düşüncelerinizi bekliyorum..
sevinirim
neden olduğunu anlayamam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
düşüncelerinizi bekliyorum..
Uzun uğraşlar sonucu boşandılar. Koskaca 25 senelik bir hayatı birbirine zindan eden daha doğrusu bir tarsfın sefa sürüp bir tarafın tüm sorumluluğu göğüslediği bir hayatı bitirdiler. Bu çok güzel bir şey sonunda elde edebilmek istediğin o dünyayı ve hayatı. Kim olursa olsun bu böyle olmalı herkesle anlaşamayabiliriz de ömürden çalınmamalı. İyi tanımalı çok sevmeli çok anlamalı çok paylaşmalı insan
çok doğru maalesef görücü usulü evliliklerin hepsi hüsran...
İnan hiç farketmez bana saygı duyarım
Cevap
3Cevap
boşandılar maddi açıdan azıcık sıkıntı çektik ama şükür her şey düzeldi annem ve ablamla gül gibi yaşıyorum
Umarım hep iyi olursunuz..
teşekkürler
çok üzülürdüm ve nedenini sorardım. Allah yaşatmasın.
Ani oldu ama açıklama yaptılar. Anlayışla karşıladım.
Olgunlukla karsilamissiniz. Ama bence icinizdeki cocuk ruhu uzulmustur. Umarim Şu an mutlusunuzdur🤍🤍🤍
Öyle bir şeye sahip değilim. Şimdi düşününce herhangi bir aşamada üzülmedim.
Önce babamı döverim sonra boşanırlar sonra bir ara gene yakalayıp gene döverim 🙂
nedenini öğrenebilir miyim? Biraz tuhaf bir bakış açsı merak ettim..
1- kendisini hiç sevmem
2- bu öyle basit bir gençlik sınırı falan değil yani ben 25 yaşındayım hala ona öfkem geçmedi
3- asla benim ve annemin arkasında durmadı... En basit olayda bile hep bizi haksız gördü ve gidip elalemi tuttu...
Bana yaptıkları önemli değil hatta zerre umurumda değil ama annemin gözünden yaş geldiği gün benim için öldü o
Yasadiklariniz gercekten zor. Kotu bir baba ile yasamakta zor cocuklugunun bu sekilde gecmesi de zor bazi taraflarin yarim kalmis oluyor ne kopabiliyorsun ne kalabiliyorsun. Cok iyi anliyorum...
Şimdi kendisi 4. Evre mide kanseri... bana kalsa parmağımı kipirdatmam onun için ama her şeye rağmen hala annem ona acıyor ve benim hatırım için ona bir şey yapma diyor... Bende o üzülmesin diye bir şey yapmıyorum ama nankörlük o kadar içine işlemiş ki bu herifin annem onu özel hastanelerde kemoterapi almasını sağladı aylarca genede zerre müteşekkir olmak yok herifte... Huysuzluktan canlı canlı çürüyor... 110 kilolardan 40 kiloya düştü ama nankörlük ve inadı hiç değişmedi... Şu an sadece acılar içinde öleceği için biraz için rahat
böyle yaşamların çok olması ruhumu derinden etkiliyor. Umarım en kısa zamanda anneniz ile ferah bir yaşama geçiş yapma şansınız olur
Allah'a şükür maddi olarak bir sıkıntı yok da genede sırf annemi ve ileride olurda evlenirsem eşimi ve çocuklarımı her anlamda rahat ettirmek için hukuk bitirdim şimdi yeni atamalar ile askeri ceza hakimi olarak görevine başlıyicam inşallah... Sizlere de bu görüşleriniz için teşekkür ederim 🙂
sg dedim zamanında evi terk ettim 15 sene olmuş kafa rahat
umarım hep iyi olursunuz..
aman boş ver yaşayıp ölcez dünyanın binlerce katı yıldızlar puf oluyor her gün insan ne ki
doğru bazı şeyler için çok üzülüyoruz
takma kafana anı yaşa hayat budur
sadece soru önceden yaşanmış bir şey zaten kafaya takmıyorum
takma da zaten zevk almaya bak ve al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?