Sizce bu adam benim kaderimmiymiş?

onunla ilk karşılaştığımızda kaanı bana açılıyordu. Yanında tesadüfen oda gelmişti o zaman aşırı kilolu ama sevimliydi. Kaanı hiç sevmiyordum sonra içimden dedim ki yanındaki kişiyle bile evlenirim ama kaanla olmaz demiştim. Sonra yıllar geçti ben üniversiteyi kazandım. Şansa bir tanıdığın tanıdığı olan irem benimle aynı üniyi ve bölümü kazandı. Sonra iremle tanıştığımızda birinden söz etmişti konumuz yakın normal erkek arkadaşlardı yani kızlardan daha iyi oluyor falan demişti. Ve iremin arkadaşı o kilolu çocuktu aynı mahallede oturuyorlardı. Ben bunları yıllar sonra fark ettim tabi.

Sonra üni bitti iş başvurusu yaptım. işten çıkmak üzere olan buse diye bir kız o hafta düğünü varmış onun yerine işe ben girecektim. Buseyle konuştuk, bana neler yapmam gerektiğini vs anlattı. İş olmadı ama buse'nin eşi olan berker'in en yakın arkadaşlarından çıktı. Oda yetmedi bir ay sonra babamın en yakın arkadaşının kızının düğününde onunla karşılaştık! oturduğumuz masa onların paralelindeydi ve ben bizimkileri fotoğraf çekme bahanesiyle ona bakıyordum imalı olarak ilgimi belli ediyordum. Ki masadaki herkes anlamıştı jdjd. Tabi ailesinin yanında bir de genç bir kız vardı. Bir an sevgilisi olduğunu düşünmüştüm ama sonra hemen ön yargılı olmamam gerektiğini düşündüm. Genelde hiç düğün fotoğrafı ya da etiket paylaşmam bilerek beni eklemesi için düğün sahibini etiketledim. Ve bingo! Çocuk beni bir saat içinde ekledi. Profiline heyecanla bakarken bir baktım ki kız gerçekten de sevgilisiymiş! Durum oldukça sinir etti tabi sonra çocuğu çıkarmak yerine ne yapacağını merak edip geri ekledim. İçimden öyle geldi. Birkaç gün sonra çocuğun profiline baktığımda fotoğrafları sildiğini gördüm. Ardından da hemen bana yazdı. Buluştuk tabi. Tam 4 saat zaman geçirdik. Her konu hakkında konuşuyorduk. Böyle birkaç hafta geçti. Sonra neden kız arkadaşı olduğu halde beni eklediğini sordum. Oda belki arkadaş oluruz diye ekledim ne var bunda dedi. Bunun pek normal olmadığını ve ogün beni gördüğünde kız arkadaşı olmasının berbat bir şey olduğunu söyledim. Ve ne yapsın istersiniz o günü yalanladı! Yani o gün ben orada yoktum, beni biriyle karıştırdın deyip o ortak tanıdığın fotolarında görüp beğendiğini görüp eklediğini söyledi. ve ve sonra düğün sahibini arayıp gelmediklerini söylettirdi! Ardından bende çocuğu engelledim. Birkaç yıl onu ekleyip çıkarmakla geçti çocuk bana baya dil döktü ama gerçekten de o gece onu görüp hoşlanmıştım. Yalancı olduğu için aşırı ağrıma gitti. sonuçta şüphe ettiğim birini, bana yalan söyleyen birini hayatıma alamazdım. Hayatım boyunca beni aldattı mı diyemezdim. Sonra bir yıl sonra hayat kadını tipli bir kızla takıldığını gördüm. arabada story atıyorlardı yüzü gözükmüyordu ama araba plakası görmüştüm. sonra iyice soğudum ama nedense hep içimde kaldı. Ona duyduğum hisleri görmezden geldim. Sırf ona geri dönmemek için yaptıklarını başkalarına anlattım. Ne kadar yalancı ve kalitesiz kadınlarla takıldığını vs. ama gel gör ki onu hiç unutmadım.

Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi ise başka bir kadınla evleniyor... ara sıra unutmadığım için dayanamayıp profiline bakıyordum. bir gün sevgilisi olduğunu gördüm ve sevindim. dedim ki umarım bu kızı üzmez. ve kızın kim olduğunu bulmaya çalışmadım. yine bir tesadüf eseri ortak bir arkadaşımız kızı paylaştı hepsi birlikteyken. bende bu kez baktım bir de ne göreyim evlenme teklifi etmiş. kız o kadar masum ve güzel ki dedim umarım mutlu olurlar.
Güncellemeler
+1 yıl
ama bir yandan da onun bu kıza bakarken gerçekten aşık olduğunu, onu aldatmayacağını görmenin benim canımı yaktığını fark ettim... sürekli bu duygudan kaçıyorum ama yapamıyorum. aşırı aptalca aşırı mantıksız aşırı gereksiz ama canımı çok yakıyor...
ben hayatıma şüphe ettiğim bir adamı alamam ne yazık ki ve benim güvenimş en başından beri kırdı. onu sevmek istedim ama izin vermedi. kendimi korumak için ondan kaçtım ama canım yine yanıyor...
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Sizce bu adam benim kaderimmiymiş?