Cirkin degilim. Utangac biriyim. ama onu gectim hic acilan olmadi hic yazan nebilim hiccc seven olmadi sanalda disinda. Anlamiyorum cidden. Ne okulda.. ne isde asla kimsenin ilgisini cekmedim mi? Geldim 22 yasinda yani sorun berde herkes evli mutlu neden bende olmuyor? Hayir nasil taniscam onuda anlamiyorum hicbuyere gitmiyorum okul da yok biri isde yok ee disarida cikmsyinca yok iste
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılEş bulmak herkes için farklı bir deneyim olabilir ve bazı insanlar için daha uzun sürebilir. Kimi insanlar ilişkileri daha erken yaşta bulurken, bazıları için bu süre daha uzun olabilir. İnsanların ilişki bulma süreleri, birçok faktöre bağlıdır, bunlar arasında kişisel tercihler, sosyal çevre, yaşadıkları yer, kariyer hedefleri ve daha birçok etken yer alır. Kendinizi, ilgi alanlarınızı, değerlerinizi ve hedeflerinizi iyi anlamak, uygun bir partner bulmanıza yardımcı olabilir. Kendinize güvenmek ve kendinizi sevmek de önemlidir. Sosyal çevrenizi genişletmek ve yeni insanlarla tanışma fırsatları yaratmak için ilgi duyduğunuz aktivitelere katılın. Spor kulüpleri, sanat sınıfları, gönüllü çalışmalar ve hobiler, insanlarla tanışmanın harika yolları olabilir. İnternet üzerindeki arkadaşlık platformları, potansiyel partnerlerle tanışmanın yaygın bir yoludur. Ancak, bu platformları kullanırken dikkatli ve güvenli olun. Arkadaşlarınızın sizi tanıdığı ve sizinle uyumlu olabilecek kişileri tanıdığı sosyal çevreleri kullanabilirsiniz. Eş bulma süreci zaman alabilir. Acele etmeyin ve kendinize baskı yapmayın. İyi bir ilişki, beklemeye değerdir. İyi bir iletişim, ilişkilerin temelidir. Karşı tarafa açık ve dürüst bir şekilde ifade etmek, sağlıklı ilişkiler kurmanıza yardımcı olur. İlişki bulmak, kendi kişisel gelişiminizle ilgilenmekten geçebilir. Kendinize olan güveninizi artırın, kendi hedeflerinize odaklanın ve kendi mutluluğunuzun sorumluluğunu alın.
Unutmayın ki herkesin ilişki bulma deneyimi farklıdır ve herkes için farklı zamanlarda gerçekleşebilir. Önemli olan, sağlıklı ve mutlu bir ilişki bulduğunuzda olumlu bir deneyim yaşamak ve bu deneyimin tadını çıkarmaktır. Sabırlı olun ve kendi mutluluğunuza odaklanın.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDışarıya zor kadın imajı veriyor olabilirsin. Onları çekmekten ziyade itiyor olabilir misin? Biraz daha güler yüzlü, girişken ve sıcak kanlı davranmayı dene. Çok sosyal biri olmayabilirsin ama zaten bazı erkekler gizemli kadınları sever. Bu işe neden olmuyor değil de kısmet diyelim. Amaç hiçbir zaman onlar gelsin ben reddedeyim olmamalı. Çok erkek yazıyor ama hepsi boş demektense doğru adam karşıma çıktı dersin bu daha iyi.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa erkeklerle mihatap oldugum yokki hicbir ortamda
Tanıdığım biri vardı öyle, mahalleden ablalar onu mahalleden başka bir çocukla tanıştırdı. Ama bu şekil evlilikleri de tavsiye etmiyorum. Güçlü bir kadın imajı çizmek için hayat arkadaşını kendin bulman daha iyi. Ailenden ayrılıp şehir dışına çık ve çalış. Kendine bir hayat kur. Yuvadan uçman ama kendini de başkalarına kullandirmaman lazım.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence acele etme derim. Yaşın henüz cok genc bence evlilik düşünmek için. İlla seninde karşına seni gerçekten seven değer veren bir insan çıkacaktır diye düşünüyorum. Böyle şeyler geç oluyorsa bence Allah senin için en hayırlısını saklıyordur. Ayrıca bu devirde evlilik hiç kolay değil o yüzden herkese kolay kolay güvenme derim ben.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
80Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Okul yok, iş yok, evden çıkmıyorsun, eee kim seni görüp de sana ilgi göstersin ki? 😅
Boş boş beklemek istemek ile hiçbir şey olmaz. Olsa da boş olur. Armut piş ağzıma düş yok! 😅
Evlilik, sevgili kaderdir. Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırari kaderdir. Izdırari kaderde kulun hiçbir etkisi yoktur. İhtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır. Cüzi irade de denir. Sevgili evlilik cüzi irade ihtiyari kaderdir!
