Acaba insanoğlu büyük bir sahtekarlık yolunda mı gidiyor?
Yorumlarınızı merak ediyorum sevmenin sevilmenin gerçekliği var mı sizce bu zamanda?
Yorumlarınızı merak ediyorum sevmenin sevilmenin gerçekliği var mı sizce bu zamanda?
Çünkü yeterince vakit ayırma yok, emek vermek, sadakat duygusunu güçlü tutmak veya mücadele etmek gibi kavramlar artık insanlar için çok sıradanlaştı. Bu kişi olmazsa başkasıyla ben zaten uyarım, birliktelik kurarım mantığıyla yaklaşıyorlar. O yüzden bir kişi için çabalamak zorunda hissetmiyorlar kendilerini.
Evet kesinlikle öyle artık inanmıyorum gerçekten sevilecegime bu yüzden ben pes ettim
Bence gerçekten sevileceğin gün de olur çünkü yaşın daha çok genç ve çok insan tanıyacaksın yani mutlaka bir gün olur diye düşünüyorum. Sakın umutsuzluğa kapılma :)
Haklısınız zaten yaşım aklıma geldikçe silkeleniyorum ay daha çok gençsin be diyorum şimdi de söyledim 😅
Hahaha buna sevindim :D
Ahaha evet siz kaç yaşındasınız 😃
30 yaşındayım hatta 1 hafta önce doğum günümdü :D
Vay be 😅 kutladınız mı peki?
Burada soru olarak sorarak kutlayabildim yani fiziksel bir kutlama yapamadım maalesef :D
Ya öyle mi üzüldüm☹️
Doğum gününüz kutlu olsun diyeyim o zaman😊
Çok teşekkür ederim sizin doğum gününüz ne zaman? :)
5 Temmuz baya oldu😊
Yakın zamanda olsa kutlayacaktım da biraz varmış :D
Evet öyle 😅
Sormak istediğiniz soru varsa yanıtlayım yani soru cevap şeklinde de gidebiliriz :D
Sizde sorabilirsiniz röportaj yapıyormuşum gibi oluyor 😅
Hahaha öyle oldu valla :D bir ricam var aslında. Sakıncası yoksa takip yapar mısınız bana sitede? Xper için istemiyorum bunu belirteyim de :D
Neden istiyorsunuz peki
Sohbet için yani daha iyi olur diye düşünmüştüm de
Ha ben sizin dm tamamen kapalı sanıyordum o yüzden anlayamamıştım pardon
Kapalı da siz takip atınca açılıyor :)
Seviş seks yap keyfine bak tatlış 😉
Cevap
3Cevap
Birini gerçekten sevince de günümüzde pek işe yaramıyor ki. Çoğu erkek o sevgiyi cinsel amaçları için kullanmaya çalışıyor.
Maalesef öyle bu benim de başıma geldi ne yazıkki
Cidden bir değil, iki değil bu tipler zaten. Gelmese şaşardım. Sorarsan parası için bitlikte olduğumuzu derler ama mesela ben öğretmenim. Sadece atanmadım. Eski sevgilim de özel sektörde çalışan bir müzik öğretmeni idi. Bana cinsel ilişkiye lafı ettiği için çok istiyorsan aileni de al ve gel. Beni istet dedim kaç kez. O da benim götüme don almaya param yok, ev nasıl geçindiririm dedi. Ben de bir işe girer çalışırım dedim. Özelde çalışıp ev geçindiren insanlar nasıl geçiniyor dedim. Yine de düşünmedi. En son atanınca düşünüyorum lafı etti ama biz onun istekleri yüzünden yine yürüyemedik. Bahane gibi resmen. İstemeye gelince istiyorlar. Bizi paragöz ilan ediyorlar. Ben el birliği ile yürütürüz dedim. Hani benim düğünde de gözüm yok. Zaten oyun oynamayı da pek sevmem. Sade bir nikah istiyorum. Takıları da millet orada taksın takacaksan. Sonuca bak.
Boşuna demiyorlar seveni mikerler mikeni severler.
Kesinlikle katılıyorum bak benimde hiç parasal sorun yoktu hemşirelikten mezun olmuştu ama ailesinin maddi durumu çok iyi ve o da baba parası yiyordu ben hala okuyorum bu sene bitecek ve kppssye girecegim bana hep atan sonra hemen evlenelim diyordu ben de mutluydum sonra sürekli benimle sevişmek istiyordu kabul ettim hep ve bana beni sevdiğini beni çok istediğini söylerdi ta ki beni sessiz sedasız her yerden engelleyip gittikten sonra her şey dank etti aslında nasıl da kullanilmisim
Bu arada benimde maddi durumum iyi yani ikimizde bir birimizi para kaynağı gormuyorduk
Bu arada sen hep mütevazıliktan kaybetmişsin sen ondan ne kadar çok şey istersen o kadar çok kıymete binersin
Aynen, onun için diyorum. Güya paragöz ilan ederler bizi diye. Olmadık da ne oldu?
Evet öyle bu yüzden tam tersi davranmak gerek
Gecen birisi diyordu. Iliskiler narkotik baskini gibi… yat yere yat yere… iliskiler yataklik oldu
Evet olabilir doğru
Erkekler kadınları obje kadınlar erkekleri cüzdan olarak gördügü için
Doğru kesinlikle
Hak eden kimse kalmadı.
İçimizdeki sevgiyi ne zaman kusursuz yaşayalım desek hep bir ihanet gördük
Ah ah o kadar doğru ki😔
Zamanla da his kalmadı artık içimde şimdi umrumda değil şahsen
Evet şu an bende öyleyim tüm güzel duygularımı öldürdüler
Umarım güzel seven birisi bulur sizi de beni de.
Ne güzel bir dilekte bulundun çok teşekkür ederim umarım buluruz
Kalpten geçen güzel bir dilekti her ikimiz için.
Sizi çok iyi anlıyorum birazda sanırım bundan kaynaklandı böyle bur güzel dilek ☺️
Çok teşekkür ederim 😊🙏
Bahtınız hep açık olsun🙏
Umarım her ikimizinde 🙌
her şey normalleştirilmeye başladığı anda bitti bütün normal olaylar
Neler normallestirildi sizce
aldatmalar eşcinsellik gibi şeyler her şeyin her yerde yaşanması gibi şeyler bu da insanların içindeki pisliği akıttı dışarı sonuç bu yani
Evet kesinlikle size hak veriyorum
ve bence kesinlikte twitter bozdu herkesi oradaki teşhircilik vs sonu yok yani
Evet Twitter Instagramdan daha tehlikeli bir hal almaya başladı
maalesef öyle e herkeste bunun içine doğduğu için bu olayları normal zannediyor sıkıntı bu
Aynen öyle çok haklısınız
maalesef öyle işte
Evet 😐
Diziler, sosyal medya. Aldatmayı oyuncak ettiler..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?