Arkadaşlar ben sezonluk bir işte çalışıyorum, yakın vakitte bir kızla tanıştım, tatile gelmiş ama kalmak istemiş ben de çalıştığım yere yönlendirdim ve benimle çalışmaya başladı. Beraber denize gidiyoruz, çalışıyoruz ve dertleşiyoruz kısa sürede arkadaş olduk. Bir de benimle sevgili olmak istemeyen ama her gece beraber uyuduğumuz bir erkek arkadaşım var. Ben ona bağlıyım çünkü bana jestler yapıyor, beni gün içinde görmek için defalarca iş yerime geliyor. Ben de ondan hoşlanıyorum baya. Bir gün aramız bozuldu ve ertesi gün arkadaşımla kahve içip durumu konuşmuşlar, birbirlerine dertlerini paylaşmış ve konuşabildiklerini görmüşler. Arkadaşım bana bu durumu anlattı ben de olabilir dedim ne düşünebilirim ki. Ertesi gün benden habersiz baş başa denize gitmişler. Aradım açmadı ilk sonra açtı neredesin dedim senin erkek arkadaşınla denizdeyim bilmem ne. Ohh dedim bu ne samimiyet benim neden haberim yok gibisinden. Neyse aradım çocuğu görüşmek istemiyorum ikinizlede. Sen de eşyalarını topla bir an önce evden git muhabbeti. Gitmeyi düşünmüyordu muhtemelen, bu arada arkadaşım işten çıkalı bir hafta olmasına rağmen personel evinde benim yanımda kalıyor ve benimle aynı donu giyiyordu. Ben de aradım her kimse bizim patronu, dedim rahatsız oluyorum. Koştur koştur eve gidip bavullarını aldı. Ve erkek arkadaşımın evine yerleşti arkadaşlar. Ben ne yaşıyorum aq
Sevgilimle arkadaşım baş başa denize gittiler, bu durumda ne yapmam gerek?
Güncellemeler
+1 yıl
* yaaaaniii olacak iş mi bu şimdi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
iyi işte senle tutmamış onunla tutmuş frekansları si**kişip mutlu oluyorlar. sende ya kendini parmaklayacaksın veya parmaklayacak ve y**rraklayacak birini bulup yoluna bakacaksın durum bu kadar açık.
ahahah bu olay gercek mi apla? cidden gercek mi? ulan kadinlar harbi azmiss azmiisss.. :D
not erkekler zaten hep a... mmm duskunuydu yani bilineni tekrar emeye gerek yok.. :D
Seni mi beklicek olm sen her gece yat onu et bunu et sevgili olma hazir veren varken niye stres olsun
Aşkı memnu senaryosu gibi. Çocuk gevşeğin gevşeği, kız desen sırtlan. Arada yanan sen, hepsiyle iletişimini kes, ne işin var onlarla
kardeşim insandan bol ne var bacım welcome to world
Değişik değişik kafalar. Sen de normal değilsin
İkiside sana boynuz taktı hemen itibatlarınızı bağınızı koparın
gerçekten sen ne yaşıyosun kanka? sadece sarılıp uyumuyosunuz tabii
soruyu sorup denize gitmiş dkdk kşmseye yazmamış bişi
Her akşam birlikte uyuyorsunuz ama sevgili değilsiniz? Nasıl oluyor o fb falan mı?
Oh be aynı Dallas dizisi gibi. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Kolay gelsin k*sarlar.
Ahahahaha nedensizce çok keyiflendim iyi olmuş 😅😅😅
Knk sevgilim olmak istemeyen ama beraber uyudugumuz ne? O kızla o çocuğu unut onlar artık fiki fiki
Lütfen bana geri dönnnn
Haram da huzur ararsan huzur sana haram oluru
Sen de aralarına katıl yavrum
Ne guzel iste birak kaynassinlar iyi gelir
Sende git üçlü gruba dönersiniz
Geçmiş olsun
Kafam girsin böyle ise ayrıl
Ahah çok komik
iyi olmus
zaten senden faydalanmak icin takiliyormus sana
Ayşe cabbar
Kanka bu çocuk senin fb değil mi başkasımı yok