Sosyal atik atılgan ve özgüvenli olmalı, adım atmaktan çekinmemeli, karanlıkta yanan ışık gibi olmalısın, fark edilmeli!
Nasip kısmet şans kişinin kendisidir...515 Yorumla
Soran+1 yılYa is var okul var ama bos zamanda cikmiyorum nereye cikayim arkadasim yokki
- +1 yıl
Karanlıkta yanan ışık gibi olmalısın
Arkadaş ortamın nasıl?
Ayarlamak isteyen de mi yok
Soran+1 yılYa arkadasim yok 1 tane var oda benim gibi... hsyir yok
- +1 yıl
Hımm nereliydin nerede yaşıyorsun?
- +1 yıl
Nerelisin, nerede yaşıyorsun olacaktı
Soran+1 yılAlmanyada
- +1 yıl
Hımm orada bile yoksa Türkiye'dekiler ne yapsın 😅
Gönlünce olsun mutlu günler diliyorum 😅
Elinden geleni yap yapıştır gitsin
Soran+1 yılTurkiyede kolay burada zor
- +1 yıl
Orada neden zor
Soran+1 yılKultur farki ilgimi ceken yok
- +1 yıl
Hımm anladım orası da var şimdi haklısın 🌸
Kaç yaş aralığı düşünüyorsun peki?
Niyetin evlilik mi sevgili mi?
Soran+1 yılEvlilik. 26e kadar olur
- +1 yıl
Hımm güzelmiş mantıklı dört yaş bence de iyi ideal görüyorum çok yaş farkı sıkıntı gönlünce olsun hoşçakal
Soran+1 yılSagol
- +1 yıl
EyvAllah
Arkadasım evde oturup hic sosyallesmezsen elbette biri ile tanısman olası bir durum degil. Ancak birileri vesile olmalı birliktelik icin. Okul yoksa ve calısmayı da düsünmüyorsan eger, sosyal imkanlara (kurslar, kulüpler, dernekler vb.) yönelebilirsin...
07 Yorumla
Soran+1 yılOkul var is var ama bulamiyorum
Soran+1 yıl@aloovera ne oldu ya burada
Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. İlgi gösteren olmaz tabi. Ortalık kötü millet artık kadınlardan korkuyor bişey desen yanlış anlaşılıyor bide erkekler kadınlara nasıl yaklaşması gerektiğini de bilmiyor uğraşmazlar kızlar kendilerini itiyor dışardan itici geliyor öyle gözüküyor içerden demek ki böyle düşünüyorlar yapacak bişey yok devir bunu götürüyor artık.
02 YorumlaEvlenmek için rastgele kendiniz birini ararsanız hataya düşersiniz. Bu isteğinizi ailenize açın ve onların bulmasını bekleyin. Sizi onlardan daha iyi tanıyan bir insan daha yok. Size hitap ederse gösterdikleri için tanışırsınız
03 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle istemiyorummm ask istiyorum ben
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu zamanda ya üniversiteden bulacaksın ya da netten. ayrıca sadece karşı taraftan bekleme sende beğendiğin hoşlandığın birine açılabilirsin. çekinecek bir şey yok. insanlar biribirinden hoşlanabilir sevebilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılYs ne inszam var ne uni
- +1 yıl
o zamanda alan çok kısıtlanıyor. buradan yazanlarla da görüşebilirsin. iş hayatın varsa oradan birileri olabilir. oda yoksa sadece evdeysen belediyenin ingilizce müzik vs gibi sosyal kursları oluyor. buralara katılıp insanlarla tanışabilirsin. yani evde kös kös oturup benimle ilgilensin biri diye beklemekle olmuyor maalesef.
Soran+1 yılYa yokkk bizde öyle seyler yurtdisidayim beledyede böyle seyler yok.. alman erkekleride ilgimi cekmiyor
- +1 yıl
yurtdışında isen işin zor. rakiplerin çok güçlü. Ama türkiyedeki rakiplerine göre de bence en az 5-0 öndesin. uzakta olan her zaman daha dikkat çeker. türkiyedeki erkeklere yönelebilirsin.
