Ailem tutucu bir aile ben henüz üniversiteden mezun oldum yaklaşık 1 yıla yakın okuldan tanıştığım bir erkek kardeşim var. Aile evinde rahat değilim tabi 5 kuruş param da yok işim de yok. Kız kardeşlerim merkeze sınava gideceklerdi bende bunu bahane edip onlarla gidecektim. Gün belli olduğu için ben 1 ay önceden hazırlık yaptım çok mutluydum gün geldi kardeşim dediklerim param olmadığı için kendi paralarını paylaşmak istemedi cok ağladım çok yıprandım sevgilime aile sorununu anlatmadım ön yargı oluşmasin diye. Baya kız kardeşlerimle konuşmuyorum. Ama sevgilim 2 gündür deniz de arkadaşlarıyla duyarlı bir çocuktu boş ver yolumuza bakalım dedi ben o kadar incindim ki ben o üzüntüme takılıp durdum gün içinde neredeyse hiç yazmadı ben de oralı olmadım zaten diyeceğim o ki değer mi kendimi bu kadar yıpratmaya ben eve kapanıp buluşmadim diye ağlarken o deniz de yüzmeye gitti
Gerçekten samimi cevaplara ihtiyacım var?
Güncellemeler
+1 yıl
Erkek kardeşim değil arkadaşlar klavye hatası sevgilim diycektim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kimse için üzülmeye değmez boş ver gitsin, çalış kimseye muhtaç olma
yoluna bakıyo ıste adam olsaydı gelıp senı alırdı ya da banka hesabına para yollardı olur mu oyle dıee
Ben asla para isteyemem
sen ıstemıcektın o budurmu bılıyosa ve senle olmak ıstıyosa onceden konusup durumu yoluna koyardı sen olsanda olmasanda havasında ınan senı sevmıyo kullanıyo...
Ne diyim ona nasıl bir konuşma yapmalıyım
keyıfler nasılda bensız senın durumunu bılmıyomuydu hıkaye anlatmasın konusulcak bırı deıll
O denizde yüzerken sende sitede soru Sor dikkat et de evlenip kendini haberlere koyma ondan koca olmaz
Ee napacaktı o da mı kendini eve kapatacaktı
En azından yanımda olduğunu hissettirseydi
Deseydin ya param yok gelemem diye
Ya söylesem para atardı ama ben asla isteyemem para felan.
İyi de nereden bilsin o senin neden gelemediğini sevgilin değil mi sonuçta atar ve zoruna da gitmezdi bilmiyorum ben öyle düşünüyorum ama sende kabahat bence
Ailemin biraz daha baskıcı olduğunu biliyor izin alamadığımı söyledim. Ama içten içe ben kahroldum. Üstelik canım kanimdan kardeşlerim benimle paylamadilar para ben aile üyelerimle tartışma içindeyken tabiki bunları yansıtmadim ama o benim çok üzgün olduğumu canımın çok yandığını biliyordu duyarsız oluşu beni çok yaraladı
Sen baştan hataları yapmışsın zaten sen neden sevgilisin ki madem bunları onunla sakince konusabilirdin her şeyi anlatabilirdin o da senin durumunu bilip ona göre hareket ederdi
Para istemek benim gururumu alt üst ederdi neden anlamak istemiyorsunuz. Ben bütün aile üyelerimle kavgaliyim canım yanmış köşede bekliyorum. Tüm gün beni yok saydı ve benim ailemle onun için bu kadar yüz göz olmam değer mi çünkü tüm gün umrunda değildim. Sevgi ve emek bu mu diyorum olaya tek yerden bakmayin
Sanırım birbirimizi anlayamıyoruz benim kız arkadaşım benden para isteyebilmeli bunun gururla ne alakasi var, ona gelince zaten gitmiş denize ne yapsın hayatı sadece senden ibaret değil illaha da eğlenecek bir şekilde abese kalmadığı sürece sonuçta evli degilsiniz her zaman seni düşünecek hali de yok
Beni düşünmesi için benimle evli mi olması lazım sizin kız arkadaşınız isteyebilir. Bende evlenmeden kadınların erkekten para istemesi saçma geliyor. Evet bir ilişkideyse beni düşünmek zorunda tek başıma yaşamıyorum ben bu ilişkiyi ona ihtiyacım varken o saatlerce benden habersiz olamaz
Seni takmayan biri
Ama snaa bu makbul seni seven adamları hep üzdün dimi abla
Kimseyi uzmedim
Tmmm