Güncellemeler
+1 yıl
soyle fusunun mesela 20 yasinda bir kiz 40 yasindaki adamlarla sevgili olmus
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tercih meselesi.. Kendi iradesi artık ortamlar böyle.. Herkes tatmak yaşamak istiyor
ama iste guvenebilirmiyim? kiz 20 yasinda 40 yasindaki
adamlarla takilmis
Direk irtibatınızı kesin hiç bulaşmayın
ya ben gecmisini yargilicak bi insan degilim kimsenin ama duzelmemesinden korkuyorum. duydum yani kiz 40 yasindaki mekan sahibiyle takilirken adam nisanliymis. kardesimide aldatmasindan korkuyorum
O kızdan bir cacık olmaz.
kardesime her seyi anlatıp baskasından duymaktansa benden duy falan demis sormak istedigi her seyi dormasını ve eger ayrılırsa anlayısla karsılıcagını söylemis sadece degsmek istedigini ve ona asık oldugunu söylemis inansam mı bilemedim
Gayet açık ortam kızı
peki duzelme ihtimali vs yokmudur?
biraz zor ya
O yolludur hiç kusurabakma
kardesimi nasil uyarabilirim uzulmesini istemiyorum
Onu bilmem de şu anda o kızın üstünden gecmiyen kalmamıştır o mekanda
Bir an önce ayır onları
bide mekanda degil mekandan mekana patronlarla falan hep takilmis
Ozaman zenginlere veriyor kız işi büyütmüş yarın birgün birinin metresi olduğunu duysan şaşırma
ama ya duzeldiyse gunahinida almak istemiyorum. ben kardesimi aldatmasindan uzmesinden korkuyorum yoksa gecmisini yargilicak insan ben degilim. dusun ki mekan sahibi sevgilisi bunla takilirken nisanliymis 20 yasindaki bi kiz niye 40 yasindaki bi erkegin ikinci kadini olsun? korkuyorum aldatmasindan
Geçen bir abi İstanbul'a gitti kız cafede ona cinsel bölgesini gösterdi adam 42 kız 20-21 adam dedi eve attım tüm gün üstüne düştüm
Kızlardan herşeyi bekliyorum
Yanlış anla yasa anlama
yok ben bu kizin tanidigindan duydum boyle bir sey olmamis da adamlar cok ustune dusuyor bu da yuz vermis hep
Nekadar tanıdık acaba
o mekanda calisanlardan biri mekan sahibinin baya yakin arkadasi oyle bir sey olsa adam o adama anlatirdi
Kimse gidip demez benim kızım 10 kişiye verdi ama temiz kalpli biridir diye
Adam neden anlatsın ona
zaten kizi taniyan biri ama esasen kizin birlikte oldugu adamin yakini
ayni mekanda herkes herseyi gorur kaldki yakinlar ben biliyorum kucuksehir burasi
Her gece çeker odasına atar postasini yedirir içkiyi parayı gönderir evine
Ben yinede güvenme diyorum
adamin anlattigine gore bu mekan sahibiyle konusmayi kesmis kardesime de tum yasadiklarini acik acik anlatti baskasindan duymak yerme benden duy diye ama yinede bende guvenemiyorum kardesimi nasil uanlis anlamadan uyaricam bilmiyorum ya
Sana dedim bizim bir abi iki gün gitti cafede yirmilik manitasi olan kızı yakaladı becerdi atti
Güvenmem açıkça söyle hoşlanmıyorum o kizdan
takılma derken
kiz yirmi yasinda 40 yasinda bar sahipleriyle mudurleriyle sevgili olmus zamaninda o ortamlara girmis hep hatta adamlardan biri nisanliymis galiba o ara
Bırak takılsın çocuk
kardesim cidd dusunuyor o yuzden korkuyorum
Sana öyle söylüyordur
ben hareketlerinden biliyorum kac yillik kardesimi tanimazmiyim
Kızla benim aramı yap ayırırım onları 😊