Soran+1 yılOrdakilere yonelmek istemiyorum uzak
+1 yılOlmuyorsa senin için en hayırlısı budur yemin ederim bak bizim ki oldu da ne oldu yarı Yolda kaldım istersen hikayemi okuya bilirisn ben keşke olmasaydı diyordum onu şimdi okadr özlüyorum ki ama onun umrunda bile değilim sadece hayal kırıklığı senin için en güzeli olur umarım mutlu edecek sadık birisini olur
07 Yorumla
Soran+1 yılYaa cok uzuldim ne oldi ki sana
- +1 yıl
Profileme girip okuya bilirisn hikayemi
Soran+1 yılGoremedim
- +1 yıl
Özelden yazarsan anlatırım
Soran+1 yılTkp attim
- +1 yıl
Harbiden hoş birisin
- +1 yıl
Söyle bı sorun mesaj atamıyorum hay aksi
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Güzel arkadaşım Avrupa bu yönden turkiyeden daha iyi Türkiye daha berbat insanlar ev gecindirecek para kazanamayanlar evlilik ortalaması 35 e çıktı Avrupa o yönden şanslı iyi insanlara fırsat ver dah çok gençsin çıkacak bu ara
00 Yorumla
+1 yılÇok büyük ihtimalle dışarıya karşı soğuk ve zor karakterli kadın imajı veriyorsun birde güzelsen şansın dahada az. Erkeklerin çoğu bu kız güzel bana bakmaz diye açılamıyor olabilir. Sosyal medya gibi platformlardan başlayarak arkadaş edinebilirsin. Sosyalleşmek için dans kursları veya spor salonlarına yönel.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir ya makyajsiz falan gidiyom ise
- +1 yıl
O zaman biraz daha güleryüzlü ve sosyal olmaya calis
Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. O zaman sanaldan bakacaksın kafana yatarım böyle biraz sohbet biraz muhabbet hadi kendine geliştireceksin her türlü sohbeti muhabbet kuşu
01 Yorumla
Soran+1 yılYa 828372 kisiyle knstm olmuyo
Çok acele etme yaşın genç daha illaki bulursun zamanı gelmemiştir fazla insan görmüyorsundur hayatında biraz sosyallesirsin birilerini bulursun ama çok da acele etme
00 YorumlaKendi e çok iyi bakmalısın. İletişim kurmalı, gülümsemelisin. Kitap oku kendini gelistir. Bak etrafında çok değişiklikler olur...
05 Yorumla
Soran+1 yılYa olmuyor enerjim yok ne kendime bakmaya ne iletisime
Soran+1 yıl:( yapamadim
Soran+1 yılZor geliyo
+1 yılValla o durum bendede var yaşım 24 oldu sabah işe akşam eve bende aynı seninki gibi napcami bende bilmiyorum ama sende istersen senin içinde uygunsa tanışmak istiyorum nasip kısmet bu isler
00 YorumlaZor bir şey değil bir erkeği kafaya koy ve bakışlarını üzerine yoğunlaş devamlı istekli gibi sonra zaten o seni bulur..
05 Yorumla
Soran+1 yılTamam yapamiyorum bulursada utaniyorum
Soran+1 yılYa utaniyorum
Soran+1 yılEe sonra gelip numara ister bende hemen verimmi hafif kiz gibi ya
Hiç beklemediğin anda her şey oluşur. Acele etme yaşın cokta büyük değil. Doğru kişi karşına cıkar insallah.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin. Yillaridr bekliyorum
Dışarı çıkmıyom diyon ne bekliyorsun gökten vahiy inmesini falanmı
112 Yorumla
Soran+1 yılYa tamamda ciksam nerde bulcak
Soran+1 yılYapamiyorum
Soran+1 yılSen nerde buldun
Soran+1 yılCiddenmi nasil yspoyosun ya ben jic tanismiyom kimdeyle
Soran+1 yılTamam o sekilde cok samimi olunmuyo ama yinede
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kız senin ilgini çeken olmadı mı gidip konuşsaydin saksı gibi bekleyeceğine
04 Yorumla
Soran+1 yılYokki
Soran+1 yılYok hepsi kotu
Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Senin iş görücü usulü olacak bence en iyisi de böylesi 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılEn iyai falan degil dmee öyle aglattin beni beceriksiz gibi gorucu ne
Soran+1 yılHani
+1 yılİnan bana o seni bulacaktir herseyi zamana birakmalisin daha cok gencsin
02 Yorumla
Soran+1 yılYa yok bulmuyor
- +1 yıl
Neden bulmasin cok mu cirkinsin bence degilsin merak ettim seni resmini gormeyi cok isterim
Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Ben bile kaliteli erkek arkadaş bulmakta zorlanıyorum. Senin koca bulamaman gayet normal.
