AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tamam yaz bakalım bugün dert dinlemekten içim yandı zaten
Yanıtladım başkasını ordan bakabilirsin seninde yorumunu dinlemek isterim
Bende çok dertlerim sen anlat sonra ben anlatıyım bir kız yorumuna ihtiyacım var
Olur valla dinlerim senide ben başkasına yanıt verdim ordan bakabilirsin
Mağzada çalışıyorum başka mağzadan bir kız var arada merhaba merhabamız oldu neyse bu bizim mağzaya gelmeye başladı kolay gelsin diyoruz sadece birgün sadece gümde 3 kere para bozdurmaya gelmeye başladı mağza kapandı mesala yine geldi kız ürün alırken kasadan geçerken bir tek bana kolay gelsin diyor diğer kasada duran kızlara demiyor neyse molada denk geldik telefonla konusuyordu bana bakıyordu arada bende telefonla uğraşmaya başladım sonra kalktı gitti ben görmedim arkasına dönüp baktı bana mağzadan çıkarkende öyle yapıyordu. Bugün başıma şöyle bir şey geldi kızın yanında birtane çocuk vardı arkadaşlarımda sevgilisi vardı dedi ama kız yine mağzaya gelmiş bizim dolaşmış çıktım ben anlamadım bu durumu kızı kahveye davet etmeye niyetlenirken sevgilisi olduğunu öğrendim acaba sevgilisi mi
Sevgilisi olsa sana özel bu şekil davranışlar sergileyecegni düşünmuyorum tabi kızın karakterine bağlı bisey bi şekilde öğrenmeye çalış sevgilisi olup olmadigini zaten sık sık geliyormuş illa kesinleşir
Arkadaşım tuvaletin orada görmüş birde çıkıştı mağzanın önünden geçtiler hiç bakmadı kız iş çıkısı olsun molada olsun hep telefonla konusuyordu en son molada denk geldim yanına gidecektim telefonla konusuyordu gitmedim bende başka birşeyle uğraştım telefonla sonra kız gitti baktım arkasına bakarak gidiyor yani anlamıyorum sevgilisi olsa niye böyle yapsın bugün mağzaya uğramış bide ben ne yapsam şimdi kendimi geri mi çekeyim öyle yapsam ne tepki verir
Bence geri adım atma kızın sevgilisi olsa bu tarz davranmazdi eğer varsada onun davranışlarında hata vardır en azından senin içinde kalmaz kendini geri çekme derim
Ben şöyle düşündüm o kadar geldi gitti müsait zaman bulamadım ben konusmak için acaba ben adım atmadım diye mi öyle oldu muhtemelen ayrıldı sonra barıştı birde davet edeyim mi kahve içmeye geri çekmekten de kastım mağzanın önünden geçerken hiç selam vermeyim mesela buda şöyle düşünür yanımda ki çocuğu gördü sevgilim zannetti ından mı acaba diye
Bence sen aynı şekilde devam et kahve içmeye de davet edebilirsin
Bugün hiç uğramadı ama bakalım davet edicem edicemde benimde moralim bozuldu işte isteiğim kalmadı red cevabı alırım diye
Bir erkekle yemek yerken görmüşler :((
Off kötü olmuş ya ama kızda hata var seni bu şekilde umitlendiren kendisi iyi ki konuşmamişsin seni mutlu etmicek birisiymiş
Evet çok ümitlendirdi ama sevgilisi mi gerçekten bilmiyorum kahveye davet edeyim mi
Sevgilisi olduğu kesin değilse davet et zaten eğer varsa seninle gelmez diye düşünüyorum yoksa da kısmetini bulmuş olursun yap derim
Yapmaya fırsat olmadı kız işten ayrılmış üzüldüm muhtemelen sevgilisi vardı keske öyle ümit vermeseydi
Evet
Anlattım bakabilirsin
Buyurun dinlerim ben sizi
ben bir çocukla konusmaya başladım ama 3 gün falan yeni yani tüm gün konuşuyoruz çocukla 2 gün buluştuk bizi baya yakıştiriyorlarda en başta sorun yok sonrasında ben 2. bulusmada çocukla tek buluştum akşam o gün beni çocuk yanağımdan öptü ama 5 kere falan ben nerdeyse hiç tepki vermedim ama tepki vermem gerekiyordu biliyorum çünkü daha yeni yeni konuşuyoruz sonra bunu arkadaşıma anlattım arkadaşım bidaha o çocukla iletişime geçme iğrenç 2 günde böyle yaptıysa ilerde neyapar falan dedi o an çok panik oldum ve çocuğun yazdıklarına bakmamaya başladım hata yaptığımı biliyordum ama çok üzerime geldi arkadaşım benim arkadaşım böyle birimiydi hiç beklemezdim falan dedi ertesi gün nişan vardı ben gitmedim ama arkadaşlarımın hepsi oradaydı ve flörtüm de dahil onun arkadaşlarida flortumun arkadaşı ile benim arkadaşım flört ediyor bu arada onu da soyliyim ben o çocuğa hiç cevap vermedim en son mesaj attım işte çok hizli davrandın biz seninle sevgili değiliz öptün dedim sonra benden özür diledi ben seni beklerim dokunmam bile dedi orada affetmem gerekiyordu ama arkadaşım hayır
konuşma dedi sonra nişan günü işte flortumun arkadaşı yani arkadaşımın flortu konuşmuşlar benim hakkımda niye araları böyle oldu falan sonra flortum arkadaşlarına ben ona yol verdim demiş arkadaşımın dedigine göre fakat böyle bisey olmadi ben ona bir süre konuşmayalım dedim o da Allaha emanet dedi işte orada arkadaşım beni savundu flortum ile konuştu senmi ona yol verdin dedi herkesin içinde flortum de o bana yol verdi demiş sonra arkadaşımda o zaman arkadaslarina farklı anlatma demiş yani beni savunmuş bunlari arkadasim anlatti telefonda o gün arkadaşım bu saatten sonra o çocukla konuşma konuşursan beni unut dedi ben o gün o çocuğa yazdim neden arkadaslarina ona yol verdim diyorsun dedim o da ben öyle bisey demedim o bana yol verdi dedi keşke arkadaşın doğru anlatsaydi önce bana sorsaydın falan dedi ben orada yoktum o yüzden kime inanırım bilmiyorum ama arkadaşımı dinledim o çocukla konuşmadım fakat konuşmak istiyorum çünkü hep aklıma geliyor bana onunla konuşma diyor ama sabah akşam onun arkadaşları ile takılıyor flortlestigi cocukta benim flörtumun arkadaşı ben 2 gün önce arkadasimla konuşacaktım bu çocukla barışmak istiyorum diye ama arkadaşımla konuşmaya çalıştığımda bana sakın onunla barıştığıni söyleme dedi bende bunu söylemekten vazgeçtim ama çocukla instagram da notlaştim şarkılı bunu söyledim sadece ve bu yüzden benimle arkadaşlığını bitirmeye calisti mesajlarımı görsen yalvardım yakardım umurunda olmadı ertesi gün yüz yüze konuştuk yine aynı şeyi söyledi ben seninle arkadasligimi sürdürurum ama onunla konuşmicaksin dedi ve o gün birlikte dışarı çıktığımızda kendi flortu ile buluştu beni yanliz bıraktı ben nerdeyse 1 haftadır kendi flortum ile komusmuyorum ve ne yapicam bilmiyorum beni en basta o çocukla yapmaya çalışan arkadaşımdı şimdi konuşmamı istemeyende o ve şu an arkadasimla aram bozuk ortak arkadasimla daha samimi davranıyor o ortak arkadaşımız aslında bizim bu çocuklarla tanişmamizi sağladı
Sakın ha o çocuktan uzak dur o çocuk çok yalancı bir çocuk sana yalan söyler seni yarı yolda bırakıp gider hatta üstüne seni aldatır
Haklısın ama 1 haftadan fazla oldu konuşmuyoruz bana göndermeli şeyler paylaşıyor işte örneğin değer verdik ama karşılığını alamadık tarzında ben kendimi suçlu hissediyorum bir anda çocuğa bulustuktan sonra tavır aldım buluştuğumuzda hiç tepki göstermedim ben onunla konuşarak bazı şeyleri düzeltmek istiyorum barışmasak bile ama arkadaşım engel oluyor
Bence oluruna bırak her şeyi
Ha bide bana karşı onunla konuşurken hiç kötülüğünü görmedim telefonum bozuldu yaptırmak için elinden geleni yaptı yedek telefon vermeye çalıştı bi sorun oldu anlattım dinledi eğer amacı farklı olsaydı bunlarida yapmazdı diye düşünüyorum çünkü nerdeyse sabahtan akşama kadar konuşuyorduk her şeyimizi biliyorduk
şu an öyle yapmaya çalışıyorum ama hep aklımda işte çocuk elden bisey gelmiyor akışına bağlı her şey
Aynn oyle
Nasıl oldu
Anlattım bakabilirsin
buyur yaz kankam
Anlattım bakabilirsin
Özele gel ama