Metroya binerken çıkış saatlerinde karşılaştığım bir kız var. Hoşlandım konuşmak istiyorum ama uzun süredir flört bile etmediğim için nasıl giriş yapacağım veya başlayacağım hakkında hiçbir şey gelmiyor aklıma. Nasıl bir giriş veya başlangıç yapmalıyım?( Öyle çatara patara git konuş demekle olmuyor.)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Off ilk adımı attığında metroda olup uzaktan bakmak isterdim heycanlı jznznsj
Ahahha bi de bana sor 😅
Bence kendine güvenen samimi ama abartı olmayacak bir gülümseme ile yanıma yaklaşmam birisi ile diyolog kurardım. Ama o nasıl birisi bilmiyorum.
Nasıl bir ortam ve başlangıç buna izin verir? Şimdi samimi gülüş ile gelinmesi ne konuşulacağının önemsiz olduğu anlamına gelmiyor. şu an böyle diyorsun ama ilk tepkin gerçekten bu mu olurdu?
Evet ben sıcakkanlı birisiyim ama bu şekilde yaklaşanlar oldu hatta daha düz ifadelerle eğer reddettiysem bile bunu güler yüzle neden olmayacağını açıklayarak yaptım. O da insan ve çok gergin olduğunu hissedebiliyorum buna gerek yok bende insanım sonuçta. Hatta böyle davranıyorum diye ısrarcı oluyorlar sinirleniyorum xhbdjs
Hmmm benim için her şey şansa bağlı yani 😅😅😂
Öyle tabi maalesef herkes güler yüzlü değil. Benim önceliğim insan sadece peki bugün gördün mü?
Gördüm, bir süredir beni farkettigini de biliyorum ama hiç gülmedi ne bileyim kesmedi, dümdüz önüne bakıyor. Bir kaç defa arkadaşıyla gelirken, beni gördüğü sırada sürekli dudağını ısırdığını da gördüm ama ama işte bir ışık yok gibi!
Ketum bir tipe benziyor, güldüğünde güller açan, normalde hayattan bezmiş suratsız, aynı ben 😂
😂😂 oo mantıklı bir şekilde ilerle ozaman hoşuna gidebilecek şeylere bakmak lazım orada olsam önce ben arkadaş olurdum Bu konularda iyiyim eğer karşıdaki kapı duvar değilse tabi baba tarafı bile sever beni öyle yani uxnsjsks
Hahh bir tanıdık olsa arada iş bende. Ama işte yolda gördüğün birisine zor hani. Sapık damgası yerim diye korkmuyor da değilim 😅 Bu hafta konuştum konuştum, 2 hafta yıllık izne çıkacağım, hayatta göremem daha.
Oo gün kalmamış yan yana geliyor musunuz illaki bir konu olmalı yaa ben böyle zamanlarda daha iyisini düşünebilirsin diyorum kendime
Ters istikamet bizimki, ben giderken o geliyor yani evet yan yana geliyoruz. Birkaç defa gülümsemeye çalıştım dümdüz önüne bakıyor denk gelmiyor. Bi de ilk o bakıyor hani, ben tam fark ettim bakışayım diyorum, o bir daha bakmıyor.
Ne bileyim benim farkında ama umursamıyor gibi bir havası var. Sevgilisi flörtü olmadığına da eminim bu arada
Hangi şehir diye sorabilir miyim?
Tipsiz birisi de değilim, kendimin farkında bir bireyim. Ne bileyim, ışık görmeyince konuşmaya nasıl devam edecek bilemiyorum. Bide biliyorsun ki, kadınlar ilk reddetmeye meyillidir, konudan -kişiden bağımsız
İstanbul
Öyle tabi. Peki elinde sadece telefon mu oluyor kitap dergi çanta vs?
Telefonuna hiç bakmadı bugüne kadar, küçük bir sırt çantası vardı
Oo bu daha enterasan ben mutlaka bakarım.
Dimi. Hani ilgilenmediğini veya birisi ile konuştuğunu belli etmek için bile olsa telefonla uğraşırsın. O bunu hiç yapmadı, iş çıkış saati hani birde
Kandil olsa cikolata dağıtırdın metroya en sonda ona tutardın hxbdjsns vallahi aklıma bir şey gelmiyor.