03 Yorumla
Soran+1 yılNapcaz
- +1 yıl
😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılKardeş bende de aynı durum ama dışarıda çok oluyorum. Aynen senin gibi düşünüyorum hiç mi birinin ilgisini çekmedim
13 Yorumla
Soran+1 yılCanim anlamiyorum cidden sorun bizdemi
Cevap sahibi+1 yılHayir bence biz pırlantayiz ve ona sadece bakip gider cogu
Cevap sahibi+1 yılÇünki yakın durmaya utaniyorlardir bence😉
Kabugundan cikman gerekiyor insanlarla tanisman hic olmazssa kiz arkadaslar edin onlarin tanidiklari vardir o ortamlarda cevre edin illa karsina biirleri cikar evde oturmak ve hic adim atmamakla hic olmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı senin gibiyim biraz. utangacm ama yuvamı kurmak istiyorum artık eğer biri çıkarsa bir kaç ay içinde evlenirim bu kişi sen olmanı isterim tanışıp görüselm sende istersen ben sonuna kadar varım bana bı şans verirmsn?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen seninle tanışmak istiyorum
Sevgili olmak istiyorum
Utangaç kızlar hep akıllı kızlar oluyor
Seni tanımak istiyorum
Senden sadece bir fırsat istiyorum00 Yorumlazor kızlar prefosyenel gibi davrandıkça zor.
00 YorumlaBiraz çevre edin arkadaşların olsun dışarı çık yani sosyal ol muhakkak biri denk gelir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSosyallesmezsen olmaz bende iş ev iş ev şu an mesela sosyalleşmeyi unuttum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3-4 sene daha bekle o sıra da kendini kültürel olarak geliştir
bu tür ortamlarda da koca arama05 Yorumla
Soran+1 yılBurdan koca aradigimi kim sana diyor iyimisin sen
Cevap sahibi+1 yılsende bu kafa varken zaten bi halt beceremezsin
Soran+1 yılSen kafayi yemissin terbiyesiz
Soran+1 yıl@aloovera bence de
Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı. Bu frekans meselesi. Bu konu o kadar uzun ki istersen bir kitap ismi söyleyebilirim oku daha iyi anlarsın.
06 Yorumla- +1 yıl
Banada önerirmisn
- +1 yıl
Twsek
- +1 yıl
Teşekkürler.
- +1 yıl
@BurcuQueen bir sağlıkçı da bulamıyorsa biz askerler ölelim
Kanka zaten almanyadasın türkiyeden bul sanaldan olur tanışırsın konuşursun yazın tatilden hem onu bu türkiyeden kurtarman sana bağlılığı aşırı dehşet bişey yapar
05 Yorumla
Soran+1 yılIsi bitincede birakir
Soran+1 yılAma oradada yaasiyamam. Onu buraya getirmeye kalksam multeci gibi karizmasi cizilir ic guveysi
Doğru kişi seni seni bulur sen yine olduğun gibi ol çünkü çok fazla duygularla oynayanlar oluyor senin kıymetini bilen kişi elbet gelecek merak etme umutsuzluğa kapılıp acele etme sadece
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir gelmiyor arkadaslar avutmayn beni
- +1 yıl
Birde o eski aşklar romanlarda filmlerde oluyormuş ya da biz öyle aşklar arıyoruz o yüzdende armutun sapı üzümün çöpü diyoruz keşke 50 sene önce yaşasaymışız o aşklar için avutmak değil gerçekten seni güzel olduğun için veya zengin olduğun için sevmemeli içinden gelerek sana yazmalı zorlamayla olmazki
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki de sen ilgi gostermelisin ha? Hem uzuluyo hem utangac. Tipe bak
01 Yorumla
Soran+1 yılKime gosterim? Ilgimi ceken biri yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemin ederim aynı sorunları paylaşıyoruz. Okulun bitti mi
07 Yorumla
Soran+1 yılBitmedi
Soran+1 yılSenin
Cevap sahibi+1 yılBenim bitti
Cevap sahibi+1 yılNe okudun sen
Soran+1 yılTicaret
Cevap sahibi+1 yılBana mesaj atabilir misin
Soran+1 yılAttm
Utangac oldugun icin iste yoksa ne cirkin kadinlar gordum agizlari laf yaptigi icin ilgi yagiyor
13 Yorumla
Soran+1 yılAy evet öyle. ama cani. Utangac oldugumu bilmiyorlarki. Yanima gelende yok cabaliyanda yok onceden utangac oldugumu bilemezlerki
Soran+1 yılAskim inan az ilgi gosteren bile yok ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka ben 24 yaşındayım kimse ilgi göstermedi bir gün dekolte giydim kölem oldular. Bu erkeklerin karakteri bitmiş
14 Yorumla- +1 yıl
Önemli olan kalp guzeligi para mal mülk güzellik çirkinlik gelip gecer
Cevap sahibi+1 yılKimse böyle düşünmüyor nerde manken gibi kız var onu beğenip seviyorlar
- +1 yıl
Valla alah yukarda sahit bı kız güzelmiş beye şey mis diye kosmadim peşinden ben bı insanı gerçekten kalbi temiz olcak
- +1 yıl
Karakter meselesi bu?
