Sevgilimle arkadaşım baş başa denize gittiler, bu durumda ne yapmam gerek?

Arkadaşlar ben sezonluk bir işte çalışıyorum, yakın vakitte bir kızla tanıştım, tatile gelmiş ama kalmak istemiş ben de çalıştığım yere yönlendirdim ve benimle çalışmaya başladı. Beraber denize gidiyoruz, çalışıyoruz ve dertleşiyoruz kısa sürede arkadaş olduk. Bir de benimle sevgili olmak istemeyen ama her gece beraber uyuduğumuz bir erkek arkadaşım var. Ben ona bağlıyım çünkü bana jestler yapıyor, beni gün içinde görmek için defalarca iş yerime geliyor. Ben de ondan hoşlanıyorum baya. Bir gün aramız bozuldu ve ertesi gün arkadaşımla kahve içip durumu konuşmuşlar, birbirlerine dertlerini paylaşmış ve konuşabildiklerini görmüşler. Arkadaşım bana bu durumu anlattı ben de olabilir dedim ne düşünebilirim ki. Ertesi gün benden habersiz baş başa denize gitmişler. Aradım açmadı ilk sonra açtı neredesin dedim senin erkek arkadaşınla denizdeyim bilmem ne. Ohh dedim bu ne samimiyet benim neden haberim yok gibisinden. Neyse aradım çocuğu görüşmek istemiyorum ikinizlede. Sen de eşyalarını topla bir an önce evden git muhabbeti. Gitmeyi düşünmüyordu muhtemelen, bu arada arkadaşım işten çıkalı bir hafta olmasına rağmen personel evinde benim yanımda kalıyor ve benimle aynı donu giyiyordu. Ben de aradım her kimse bizim patronu, dedim rahatsız oluyorum. Koştur koştur eve gidip bavullarını aldı. Ve erkek arkadaşımın evine yerleşti arkadaşlar. Ben ne yaşıyorum aq

Güncellemeler
+1 yıl
* yaaaaniii olacak iş mi bu şimdi
Sevgilimle arkadaşım baş başa denize gittiler, bu durumda ne yapmam gerek?