♾️ Sizi herkesten ve her şeyden kıskanan birisiyle birliktelik düşünebilir misiniz?

♾️ Sizi herkesten ve her şeyden kıskanan birisiyle birliktelik düşünebilir misiniz?

Aşırı kıskançlık beni boğar, öyle birisiyle sevgili olamam, beni kısıtlamaya kalkışır aşırı kıskanç kişi ve ben kısıtlanmaya gelemem, dahası öylesiyle sağlıklı bir ilişki inşa edilemez. Elalemin bana bakışlarına takılı kalacağına, benim tepkilerimle, duruşuma baksın. Tabii ki ufak tefek kıskançlık hoş lakin aşırıcı sağlıksız ve ilişkileri bitirir. Sözle taciz gibi durumlara maruz kalıyorsam öyle beklemesini istemem, rahatsız olmasını lakin işi kolay kolay kavgaya taşımadan ustalıkla halletmesini isterim, beni kıskandığı vakit sinirini benden çıkarırsa işin rengi degişir, beni kıskanıp da sinirini benden çıkarmasını kendime hakaret olarak görürüm ve beni kaybeder..
Sinekten kıskanacak kadar ruh hastasıysa zaten yapamazdım.
Rica ederim 🦋😊
Sinekten bile kıskanılmaz yani o biraz şov bence 😄
Rica ederim abla 🎈🌷
İlişkilerde kıskançlıklar güzel duygulardır yani kişilerin sahiplenilme içgüdüsünü hissetmesi hayatındaki kadının veya erkeğin kendi sini sevdiği güzel bir duygu olduğunu söylemek isterim, ancak bazı kıskançlıklar paranoya derecesine hastalık derecesine gelirse o dakikadan sonra doğru olmaz çünkü belli bir noktadan sonra insanın bunaltmayı ve satmaya başlar ve ilişkinin de bitmesine neden olmaktadır.
O yüzden doğruyu söylemek gerekirse sinekten bile kıskanan durmadan hesap soran birisi sıkıcı hal almaya başlayacaktır.
Cevap
22Cevap
Her şeyin olduğu gibi, kıskançlığında fazlası zararlıdır. Beni bunaltır, daralırım.
Paranoyak biriyle aman aman evlerden uzak olsun
Yok artık LeBron James Stephen curey
Kıskansın sıkıntı etmem
Denedim ve şaka gibi ama bana güvenemediği için ilişkimiz bitti.
Oysa ne çevremde erkek arkadaşım vardı, ne öyle gece içmeye takılmaya giden bir kadındım. Her gün işten eve gelip duş alıp yemek yiyip uyuyup sabah işe gidiyordum. Patronum evli yaşlı tatlı bir moruktu. İş arkadaşlarımdan ikisi erkekti, evliydi, çocuklu, çocuklarına düşkün iyi insanlardı. Kadın olanlar bekardı ama sevgilileri vardı.
Haftasonlarımda evi temizliyordum, yemek yapıyordum. Yogaya gidiyordum, bazen kızlarla sinemaya gidiyordum. İki üç yakın arkadaşım vardı evlilerdi zaten onlar da. Birinin cocugu olmustu onu sevmeye gidiyordum.
Buna rağmen ayrıldık, çünkü ben güvenilmez birisiydim. Sosyal medya bile kullanmıyordum oysa.
Beni bir sinekten kıskanacak biriyle sevgili olmam zor olurdu. Her sinek vızıldayışında 'Kim bu yeni arkadaşın?' diye sorgulanmak istemem! 🤣 Ancak, birine duyduğu güçlü duyguların böyle bir kıskançlıkla ifade edildiğini biliyorum. Önemli olan, bu duyguların sevgi ve saygı çerçevesinde ele alınmasıdır. Eğer bu kıskançlık, güvensizlikten kaynaklanıyorsa, belki de ilişkide daha çok şeffaflığa ve güven inşasına ihtiyaç vardır.