Seni neyi etkiledi?
Dedim ya ketum, hayattan bezmiş havası etkiledi. Dünya umurunda değil gibi. Ama işte asıl olay burada; biliyorum ki hayattan en iyi zevki bu gibi insanlar alır. Kimseye aman vermez, umursamaz, hayatına bakar. Güldüğünde sahte olmadığını bilebileceğin birisi
Her seferinde yanına geçip oturabiliyor musunuz acaba bir süre böyle ilerlerdi bu alışkanlık yapar di.
Yok öyle bir imkan yok. Yürürken karşılaşıyoruz zaten
Tatilde olduğun bir gün onunla birlikte ilerlemek en azından nereye gittigine bakardin
Bir ara düşündüm. İş çıkışı zaten, onunla metroya binsem ve öyle konuşmaya çalışsam dedim ama yine sapık damgası yeme ihtimali ve en önemlisi rahatsız olabilir bu konuda
Elin yüzün düzgün değil mi yemezsin ya ne olacak birde yaş kaç ?
Kafamda bir senaryo kurdum; 2 tane soğuk kahve alacağım, ayak üstü merhaba, bir süredir seninle konuşmak için cesaretimi toplamaya çalışıyordum, bir şeyler yeme içme teklifimi reddetme ihtimaline karşı hazırlıklı geldim😬 mahsuru yoksa tanışabilir miyiz demeyi düşünüyorum
Hahahahs 28 yaşındayım, elim yüzüm düzgün çok şükür. 😂😂
Agaaaa ben bunu üniversitede yapacaktım hoşlandığım çocuğa ama tam olarak aynısını.. sonra onun en yakın arkadaşımdan hoşlandığını öğrendim kahve almaya giderken xjnssj😂😂
Asıl mesele red yersen metroya binerken görünce sorun yaşar mısın ?
En azından sana da mantıklı gelmiş böyle bir şey 😅😅 sonuç hüsran olsa da
Hem kahve ile yaklaşırsan sapık ta olmazsın olabilir
Haa yok yaşamam, rahatsız etmemek için denk gelmemeye çalışırım. Hatta beni yanlış anlama ihtimali de var; benimde günlük hayatta ketum, suratsız bir ifadem var 😅😂😂
Hiç haz etmedigim insan türlerisiniz jxndms sizden olursa şok olurum ve banada haber et sonucu olur mu?
Ahahahah deme öyle, dışardan bakınca soğuk bir insan gibi görünebilirim ama eksantrik denebilecek eğlenceli bir karaktere sahibim. Sadece sürat ifademi kontrol edemiyorum
Sonucu haber ederim, konuşabilirsem tabi 😅😅
Farkındayım yoksa anlaşamazdık . Gerçi anlaştığımız da söylenemez jxbsksms başta bana bir kızdın 😏 tamam dediğin gibi olsun ve umarım kızın iyi gününe denk gelirsin.
Ahahhss umarım 😅
Iyi geceler dilerim bak beni unutma olur mu hep unutuyorlar. Jxnddn
Ahahdhaja Güzin abla mısın sen? Tamam unutmam 😂
O kadar konuşup emek veriyorum ne yapsak diye düşünüyorum sonra kızı kapıyorlar mi ne yapıyorlar bana geri dönüş yok.. üzülüyorum jdbdjd
İçerlenmeşsin sen, merak etme olursa söylerim. Olmazsa zaten yapacak bir şey yok 🙃😁
Olmazsa da de İstanbul'a gelcez mecbur jxnxjskd bu davadan öyle kolay dönmek yok xidndjns
Ahahahs nereden gelip çöpçatanlık yapacaksın 😂
Osmaniyeden geleceğim bakalım hayırlı bir iş için jxnxjd
Abahshaj çok iyi
Hocaaaammm naptınız tatil başladı mi jxnsns
Konuşamadım, bir gün göremedim, diğer günde arkadaşları vardı, yani olmadı 😑
Bence 2 hafta sonra tatilden dönünce eline bir hediye al görünce de ki tatilden döndüm bunu da sana aldım görünce aklıma sen geldin? Ixndjznzk
Akaksjala o değilde nasıl hemen cevapladın yaa 😂😅
Buraya çadır kurdum jxndkd bende fark ettim 23 saat sonra cevaplamışsiniz keşke 23 saat1 dk bekleseydim dedim ama iş isten geçti xjnxjsms
Ahoaksja alttan alttan lafını esirgemeden odunu verdin bana 😅
O kadar belli oldu mu ya 😌 jdndks
Bahsettiğim fikir nasıl peki? Idnsj
Belli olmasa değilde, anlamasam tuhaf olurdu, ama yok fikir tutmaz, neden dersen lakayt bir hava veriyor, itici bulma ihtimali yüksek
Bence her şey yaklaşırken ki enerjine bağlı senaryo fikirleri sadece benimki.
