😂
Bence de :D sen kız olarak mesela sevgilin desin ister miydin
Evet sevgilimin dürüst olmasını isterdim ama ben söylemezdim 😂
Evet hayır gibi bir cevap oldu bu :D :D
Bende senin gibi arada kaldım 😂
😂
Söylerim. Bak kuman orada oturuyor git tanış derim dermişim. Şaka şaka demem. Öhö. Şey derim kalk gidelim. Garsona da hesabı orada oturan andival ödeyecek deyip bizim hesabı da eski sevgiliye kitleyip oradan kaçıp giderim aldskjflk
2 dkda ortalığı karıştırdın ya pesss skjsjdf
Çok sakin buralar. O yüzden karıştırasım geldi askldjfd
Elbette hayır. Yani böyle bir şey söylenmez ya niye durduk yere sevgilim ile aramı açayım gerek yok. Sevgilimi alır o mekandan uzaklaşırım hemen. Yani aynı durum onun başına gelse ondan da aynı hareketi beklerim ben. Gerek yok bence aynı mekanda bulunmaya. Yani sorun falan çıkacak laf atmalar falan o yüzden uzaklaşmak iyidir.
En güzeli. Yanınıza gelip selam da verebilir sonuçta uzaklaşmak doğru bir karar
Aynen öyle bence selam vermesi pek hoş olmaz gerek yok ya. Sonuçta bitmiş gitmiş bir ilişki gerek yok ben iletişim halinde bile olmak istemem şahsen..
Cevap
11Cevap
Söyler miyim emin değilim iç savaş çıkar falan ama büyük ihtimal o rahmetliyi görmem bile etrafa dikkat etmiyorum
Söylemedin diyelim geldi selam verdi sana ne yapardın jdjdjf
Sevgilim yok, o anda tek olduğumu düşünürsek, hiçbir şey söylemem, yüzyüze denk gelsek bile umrumda olmaz, onları gördüm diye mekandan da ayrılmam keyfime bakarım.
Söylemek için bir sebep oluşmadıkça (gelip selam vermesi gibi) söylemem, gereksiz. Bizi ne ilgilendirir..
Hayır neden söyleyip moralini bozayim mi.. bilmesine gerek yok.. zaten ben de görmezden gelirim
Durduk yere söylemem, bişeyden şüphelenip herhangi bir bakışından falan sorarsa söylerim
Tabikide hyr yeni sevgilimle niye ondan. oturu tartısayim
Görmezden gelirim, diğer türlüsü gevşeklik gibi geliyor.
Bir şey demem o ortamdan uzaklaşmaya bakardım
Evet söylerim. Çünkü saklamak gereksiz bilsin nolcak.
Geçmişte kalmış bir kişi. Yabancidan farkı olmaz şuanda o yüzden bir şey demem
Hayır ne gerek var
3 maymun oynarım görmedim ki kim diyo :D
Yanınıza gelip selam verirse senin 3 maymun işe yaramaz jsjdf
derim ki
sizi tanıyor muyum?
sen kimsin? aklsdjfgd
Ben eski sevgilin tatlım ne çabuk unuttun diyormuş sksjjs
aklsdjas o zaman kaos çıkar işte yanımdakiyle nasıl uğraşcam sdkjdf
O senin sorunun artık sksjsj
Off düşüncesi bile gerdi djfc
Baştan dürüst olsaydın böyle bir sorunun olmazdııı 😂
Jdjdjf ex de gelip selam vermesin öyle
Exin arıza çıktı düzgün sevgili seç jsjdjd
Jdjfnfd oyun sonunda kötü sonla bitince ekrana yazan yazı olmalı bu jdndnf
Jsjdjddj aynen bu güzeldi jdjdf
😂😂
merhaba abla cevapim evet
baskasindan ogrense daha kotu olur
hem gecmis gecmiste kalir
durduk yere eski sevgilimi gorunce aaa bak bu benim exim demem tabi. o gelirse yanımdakini tanitirim manitam diye
Söylemem sanırım. gerek yok. yemeğimi yer ya da işimi görüp çıkarım
Açıkçası söylemkten kaçınırım.
Gereksiz yere sıkıntıolur. Sevgilimi neden kötü duruma getiriyim.
gerek yok bence
hayır söylemem, ki başıma geldi
Umursamaz gecerim
söylemem
Kararsızlık 😂
İsim olmaz görmezden n gelirim
Söylemem tabi ki 🤣
Ebet
Sorarsa söylerim
Hayır çünki o kişi benim için ölü
Lüzumu yok
Evet söylerim