Adam kızın hoşlandıgını ama kızın cok düşüncelere kapıldıgını soru işaretlerinin olduğunun farkında yani kız adım atamıyor adama karşılık veremiyor istesede bunun üstüne kıza bilerek nispet edercesine kız için cok önemli olan bir tarihi unutmuş, bilmiyormuş gibi davrandı ve özellikle kızı o gün o tarihte aradıOysaki adam cok iyi biliyor kızın kafasına herşeyi taktığını cok düşünceli birisi olduğunu ona rağmen egosunu tatmin ediyor burada yapmak istediği nedir kıza bukadar cok sahip olmak isterken?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Romandan kesit gibi okudum ne anların diyorsan hiç bir şey
Ya neyi anlamadın bak bu benim peşimde bayadır işte biliyor aslında hoşlanıyor benden benimde ondan hoşlandıgımı biliyor ama ben ona adım atamıyorum kafamda soru işaretleri var ama kendisi herşeyin farkında elinden geleni yapiyor itiraf etmem icin baya dönüyor etrafimda benden bir hamle bekledigi icin galiba. Neyse biz ayni is yerinde calisiyoruz onunla benim tatilim vardi ve baska bir ortak iscide tatildeyi benim ondan almam gereken bir evrak vardı cuma son iş günümdü pazartesire o diğer işci tatilden dönmüş oluyordu oda bende telefon numarası olduğu için ben sana yazarım dedi tamam dedim. Pazartesi oldu ses seda yok halbuki o işci artık gelmişti neyse aradan bir hafta geçti ne tesadüfki tam benim doğum günümün olduğu gün aradı beni kendisi bal gibi biliyor bir kaç kez konuştuk doğum günümü biliyor unutmadı benş aradı ama kutlamadı bak bilerek o haftayı bekledi anladınmı beni kırdı ama anlamıyorum daha gitmeden bizzat yanıma geldi iyi tatiler dedi neler neler ama galiba bem adım atmadğım için ama bende şunu anlamıyorum neden bunu yaptı bilerek doğum günümde aşırı belli etti bilerek yaptıgı üzmek için ama amaçını anlamadın
Boşluğuna denk gelmiştir takıntılı olman ikinizide yorar
Ego ve ezici üstünlük sağlamak
Neden ama? bak bu benim peşimde bayadır işte biliyor aslında hoşlanıyor benden benimde ondan hoşlandıgımı biliyor ama ben ona adım atamıyorum kafamda soru işaretleri var ama kendisi herşeyin farkında elinden geleni yapiyor itiraf etmem icin baya dönüyor etrafimda benden bir hamle bekledigi icin galiba. Neyse biz ayni is yerinde calisiyoruz onunla benim tatilim vardi ve baska bir ortak iscide tatildeyi benim ondan almam gereken bir evrak vardı cuma son iş günümdü pazartesire o diğer işci tatilden dönmüş oluyordu oda bende telefon numarası olduğu için ben sana yazarım dedi tamam dedim. Pazartesi oldu ses seda yok halbuki o işci artık gelmişti neyse aradan bir hafta geçti ne tesadüfki tam benim doğum günümün olduğu gün aradı beni kendisi bal gibi biliyor bir kaç kez konuştuk doğum günümü biliyor unutmadı benş aradı ama kutlamadı bak bilerek o haftayı bekledi anladınmı beni kırdı ama anlamıyorum daha gitmeden bizzat yanıma geldi iyi tatiler dedi neler neler ama galiba bem adım atmadğım için ama bende şunu anlamıyorum neden bunu yaptı bilerek doğum günümde aşırı belli etti bilerek yaptıgı üzmek için ama amaçını anlamadın
Seni ümitlendirmis. Seni böyle görmekten zevk alıyor. Seni avucunun içinde görüyor ve oynuyor seninle bu kadar basit.
Acucunun içinde olmam için aramızda birşeyin geçmesi lazım ama ben belirtmedim üzüldügümü zaten oda yok geldiğinde normal davranıcam peki ben napabilirim onu cıldırtmak için? Nasıl davranayım asıl o beni öyle takmışki dogum günümü bekledi böyle bana hissetirmek istedi oda yaşasın istiyorum
Avucun da olduğunu ve ondan bişi beklediğini biliyordur. Yanlış anlama istersen özelden yazabilirsin.
