Sevgilim hic tanimadigi bi kiza instada takip etti versigi tepki bu benmi abartiyorum?

Sevgilin haklı. Takip mevzusuna kızların neden bu kadar anlam yüklediğini ben de anlamıyorum. Sevgilinizi sapik falan mı olarak görüyorsunuz. İnsta sadece tanıdıklarını takip edeceğin bir platform değil , hoşuna giden dikkatini çeken paylaşımlara sahip herkesi takip edebilirsin
Tavrı hoş değil bir kadınla nasıl konusulucagini bilmiyor öküz dağ ayısı haklı bile olsa kimse kusura bakmasın erkekler güven vermiyorsunuz hemen biseye bu kadar tepki gösteriyorsanız vardır birşeyler
Abartmayı geçtim erkek arkadaşın tam bir kanka bu nasıl bir üslup kiminle konuştuğunu sanıyor ki bu? Resmen dağ ayısı yol versene şuna saygısız herif.
Cevap
11Cevap
Abartmamışsınız
"Lan lun hangi devirdeyiz hebele hubele" falan filan.
Yahu sakin yazdigina ragmen nasil boyle konusuyor vay mkk ben bir kiza bu nedenden asla cikisamam. Yarin bugun öfke nobetide gecirir bu.
Ne kadar saygisiz dengesizce bi cikısma bu.
Olm harbi slksiniz illa prof mu olmak lazim bunu anlamak icin SEVMIYOR ISTE 4MKKK TI YE BILE ALMIYOR SENI ha varsin ha yoksun
Kessss
@sessiz1insan sg mk yvsk abazasi
sevmeyen adamı sevmeye zorlayan waroşumsu kız :D zaten takıldığı hanzoda ondan beter lanlı lunlu solcuymuşta bilmemneymişte :D ikinizin de a*m*k
Abartmamışsın.
bokunu çıkartmışsın resmen. Kızım bu kadar paranoyak olma. Sahte bir hesap açar. İstediğine bakar konuşur ruhun duymaz.
Kankam bahaneleri ziya dedirtti bana oraya yorum yazan erkekleri değilde neden kadınları takip etmiş sorsana 😅
böyle konuşan bir mağara hödüğü ile niye iletişim kurmaya devam ediyorsunuz. ne ezikçe
gerçekten böyle kadınların varlığına şaşırıyorum. yahu erkek dediğin it gibi peşinden gelir. Bu seni tehdit etmiş resmen beni sınama diye. nasıl bu kadar alçaltryorsunuz kendinizi.
Cok abartiyosunuz be kizlar acikca belirtmiş zaten sana
Yerinde tepki vermişsin sevse aynısını sen yapsan o da aynı tepkiyi verir
Sen bu çocukla hala sevgili olduğun için abartiyorsun evet. Sanki düşmanina yazıyormuş gibi davranmış sana ayrıca çok saygısız
Ben senin yerinde olsam tepki vermek yerine bende takip ederdim. Erkek gazeceteci ya da bir erkeği şartlar eşit olunca sorun c9zülür
yoo haklısın nasıl kudurmus bak suna biraz sına bakalım ne olacakmış paşama bak sen
Hayır abartmıyorsun, haklısın. Ona ilgini kes. senin ona bagli oldugun düşüncesini değiştir. ilerle. seni hakketmiyor. enerjini ona harcama
İlk konuşma tarzını hiç beğenmedim bence dikkat etmelisin bu nedir iki bence biraz abartıyorsun takip etmiş ne var bunda
Seni takmıyor bile sevmiyor ayrıl
Deli deli işler.
yorum yaptı diye birisini niye takip eder insan?
Adam sonuna kadar haklı !!!
Ayrılın
Abartmışsın
Ayrıl.
Normal bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?