Biri tarafindan yemege davet edildim. Ilk yemegimiz.(biraz tanisma gibi de olacak. Taniyoruz ama ilk kez basbasa olup daha yakindan tanışmış olacağız) Nereye gidecegiz dedim guzel, tatlı bir mekana götüreceğim dedi, tam neresi oldugunu söylemedi.
Simdi benim kendi gelirim yok.(yaş 23 yeni mezun oldum) babamdan her ay harclik alıyorum. Onu da kisisel ihtiyaclar, kendim icin harcıyorum zaten. Pek param kalmadı o yuzden.
Babamdan da simdi bulusma icin tekrar isteyemem. Onunda kendi hesabi var sonucta. evin giderleri, fatura vs. Istesem de verdim der hakli olarak.
Simdi mekani da soylemedi. Biraz pahali falansa zaten ödeyemem. Mekani söyleseydi belki bildigim yerdir menusunu, fiyatlarini falan. Kafamda bir yemek belirler onun icin parami 3-5 ayarlamaya calisirdim.
Ama simdi durum muallakta. Nereye gidecegiz söylemiyor. Bana alman hesabi falan yapalim derse ödeyemem.
Yani harcligimdan kalan az bir sey var onu alacağım yanima ama o da kendi yedigimi bile karsilamaz gibi. Tabi fiyatlara, mekana da bagli gerci ama bilmiyorum.
Sizce ne yapayim? Kendisi öder mi acaba o davet etti sonucta? Ya da iptal mi etsem bir bahane bulup. Bozulur mu, caydığımı dusunur mu bilmiyorum. Yani bu sebeple bulusmaya gitmeyecegim galiba.
Kendisiyle de cok bulusmak istiyorum aslında, belki kısmetimdir yani😅 Diger ay harcligimi aldigim zamana denk getirmeye mi çalışsam bulusmayi ne yapsam? Bana bir akil verin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yani normalde böyle bir teklif karşısında kızdan hesaba ortak olmasını beklemek çok ayıp ve akıl kârı değil ama yeni nesil bi değişik bilemedim.
neresi ayıp? gayet normal bence ben gittiğim her date de kendi yediğimi ödüyorum. sen atm misin?
@cancel_duru Evet benim görüşümle senin yorumun arasında farklı bir anlayış yok dikkatli okursan. Her datede kendi yediğini ödemen gayet yerinde ve şık 👌😂
Çağırdığı için bence kendisi öder güzel bir yere götürcem seni demiş ince düşünceli biri gibi duruyor
Genelde cagiran kisinin ödemesi adettir. Kadin erkek fark etmeksizin. Özellikle mekan adı soylemeyen birinin kendisi odemesi lazim.
O ödesin zaten sen hiç yanaşma, ama yanında da bi yemek parası ya da kart olsun
Ya yok işte. Kendi kredi kartim falan zaten yok. Babamdan aldigim harcligi da harcadim. Yani yaz aylari ya deoranttir, parfumdur, agda gibi seylerdir daha cok gidiyor para.
Evet gidiyor haklisin. Bu kart falan ayarla yine de
Yemegin parasını sana ödetecek birisiyle buluşma bile derim. Ama bence zaten kendisi ödeyecektir.
ne bilsin kiz adam nasil cikacak
buluşmayı ertele paran olduğu zamana kadar zaten beklerse sana değer veriyor demektir ama yok illa gideyim diyosan da cüzdanımı unutmuşum çok pardon ayağına sıvışabilirsin 😅
Kadına hesap mi odwtilir ya? Nasıl bir adam bu?
Ödetir mi bilmiyorum. Bazi erkekler odetiyormus galiba. Bu sitede, sosyal medyada falan okuyorum. Hani olurda öyle yaparsa ortada kalırım diye boyle panik yaptim
Hangi erkeklermiş onlar? Yemege cikardigi kadina hesap odeten erkege erkek demem
Odeme ama yaninda para bulundur ya ne olur ne olmaz
Bence kim davet ettiyse o ödemeli
nereden tanistiniz
Biri kim
Davet eden öder
Çağıran öder