Yok ya olamam ben öyle biri ile. Aşırı kıskançlık ilişkiye zarar verir o yüzden ne kadar seversen sev o ilişki uzun sürmez diye düşünüyorum ben. Yani kıskanmak güzel insan sevdiği insanı kıskanır falan ama dozunda ise güzel kıskanmak. Aşırı kıskanç biri hiçbir şekilde çekilmez bence şahsen ben çekemem öyle birini..
Sevgili elbette kıskanmalı ancak kısıtlayıp bunaltma kısmına geliyorsa o ilişki olmaz. Rahatsız olduğu bir durum varsa söylemeli kesinlikle. Çözülebilir bir durumsa çözülür. Örneğin sevgilim gelip bana instagramdan hiçbir kızla takipleşmeyeceksin derse kapı orada derim. Güven güven güven. Güven olmadan ilişki olmaz. Kıskançlığın temelinde zaten çoğu zaman kendisini beğenmeme, herkesi kendine rakip görme ve sevgilisine güvenmeme gibi durumlar yatar.
Kıskanılmak güzel ama çiçekten böcekten sinekten kıskanan sevgiliden sıkılır ve uzaklaşırım. Ayarını bilmeli
Hayır, böyle biriyle sevgili olmazdım. Kıskançlığı doğru bulmuyorum, güvensizlikten kaynaklandığını ayrıca sevgiyle ilgili olmadığını düşünüyorum. Ben sevgilimin bana güvenmesini isterdim, aynı şekilde ben de ona güvenirdim..
Hahahaha bunu dusunmem lazim yaa
😄😄😄
Ama kiskanmak guzeldir tabiki
Egerki adam sevdigini kiskaniyorsa seviyordur
Kiskanmiyorsa zaten laf demeye gerek yok
Hak ediyorsam kiskanilmayi kiskansin tabiki 😄😄
Hiç öyle biriyle olmadım sevgili olucak kadar ilerlemem beni o tür davranışlar sıkılıyor ben kurtulmak istiyorum o insandan en sonunda engelerim o tipleri
Kıskançlık ilişkinin olmazsa olmazlarındandır ama dengeli olmadığı takdirde ne ilişki ne de huzur bırakmayabilir ama kıskanılmayan bi ilişki de gerçek değildir
Kıskançlık ego kabartan bir duygu da olsa fazlası can sıkıcı. Kuzeninden öz kardeşinden falanından filanından kıskanacak ruh hastaları da gitsin bakırköyde tedavi olsun🙄
Hayır tabiki aşırı kıskanç biriyle hayat geçmez tehlikeli takıntılı olur çok fazla var bu kıskançlığa kurban giden ölen herşeyin bir ölçüsü var aşırı kıskançlık iyi degildir
Kıskanmayı paranoyaya götürüyorsa hayır son ciddi ilişkim bu yüzden bitmişti, kız onun hiç görmediğim kız kardeşleriyle onu aldattığımı zannediyordu 🤪
Asla.. Belirli bir zamandan sonra boğuluyormuş hissi oluşur. Özgürlükçü bir yapıda olduğum için dolayısıyla kısıtlama gibi sevginin de dozunu kaçırmasınlar
Hafif kıskançlıklar olabilir ama fazlası güven sorunu ve kısıtlamaya girer ve sinekten kıskansa biri sinekleri kendimden uzaklaştırmak imkansız 😂
Niye o kadar küçük düşünüyorsun Barış Efe. Fenomensin, biraz daha vizyoner ol lütfen.😊😊😊 Beni sinekten falan değil beni benden bile kıskanacak bir kadınla sevgili olmak istiyorum.
