Bazen isi yogun oluyor. Canim sıkılıyor o ara tanisma siteleridne vakit harcıyorum ama sadece sohbete. Sevgilim olduğunu vs söylüyorum..
Aldatma olur mu
Bazen isi yogun oluyor. Canim sıkılıyor o ara tanisma siteleridne vakit harcıyorum ama sadece sohbete. Sevgilim olduğunu vs söylüyorum..
Aldatma olur mu
Sevgiliniz varken başka insanlarla tanışma sitelerinde sohbet etmek, ilişkinizin sınırlarına ve ilişkinizin dinamiklerine bağlı olarak farklı şekillerde değerlendirilebilir. İlişkiler, kişisel tercihlere ve anlaşmalara dayanır ve çiftler arasındaki sınırlar açıkça belirlenmelidir. İlişkinizin başlangıcında veya ilerleyen zamanlarda, sevgilinizle ilişkinizin sınırlarını açıkça belirlemek önemlidir. İlişki açık veya monogamik mi, yoksa açık bir ilişki mi tercih ediliyor? Bu sınırları belirlemek, her iki tarafın da beklentilerini anlamasına yardımcı olur. İnternet üzerinde başka insanlarla sohbet etmek, duygusal bağlılıkla bağlantılı olabilir. Eğer bu sohbetler duygusal bağlılığı veya güveni tehlikeye atıyorsa, ilişkinizi olumsuz etkileyebilir. İlişkinizde açık iletişim kurmak önemlidir. Eğer sevgilinizle bu konuyu konuşmaktan çekiniyorsanız veya rahatsızsanız, bu endişelerinizi paylaşmalısınız. Aldatma, genellikle ilişki içindeki güvenin ihlal edilmesi veya sınırların aşılması olarak tanımlanır. Ancak her ilişkinin dinamikleri farklıdır ve bazı çiftler için bu tür sohbetlerin uygun olduğu anlaşmalar yapabilirler. Önemli olan, her iki tarafın da rahat etmesi ve açık iletişim yoluyla beklentilerini paylaşmasıdır.
Aldatmak , kişinin zihninde başlayan ve yine zihninde biten bir şeydir. Sadakat ise yine kişinin kendisinedir. Biz birini sevdiğimizde , o bizim duygularımız , bizim kalbimiz... Birini her şeyiyle sevip kalbimizde sevgisini pamuklara sarıp bebek gibi büyütmek, başka hiç bir erkeğin elini tutmamak ve başka hiç bir erkeğin gözlerine bile bakmaktan imtina etmektir kişinin kendine olan sadakati. Çünkü seven kendisidir. Ve eğer birini sevdiysek başka erkeklerin sohbet , eğlence vs bile olsa en ufak enerjisi altında kalmak, kalpte duygularda ufak da olsa iz bırakabilir... Sadakat ise bağlılıktır. Kalpteki en ufak izin dahi sevdiğin bağlandığın kişiye ait olmasıdır (o bilmese, görmese bile..)
Benim sevgilim de sabah 8 de gidiyor akşam 8 de eve geliyor bazen mesaj atmıyor bazen saatler sonra cevap veriyor haliyle ilgisiz kalıyorum üzülüyorum o yüzden burada vakit geçiriyorum ailemle gezmeye çıkıyorum kafamı dağıtacak bir şeyler buluyorum ama başka erkeklerle konuşmak hoş değil ne gerek var ki hangi birine yetişicez zaten çoğu önüne gelene yazıyor bunlarla uğraşmaktansa kaliteli şeylerle vakit harca derim
Elbette aldatma sayılır. Sevgilin var iken öyle sitelere girmek hiç doğru değil. İlişkisi olan insanın öyle ortamlarda takılmasını ben pek doğru bulmuyorum şahsen ya. Benim için aldatmaya girer şahsen bu. Ben doğru bulmuyorum böyle şeyleri. Eğer sevgilin var ise öyle uygulamalarda hiçbir şekilde ne işin olmalı ne de gücün diye düşünüyorum.
Cevap
40Cevap
Aldatmak oluyor tabiki. Aldatmayı sadece seks olarak görmemek lazım. Boş vaktini illaki bir erkekle konuşarak mi gecirmen lazım? Mesela başka aktiviteler bulsan kendine olmaz mı? ya da erkek arkadaşın tanışma sitelerinde kızlarla sevgilisi olduğunu söyleyerek sohbet etse ne hissedersin diye sorayım? Takılmam ben ya diyorsan diycek sözüm yok 😅
Aldatma olmasa bile yani bu kategoriye girmese bile şöyle düşün şimdi herhangi bir sitede tanışan insan fikirleri sana çok cazip gelebilir bir an attın kayabilir Buda sevgilin olan ilişkinizde de verir o yüzden hani doğru değil
Bugun sohbet der.. kafasinin uyduğu biri çıkar.. kalbi kayar.. tamam aldatma sayılmaz lakin zemin hazirliyorsun
Tamam ben de aynı şeyi söyledim diye bana bağırıyor sabah sabah :))
Kim bağırıyor
Sen :)))
🙄bağırmadim
Bağırmadım derken bile bağırıyorsun sabah sabah tersinden mi kalktın ben anlamıyorum ki ne aksi bir şey oldun ya :)))
😅oysa gayet sakin ve enerjikim kdjsjs
Malum sen her zaman öylesin de işte bakma ben de sabah sabah seni nasıl sinir ederim diye onun derdindeyim :)))
Aksine uykum açıldı 😅
Bak yine bir taraftan faydam olmuş yoksa mahmur mahmur gelecektin
Ayy vala öyle
Yav senin yaşındaki eşim oturup su böreği yapıyor sen gelmişsin burada millete laf yapıyorsun:)))
Su böreği 😅börek de yaparım burdakilere laf da atarim merak etme
Kız sen ne aksi ne geveze bir şeysin ya iyi bir şey söylüyorum cevap veriyorum kötü bir şey söylüyorum cevap veriyorum biz senle ne yapacağız :)))
Susayım mi napim😅sussam olmuyort susmasam olmazzz
https://youtu.be/7EvEclSVwYo
Susma sustukça sıra sana gelecek :)
Aldatmak için illa birinin koynuna girmen gerekmez yA da sevgilin olmadığını söylemen de gerekmez. Bazı şeyler aldatmak ile sorumluluk arkasındadır. Sen artık sevgilisi olan birisin her istediğini yaparsan bu seni bencil yapar ve aldatmanın temeli bencilliğe dayanır. O tür sitelerin çoğunun amacı bariz. Başkaları ile konuşma gereği duyman bile sadakatsizlipe girer.
