Eski ilişkilerinden bahseden birinden soğur musunuz?
Soğurum, elbette.
Hayır, soğumam.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Eski ilişkilerinden bahseden birinden soğur musunuz?
Hayır soğumam. Aslında ölçüsü ve ne anlattığı önemli. Nasıl ayrıldıklarını merak ederim. Bu ipucu verebilir. Bunu anlatmasını ister ve seve seve dinlerim. Ama eski sevgilisine özlem içeren anıları beni ilgi etmez. Ayrıca "acaba onu mu özledi " der gözümden de düşürürüm.
Eskide yaşadığı her şey eskide kalmıştır anlatmak isterse bir defalığa mahsus anlatabilir ama sürekli o kişinin konusu açılırsa rahatsız olurum.
Cevap
16Cevap
Evet soğurum ve ayrılırım tabi ki de. yani eski ilişkileri benim umurumda bile değil ben onun geçmişini zaten umursamam
Aynen bende aynı şekilde. Bende asla eski ilişkilerini anlatan bir erkeği hayatımda istemem. Çünkü çok kıskanç bir insanım böyle birşeyi asla kabul edemem. Unutamadıysa onun yanına gidebilir.
Evet soğurum eski ilişkilerini unutamadiysan niye bana geliyorsun
Aynen öyle bende soğurum öyle birinden. Hayatındaki insana bence bu büyük bir saygısızlık olur diye düşünüyorum ben. Yani ilişkin var sonuçta eski ilişkisini anlatmak hoş değil..
akilli olan insan anlatmaz ya da cok yuzeysel kisaca anlatir gerektigi zaman
Aynen öyle. Aklı başında olan biri zaten anlatmaz böyle bir durumu. Yani sonuçta bitmiş gitmiş bir ilişki anlatınca eline ne geçecek hem. Ben şahsen böyle birşeyi asla ne dinlerim ne de affederim..
Birden fazla kez anlatiyorsa soğurum geçmişte yaşıyor demektir
Aynen öyle bende aynı şekilde. Soğurum ondan ve tamamen ayrılırım. Bir iki kez uyarırım onu eğer aynı şekilde yapmaya devam ederse üzülerek ayrılırım. Böyle bir şey kabul edilemez bence.
Nasıl bahsettiğine bağlı unutamamış tarzda konuşursa buz gibi soğurum ama başka bi şekilde konusu açıldıysa konuşulur geçmiş gitmiş
Sınır çizgim eski ilişkilerden konuşulmamasıdır. Orada bir dur derim.
Geçmişini geçmişte bırakmayan insanlar gelecek kuramaz o yüzden evet
Gerek yok. Eski ilişkilerin anlatılması bir artı getirmez.
Ne demek eski ilişki ise eskide kaldı derim. Anlatma ne demek oluyor.
Tabiki soğurum artik benle ise onu utumali ya da hiç konusu açmicak
Aynen öyle bende asla böyle birşeyi kabul edemem ya anında soğurum ondan. Ama sürekli olarak anlatıyorsa bence kim olursa soğur. Ama maalesef anlatan insan çok var eski ilişkisini falan.
Aynen, demekki seni sadece geçici olarak seviyo olabilir surekli ondan bahsediyosa bence yani
Soğurum ya. Bitmiş gitmiş bir şey.
Evettt elbette
Bana oldukça gereksiz geliyor.
Anında soğurum ve biter
Anlatilmaz oyle seyler kim anlatiyoki aaa
sürekli anlatıyosa soğurum
Sürekli yaparsa özellikle ilk başlarda ben soğurum
İlişki başında 1 kere konuşulup kapanması lazım
soğurum detaylı anlatır ve övücü şeyler söylerse
Evet hoşlaam
Tabi ki soğurum
Soğurum