Olmam. Bir kız bana profilini kapatsana demişti. Olmaz dedim. Bana güven duymuyorsan sevgili olmamızın anlamı yok dedim direkt
Hayır tabii ki de, ben de kıskanç bir insanım ama bu kısıtlamaya girer. Ve ben kısıtlanmaya gelemem üzgünüm. d
"sinekten bile kıskanan sevgili" diye yazılır. "psikopat manyak" diye okunur.
Fazla kıskançlık güvensizlik belirtisidir, sakınmak ayrıdır kimseyle paylaşamamak ayrıdır, ona itimat etmemektir ilerisi.
Kıskançlık çok güzel bir duygu.. hissetmek de, hissettirmek de. Ama bu anlattığın kıskançlık değil, hastalık.
Olamam. Olamadım da zaten. Son ilişkimde arkadaşlarımdan, iş yerindekilerden vs kıskanma durumu vardı. Dedim novvv 😄
Kiskanmakla değer vermek farklı şeyler. Onunki. hastalik mi aşırı sevgi mi ilk onu coz
Belki bir dönem eğlenceli olur ama asla ömür geçmez
Hayır aşırı kıskançlığa gelemem hiç
Özgürlükçü biriyim
Çok zor yani çok sevip aşık olursam katlanirim ama yine
Kıskançlığın aşırısı hiç çekilmez, bir sürü kısıtlama getirir ve insanı kendinden soğutur.
Güven eksikliği varsa birinde gereğinden fazla kıskançlık sergileyebilir.
Ben öyleydim.. kıskançlık olarak değil koruma olarakti.. değmiyor kimseye
Aynı şeyin sanada yapılmasını kaldırabiliyor musun peki
Çok sevdiğinden mi.. zaten bu beni mesut rder
Eder
Hmmm anladım, bazılarında şu var; kendileri güya kıskanıyor ama aynı şeyi kaldıramıyorlar hatta adama geniş muamelesi bile yapmaya çalışıyorlar, kıskanmak başka sahiplenmek başka tabi, sahiplenen karşıdakine sürekli laf yapar ama kendisi geniş geniş takılır. Gerçekten kıskanansa laf yapsa bile kendisinede dikkat eder laf yememek için.
Böyle bir saçmalık olabilir mi? Her şeyden de kıskanılmaz
Kıskanmam... kıskanılmakta kısıtlanacak seviyedeyse istemem
Dozunu bildiği sürece sevdiğini hissettiriyorsa olurum. Kiskanmayan adam olmaz, geniştir..
kıskanç olmasını isterim ama hanzo gibi de olmasın o yüzden bu fazla baya
Öyle biri ile birlikteyim çile resmen ama işte mecbur bu saatten sonra inatlasamam 😬
olurum 😀 kıyafet süs püs şeklinde kısıtlamadığı sürece
ben kıskaçlığa gelemem ama yinede birazcık olmalı çok az
Asla olamazdım.
Hayır sıkar beni
Sinekten kıskandığını söyleyen kız ya daha büyümemiştir ya da göz boyamaya çalışıyordur
Hiç çekilmez ve sonu toxic ilişki olur biter
Bence var olan bütün duygular dozun da olursa güzel. Aşk, sevgi, kıskanmak...
olunmaz zaten bu sebebinin altinda agir ozguvensizlik vardir yazik. d
Yok. Çok kıskançlık kafayı yedirir. O ilişkiden kimse sağ çıkamaz
Asla olmam sevgili. Gitsin başka birini bulsun.
Sanırım olamam
ruh hastası olduğu için istemem
Asla hiç çekilmez çünkü aşırı kıskançlık başa bela
O kadar olmaz ya..
Zor hem kendine hem bana hayatı dar eder
Ben öyleyim ancak güven verilirse kıskanmam.
Yok o kadar da değil
HAYIR 😶
Beni bayar. Ne bu kıskançlık.
Bu soruya evet diyenlerden uzak durun
O biraz ruh hastalığına girer, uğraşamam.
Saçmalık düşünmem düşünmeden vazgeçerim
Kıskanan benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?