Ne işin var ya 🙄 onun işi yoğunsa ac dizi izle, git kek yap, otur film izle, cilt bakımı yap.. sohbet etmeden duramiyor musun.. ne guzel konusacak konu birikir işte.. senin en iyi sohbet arkadaşın manitin işte.
Aldatmak olmasa da erkekler seni o potansiyele çekeceklerdir. Bu şekilde bir açık kapı bırakmış oluyorsun. Bazı erkekler karakterdeki bu açık kapıyı fark edebilirler. Bu da senin aklını çelebilir.
Vicdan Mastürbasyonu bu yazdıkların aldatma değil cevabını alıp içini rahatlatmak istiyorsun ama sen de biliyorsun ki yaptığın aldatmaktan başka bir şey değil.
Tam tersi durumda o başka kadınlarla konuşsa ne hissederdin? Tabi ki bu da bir aldatma sayılır. Canın sıkılıyorsa git dizi film izle hobi edin.
Yani şöyle düşünüyorum aldatmak diye.
Sevgilimle paylaşırım herşeyi ihtiyaç duymam asla böyle uygulamalara
Ama cok yoğunsa bazen. Asker çünkü
Elbette size ayıracak bir vakti vardır hepimiz çalışıyoruz.
O ayrılan vakitte de konuşuyoruz
Sevgilin arayınca: tinder'da vakit öldürüyorum aşkım diyorsan aldatmak değil :) diyemiyorsan aldatmak.
yazarı tespit ettim 😂😂
Çok saçma bir durum.. biriyle konuşmadan kendi kendine zaman geçirmenin bir yolunu bulmalısın..
senle konusan erkek mastürbasyon yapıp fışkırtıyorsa olur kanka.
yaa yobaz mısınız tabiki de değil insnaların arkdaşlık kurma ihityaçları var go sis <3
Arada başkalarıyla vuruşman da aldatma olmaz yavrum, kasma kendini yapıştır
Buna ihtiyaç duyamn senin o anki boslugund kendini iyi hissedecek birsey yapma eğilimdir...
Tanışma siteleri değilde oyun, dizi, film kitap okuma gibi şeyler yapsan daha iyi gibi
benim sevgilim de yapıyor bunu söylüyor bana Hoşuna giden erkekler ile seks yapıyor özgür olmak lazım
Sevgilin bilse iyi olur tabi. Ben cuckoldum, sevgilim istediğiyle seks bile yapabilir. Ama haberim olur tabi
Yanyanayken sohbet sitelerindesin. Yarın doğuya uzak göreve gittiğinde seni aylarca yalnız bıraktığında nolucak. Sonuç belli muhtemelen aldatacaksın
Off iste ayr8 şehirlere gitme ihtimalimiz var. Ama bu senelik. Diger sene nasipse evlencez
Aldatma değil kimseyle buluşmuyor bilgi vermiyorum ki
Niyetine gitmişsin yakında daha ileriye gidersin ayartırlar
Yani bence illaki birisine kaptırırsın kendini aklın karışır sevgilin yerinde olsam üzülürüm
Asker ama. Bazen yogun oluyor. Canim sıkılıyor
Yok sohbete oyle kaptirma degil sevgilim var diuorum
Uzak ilişki bu yüzden istemiyorum
Dip dibeyiz. Is yerlerinde iken ayriyiz
Tamam yaptın yine de dogru değil bence hiç girme o tür yerlere
Girdiğin sitelere bağlı hangileri mesela
C2
Yani sıkıntılı site , yorum yapamayacağım. Buradan sohbet et niye orası
Kız bu site ne , buradan normal sohbet dönmez , herkes kendine partner arıyor orada
Sayılmaz sonuçta vakit geciriyorsun
Vakit geçirmek amacli. Kotu kullanmiyorum. Erkeklere sevgilim olduğunu diyoru
Problem yok kim neder diye yaşamıyoruz bu hayatta
Yok ya bir şey olmaz. Hangi site :D :D
C2
tabii ki aldatma ya offf
Ama sevgilim var diyorumm
Off sileyim ozamab kotu oldum
Aldatma oluyor evet karşı cins ile muhatap olma
Hiç olur mu canım aaa
Ben karım varken yapıyorum 😂
Empati yap bakalım tepkin ne olur?