Yok be Öyle lafta vurmadım. Eğlendiğim için buradayım.
Aynen dediğin gibi, en önemlisi giriş kısmı. Gelişme ve sonuç tamamen girişe, ortama bağlı. Onu ayarlayabilirsem problem olmaz zaten. Benimle ilgilendiğini az olsa bilsem veya anlasam çok iyi olurdu 😅
Adı neymiş sosyal medya araştırması yaptınız mi ?
Yani bana söyleyin diye sormadım Oyle anlaşılmasın. Siz öğrenebildiniz mi?
Abajaisw 1-2 yıldır hiç sosyal medya kullanmıyorum, adını da bilmiyorum maalesef. Sosyal medyadan baksam da olmaz zaten, sonra yüz yüze konuşma cesareti bile yok diye tenezzül bile etmezdi yüksek ihtimal 😂😂
Yok be adını bilip sana söylesem ne değişir, diyelim ki Ayşe dedim ne olacak zaten 😂😂😂😂😂 sen sosyal medyadan tüm Ayşelere mi bakacaktın 😂😂
Ben buradan hoşlandığım birinin yağmurlu havada attığı fotoğraftan oturduğu evi bulmuştum hemde hiç gitmediğim bir şehirde.. beni hafife alıyorsunuz jxbdjdjd sosyal medyayı da mesaj için değil nerede nasıl bilgi edinmek içindi yoksa eklemeyi bile doğru bulmuyorum. Ama yüzyüze de ne diyeceksiniz işte?
Ciddi misin? Stalkerlıkta bir dünya markası olmalısın 😂😂
Yani tabi bunu onun bilgisi dahilinde yapmıştım. Izin verilmediği sürece kimsenin sınırlarına basmamaya çalışırım. Burası önemli altını çizelim de xjdnjd içeri almasınlar sonra
Herşeyin spontane bir şekilde gerçekleşmesini isterdim açıkçası, onun da ilgisi olması ama ilk adımı benden beklemesi. Heyecanlı ve aptalca şekilde konuşup, bir iki gün daha iş çıkış saatlerinde tesadüfi konuşmalar, ardından buluşma vs. Ne bileyim sanki işi kendi kendime yokuşa sürüyorum 😅😅
Okuması güzeldi çoğu kişi böyle ister hatta gerçekleştirenler de var tabi ama.. sizin ciddiyet biraz farklı boyutta diye hatırlıyorum. Jdbxj
Yokuşa sürüyorum derken olmayacağı ihtimali ni daha mi yüksek tutuyorsunuz?
Nasıl bir ciddiyet? Bu kadar kafa yorup, kafamda kuruyor olmak yerine direkt gidip konuşmaya çalışmam gerekiyor bir şekilde. Şekilden şekile onun karşısında girmeliyim, kafamda değil
Ketum bir tipe benziyor demiştiniz hatta bende öyleyim felan demiştiniz. Ondan ötürü dedim.
Sadece olacağı varsa biraz daha pozitif yapmaya çalışıyorsunuz. Ama direkt konuşmakta işe yarar konuşası varsa zaten konuşacaktır.