+1 yılseni utangaçlığın yüzünden sevmemişlerdir. dost ortamlarında sessiz kalan biriysen o yüzden ola bilir
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
+1 yılHiç kafana takma gercek hayatta herkes zorlanır. Bak ma sen sanaldan salladıklarına, gercekte cesaret leri yok. iliski sorumluluk istiyor çįkar senin gibi düsünen biri
00 Yorumlaher şey kısmet soylenenelere kulak asma seninde nasibin bir yerdedir zamanı gelir tez zamanda uamrim
03 Yorumla
Soran+1 yılHayirlisi
Soran+1 yılYok
Keşkeee ama istemekle olmmuyor utangaç isen zor tesadüffen felan belki karşına çıkar hayat bu belli olmaz
00 Yorumla
+1 yılAynen bende senin gibiyim hiç olmadı ama güven verirsen tipe bakmam kalbe sonsuz ömürlük severim cidden şakam yok
00 Yorumla
+1 yılBandıra bandıra ye beni diye bir eski şarkı var telefonun diafonundan olmadk yerlerde çal belki yararı dokanır 🤣
00 YorumlaNerde yaşıyorsun? Çevren seni bu duruma getiriyor olabilir?
01 Yorumla
Soran+1 yılAlmanyada
He ya bende senin gibi kız arıyorum 20 yaşındayım işim de var tek yaşıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNapim
+1 yılDışarı çık nebilim acil diyecemde kelin merhemi olsa başına surecekk
00 YorumlaGenel itibari ile dışarıdan görünüşün nasıl. Yüz ifadelerin soğuk mudur
00 Yorumla
+1 yılAllah'ım ya ben kocalardan kaçıyorum senin derdin ne
00 Yorumla
+1 yılDurusun demekki tavrında sıkıntı var asabi gözüküyorsun disariya...
00 Yorumla
+1 yılBende 25
sevgili yapamadım. kizlar ile sağlikli bir ilişki yuretemiyorum.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılDüğünlere katıl.
02 Yorumla
Soran+1 yılKatiliyorum yok
- +1 yıl
birz dekolte işe yaramıyor mu
Haber sal görücü gelsin
010 Yorumla
Soran+1 yılKime salayim
Soran+1 yılYa yokkkk ask istiyorum askkskk gorucu degil sevda istiyom
Soran+1 yılYok internetten istemem
Soran+1 yılBuyuksun
Soran+1 yılNe alaka. Ayni yasta sefkatli oomuyrmu? Tecrubeli ne alaka neyin tecrubesi bu
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. 22 yaşında koca aramak nedir yaa?
06 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılYa ne 26i. 26de dogurmak gerekir. De zaten sabrediyorum. Yani 26dede cikmazsa napacam?
Soran+1 yılKeake kolay olsa
+1 yılEvde kaldın hayırlı olsun
02 Yorumla
Soran+1 yıl22lemi
- +1 yıl
Şimdi birini bulcan sonra tanışcam beğenmeyeceksin sonra başkası olacak tanımak için zaman vereceksin belki oda olmayacak öyle öyle gidecek hadi diyelim olan birini buldun bu sefer evlendikten sonra bir ya da iki yıl sonra ben niye evlendim bekarlık sultanlık diyeceksin o yüzden bence acele etme
+1 yılAynı durumdayız
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin yssin kC
- +1 yıl
22
- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yıl22 yaşında tek derdin bu olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılDert ile ne alakasi var üzüldügüm bir durum
+1 yılKesin çirkinsib yoksA başka açıklaması yok
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılArtık kızlar teklif ediyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. Koca bulmak bu yaşta zorunluluk mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Kafayı mı yedin bu yaşta evlencen
06 Yorumla
Soran+1 yılNe vt yasimda
Soran+1 yılYasiyamiyorum mesele orada kocam olursa gezerim
Soran+1 yılMutlu degilsen bosan ozaman
+1 yılZor değil gel ilgi vereyim sana
00 Yorumla
+1 yıl22 yi de bir zahmet gösterme.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYasin daha çok genç olur bekle
00 Yorumla - Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 22 oldum ama asla kimse ilgi göstermiyor. Eş bulmak bu kadar zor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler