Seni hangisi anında sakinleştirir?

Keşke benim olsa. Anında yelkenleri indiririm. Susarım bir şey yapamam. Giderse bir daha gelmesin.
Seni hangisi anında sakinleştirir?

Keşke benim olsa. Anında yelkenleri indiririm. Susarım bir şey yapamam. Giderse bir daha gelmesin.
Merhaba,
Sorun büyümesin diye bir şey yok. Hiç sevmediğim konu, aşılmayacak bir şey yoktur ve olamaz, olmamalı! 😅
Ben öperim aşkımın çekip öpmesine gerek yok ama o da yapsa beklemediğim bir anda güzel olabilirdi! 😅
Harika bir an 😅
Çok isterdim valla hep hayalde yaşıyoruz anasını satiym 😅
Seni çok önceden görmüştüm bu kesin fenomen olur demiştim 😅
Ara sıra görüyorum 😅
Soruların süper görüşlerin de 😅
Başvuru filan yaptın mı rehber ile konuştun mu?
Yok başvuru yapmadım ben ve fenomen yakışır
Bence de yakışır bence 😅
Asuca ya da Bgyontara yazmalısın yani 😅
İstediğin bir konu var ise aşk kişilik ve karakter olabilir her konudan da soruyorsun 😅
Ekonomi konusu tam bana göre sonra diğerlerini de fethederim 😅shshz
O da güzel hiç anlamam ama yaşıyoruz çekiyoruz yani 😅 günümüz ekonomisi berbat 😂
Ben tartışırken sevgilimin beni öpmesi bana samimi gelmez yani madem öpeceksin neden tartışıyorsun? sorun varsa önce sorunu çözmek daha iyi olur. zaten sürekli tartışmalar varsa ortada bence toksik bir ilişki var demektir ki bu noktada ben konuşurdum sevgilimle sadece..
kavga ederken bunu yapan çeken öpen kişi ben olacağım için sorun yok 😂
Bitiyorum bu harekete 😃
direkt susturucu bir silah bu karşı tarafı 😂😂
Mümkünse çekip öpsün..😜
Aynen 😍
Cevap
9Cevap
Kırmadığım sürece gitme eylemi içerisine giren sevgili beni dellendirir. İlki de her zaman sakinleştirmez ama pek bi' hoş olduğuda gerçek, severis..
sorun şuki sevgilim yok velevki var beni çekip öpmesi için 2 metre olması gerek :D
Saçlarından kavrayıp çekip öpmek daha sakinleştirici
İki tarafta haklı ya da haksızsa veya ben haksızsam öperim. Ama haklı bensem imkanı yok öpmem 😂
Öpücük daha tatlı olurdu
Taristmaya bagli. Öpmesinden daha cok bana samimi ve icten sarilmasi daha cok hosuma gider ve beni sakinlestirir
ikiside degil önemli olan konunun oraya gelmemesi kafa tarzi tabi
İkisi de anında sakinleştirmez
Yapmışlığım var çok da güzel oluyo😀
Öpsün
Çeker öperim hayırdır
Bunu hep yapardım 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?