Aynen dediğin gibi, olursa olur, olmazsa da değişen tek şey reddediliş sayımın bir artması 😂😂😂
Daha önce de mi girişiminiz olmuştu olumsuz olan 🙄
Hem bakma, en çok kaybeden o olacak. Benim gibi birini tanımadan kaybedecek 😂😂
Aynı kişiye mi? Hayır
Genel olarak kastediyorum
Hayır farklı birine yani. Bununla hiç iletisiminiz yok biliyorum
Eskiden ne oldu bilmiyorum ama birisini tanımak ve evlenmek istemek kötü bir şey değil. Niyeti yoksa bile düşünebilir kader bu sonuçta.
Tabiki oldu, ama orada benim eski ilişkim sevgilimde kendini bana hatırlattı falan derken benim kafam karıştı, kötü bir gelişmesi oldu. Sosyal medyadan ekledim engelledi, aynı fakültedeydik rahatsız olduğunu düşündüğüm bakışları vardı, gittim özür diledim vs derken ben olayları yanlış anlamışım onu fark ettim ama özür diledikten sonra nedense hep kızdan kaçtım, bu kezde o ilgi gösteriyordu 😂😅😅😅
Ama sizde eski sevgiliye felan kapılmayın biten bitmiştir jxndid
Bu saatten sonra kaçacak birşeyimiz yok niyetiniz ciddî ise görüşmek istersiniz onun gönlü yoksa olmaz herkes yoluna bakar 🤷🏻♀️ ee şimdi 2 hafta bekliyecek misiniz?
Konudan bağımsız, kaç yaşındasın merak ettim bian?
2 hafta bekleyecek miyim? Bilmiyorum, karşılaşır ve aniden cesaretimi toplarsam girerim konuşmaya biliyorum, en fazla olmaz hani
26 yaşındayım. Peki sizce o hanım kaç yaşındadır?
O da 26-27 gibi 25 olma ihtimali daha yüksek
Nedense içimde bir ses buğday tenli 168 boylarda 62 63 kilo omzundan az uzun saçları oldugunu söylüyor belki hep topluyor bile olabilir? Doru siz sanki böyle hoşlanır gibisiniz xjsjsks
Doru mu siz sanki böyle * olması gerekiyor du o kısım. Bu arada laf olsun diye diyorum sadece sezgiler cevaplamasanizda olur hanım
Buğday teni kısmı doğru, boyu 1,75-1,78 falan, kilodan emin degilim ama zayıf, Saçları omuzlarının üstünde evet, hiç topladığını görmedim, hep açıktı
Hiç bir şey bilememişim ben birdaha tahmin yapmayayım jdbdjd boyu baya güzelmiş. Ben daha kısa tahmin etmiştim.
Aahsnakh biraz öyle oldu
Icinizden geldiği gibi ilerlemenizi temenni ederim. Sonucunu benimle de paylaşmak isterseniz burada olacağımm.
Hızımı biliyorsunuz zatenbdjdjsj
Olumlu olursa paylaşacağım 😂😂 hızına yetişmek ne mümkün hem
Takip isteği attım bu arada, pek kullanmasam da burayı 😅😂
Aynen olumlu olursa mutlaka diyin. Minikte olsa ilgim var bu olayda adımı bahşedeceğim belki kızınıza koyarsinizxjdjsj
Adınızdan ötürü yorumlarda gördüğümü hatırlıyorum sanırım jdbdjd
İsmi sonra paylaşacaksin yani😂
Ya da belki hiçç her şey hanım efendiye bağlı jxjdjs
Ajjshahais o zaman umarım Simay veya Zümra' dir adın 😅😂😂
şu an adımı hiç paylasamayacağimı öğrendim jxbdjd neyse zaten adım bir tek bende güzel duruyor paylaşmak benlik değilmiş ixidsns
Sen böyle deyince ayrıca merak ettim?
Sunduğunuz iki seçenekten biri değil kızınızada koymayacaksanız demem xjndjs
Oraya kadar daha çok var ama sen bilirsin 😂😂😂😂😂
Acelem yok isim bende duruyor zaten xjdnsj
Kafamda slogan bile kurdum jdjdjd
Getir kızı al ismii idnd
Off çok boş yaptım bu gece neyse 😅😅
😂😂😂😂😂😂😂😂
Oldu ozaman hayırlı geceler dilerim efendimm🙋🏻♀️
Bana da müsade gidip başka yorumlarda başkalarını darlıyayim jxnx
Bdjajza iyi geceler