Hangisini çekici ve güzel buluyorsunuz
Sarışın
Kızıl
Kumral
Esmer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisini çekici ve güzel buluyorsunuz
Benim sarışın esmer kızıl gibi kriterim yok ne kızıllar var esmere beş çeker ne esmerler var sarışına beş çeker ne sarışınlar var kumrala beş çeker ne kumrallar ver kızıla 5 çeker yani yakışın ten saç kişiden kişiye değişir ben tatlı şirin konuşkan kızları seviyorum saçı teni fark etmiyor yani
Cevap
18Cevap
Sarışınlar ayrı bir çekici geliyor bana
Tabiki tipi orta olup da karakteri ve huyu düzgün birine tav olurum kesinlikle. Fiziksel özellik olarak beyaz ten ve turuncu saçı olanlar büyülü bir varlık gibi kendine çekiyor beni 😄
Saçı doğal rengi olan kişileri beğeniyorum. Örneğin saç sarıya boyanmış kaş kirpik her şey siyah çok uyumsuz amele işi duruyor.
Sarışın esmer fark etmez sıkı ve dolgun vücudu olsun memeleri tombul olsun yeter
Sarışım ya da kızıl seksi fizikli hatuna ölürüm 😂
esmer ve kızıl aynı anda sevemiyor muyuz minyon güzel fizikli falan
Esmerin olduğu yerde diğerleri sadece çay servisi yapar
Sarışın vs kızıl
1,55 boy
İnce bel
Dolgun kalça
Dolgun göğüs
@jsena dksıdkklfmsadkjfnakjgnraefkjgnrakngfr
Hahahahh
Ben esmerim sarışın severim.
a, b, c, d yi geçtim e hiçbirini hepsinin canı cehenneme cehenneme kadar yolları var 😡😡😡
saçmalama ne alakası var sapına kadar erkeğim sadece sevmiyorum istekleri vs hiç bitmedi uzun hikaye en iyisi bekar kalmak hiç evlenmedim düşünmüyorum. hakediyorlar kızlar niyemi çünkü dürüst bir insan geldimi kabul etmezler giderler serserilere aşık olurlar ü. kağıtçı sahtekar insanlara aşık olurlar
darbeyi yeselrr bile yine vazgeçmiyorlar onlardan neyi cezbediyor neyi hosuna gidiyor anlamıyorum boş ver en iyisi konuşmayayım dürüst olduk ta noldu yine reddedildik yok ağa yok ağa dürüst olmakta boş bunlara düsürüt olmican bu zamandaki kızlara sahtekar olucan ki üçkağıtçı olucan ki öyle severler kandırılmaya çok seviyorlar darbe yemekten hoslaniyorlar neyse kanka sinirlerim gerildi yine
Bende demiyorumki herkes aynı diye iyilerde var ama bana denk gelmedi
peki sana iyi birisi denk geldimi sanmıyorum
bu zamanda kimse kimseye tahammül edemiyor kusurbakma
rengi önemli değil fiziği güzelliği önemli
kızıllara bitiyorum <3
Esmer olsun bizim olsun
Ben esmerim sarisin lardan hoslanirim
esmer <3
İnsan olsun rengin ırkın ne önemi var
Cilveli...
Esmer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?