2 senelik ilişkimiz var, önceden hesabını açık yapmıştı sordum neden yapıyorsun diye öylesine kötü bisey mı dedi bende rahatsiz olduğumu dile getirdim hesabı gizliye al dedim hesabını gizlemişti bugün yine gördüm hesabını herkese açık yapmış sebebi nedir erkek neden herkese acık yapar okadar yapma demiştim bir yakın arkadaşı da açık yapmış acaba 2 si öyle konuşarak mı açtılar yoksa tesadüf mü
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bilmiyorum, ama sevgilin senin rahatsiz olduğunu bile bile tekrar yaptıysa bir sorun var demektir. Tekrar konuşun, seni terslerse bırak ayrıl
Şimdi konusucam
Tm kapatırım sen üzülme dedi kapattı
aferin ona
açsın ne var ki
niye karışıyorsun o kadarına, yanlış bir şey yok
Bilmiyorum herkes görüyor rahatsiz oluyorum bir kere tm dedi yine yapmış arkadaşı da yapmış birlikte mi karar vermişler anlamıyorum
e herkes görsün ne var ki sen onun sevgilisisin sonuçta, beraber fotoğrafınız yok mu koysun profile herkes de görsün
Koymuyor neden dediğim de artık ergence olduğunu arkadaşlarının sevgilisi olduğunu onlarin sevgilisi sorun yapmıyor sen yapıyorsun diyor o konuda artık laf anlatamıyorum
abooo bence işin içinde iş var biraz konunun üstüne gidersen kesin bir şey çıkacak şimdiden geçmiş olsun
Bende böyle konusunca bana guvenmiyon sana yanlış yapmıyorum ayağına giriyor artık umursamıyim diyorum arkama her döndüğüm de bu şekilde karşılaşmaktansa ayrılmayı tercih ederim
bana güvenmiyorsun dediğinde neden acaba de. güvenmemen için gayet yeterli sebepler bunlar
Sen olsan ne yaparsın böyle biri karşına çıksaydı ama seviyorsun ve senin sözünü dinlemiyor
ben de yaşamıştım aynısını. hayır gidip ona söylüyorum tamam diyor dediğimi yapıyor aradan biraz zaman geçiyor yine yapmış. yaptığı şey de şu, bir kız var ikimizin de ortak tanıdığı. o kızı takip etmesini istemiyorum çünkü kız benim kuzenim. tuhaf kaçıyordu hani, o da hak verip çıkarmıştı takipten ne demek lafı mı olur sen daha önemlisin benim için cart curt diye. sonra 1 ay sonra rastgele bi baktım kızı yine takip etmiş ve kız onu takip bile etmiyor. fark etmeyeceğimi unutacağımı falan sanmış herhalde. gittim sordum bu ne diye. ya işte o kız benim arkadaşım ayıp olur falan dedi. Kİ KIZLA ARKADAŞ FALAN DA DEĞİLDİ DKALTKJEMDWMTTKLWJF ortaokulda aynı sınıftalarmış kız çocuğu sorsan hatırlamaz bile. neyse tekrar çıkarttı da aklı orada kalmıştır bence. neyse çok uzun anlattım o çıkarmıştı konu kapanmıştı gerçi şu an ayrıyız başka sebepten ötürü. seninki seni geçiştirmiş konu kapatmak yerine ısrar etmiş hesabını gizlememekte. ve resminizi bile koymuyor. ben senin yerinde olsam hiç ısrar etmem biraz gurur gerek. güvenmediğimi belirtiririm ergence falan da değil sevgilisiyle bir fotoğrafını paylaşmaktan utanan erkek kesin bir haltlar yiyordur de bunları ona. hiç güven vermiyorsun de seni manipüle etmesine izin verme sakın. açık açık konuş tavrını koy ortaya. sen kafanda kurmuşsun derse de kes konuşmayı aldattığı kesinleşir
Cok haklisin oyle yapan cok var Ben bu konuda çok tartistim bana arkadaşlarına örnek veriyor onların sevgilisi sorun yapmıyor sen yapıyorsun benim deli paronayak oldugumu söylüyordu ama onda hiç bir yanlış görmedim eklediği bir kiz hoşuma gitmediyse çıkart diyorum çıkartıyor az önce de söyledim üzülüyorum rahatsiizm kapat dedim şu an kapattı bilmiyorum zaten yanlış bisey de silicegimi biliyor kimse vazgeçilmez değil
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!