Yarın yazarım birazdan uyucam ama şunu merak ediyorum tabikide her insan beklerdi o gün aramış ben kutlar diye düşündüm oda biliyor herkes beklerdi bunu bile bile yapması ne anlama geliyor asıl o beni cok önemsiyor ozaman ki bunu bana yapma geregi duyuyor
Hayır seni önemsediğinden değil senin kafanı karıştırıyor. Senden onda o an ne bekledin doğum gününün kutlamasını o da bu düşünceni bilerek boşa çıkardı bı nevi seninle oynadı.
Peki neden bunu yapiyor yani neden oynadi? Bu neden onun hosuna gidiyor? Amac yani ee noldu yani simdi? Napicam ona yakinmi davranicam? Geldiginde bisey yokmus cok mutluymusum gibi yapicam o benim mutsuz oldugumu düsünücek ama onuda yani sira normal merhaba dicem ama umursamazliktan gelicem
Bazı kişiler psikolojik olarak bundan zevk alır. Sana böyle davranıp egosunu tatmin ediyor. Senin en büyük vereceğin cevap ondan vazgeçmiş gibi yapacaksın.
Ozaman o pesimden kosar dimi? Yok kendime söz verdim yapicam benim hedef Şu an o benimle madem oyun mu oynadi oyunun büyügü bende görsün bakalim nasil oluyormus bana verebilecegin baska taktik var mı?
Şimdi böyle olursa büyük bir sorun olur. İkiniz de istediğinizi elde ettiğiniz de birbirinizden soğursunuz. Size şu an çekici gelen şey bu davranışlarinjz
Anlamadım tekrar yazarmısın 🙈
Bak şimdi. şu an size çekici gelen şey sizin birbirinize olan bu davranışlarınız. Aslında senin hoşuna giden onun bu tavrı. Sen o kişiyi elde ettikten sonra bu rekabet bitecek ve ilişki sıradanlaşacak ve bu da bir süre ikinizinde birbirinden uzaklaşması demek olacak. Onunla bir rekabete girme onu elde etmeye çalışma bırak istiyorsa o gelsin
Yani rahat ol diyorsun
Ben normal hani umursamıyormuş hayatıma bakıyormuş gibi yaparsam o zaten noluyo bu kıza der
Aynen öyle rahat ol umursama. Onunla yarışa girme çünkü bu yarışın kazananı olmaz emin ol.
Peki sence onun amaci ne ben merak ediyorum onun kafasindakini bana iyide davraniyor hoslaniyor ama sonra benden yana adim gitmeyince böyle davraniyor
İstersen özelden yaz daha detaylı anlat
Gönderemiyorum sana ben takip yollim sen ordan yolla
Başka bul sizden olmaz öğren artik bunu
Pis adam
bak bu benim peşimde bayadır işte biliyor aslında hoşlanıyor benden benimde ondan hoşlandıgımı biliyor ama ben ona adım atamıyorum kafamda soru işaretleri var ama kendisi herşeyin farkında elinden geleni yapiyor itiraf etmem icin baya dönüyor etrafimda benden bir hamle bekledigi icin galiba. Neyse biz ayni is yerinde calisiyoruz onunla benim tatilim vardi ve baska bir ortak iscide tatildeyi benim ondan almam gereken bir evrak vardı cuma son iş günümdü pazartesire o diğer işci tatilden dönmüş oluyordu oda bende telefon numarası olduğu için ben sana yazarım dedi tamam dedim. Pazartesi oldu ses seda yok halbuki o işci artık gelmişti neyse aradan bir hafta geçti ne tesadüfki tam benim doğum günümün olduğu gün aradı beni kendisi bal gibi biliyor bir kaç kez konuştuk doğum günümü biliyor unutmadı benş aradı ama kutlamadı bak bilerek o haftayı bekledi anladınmı beni kırdı ama anlamıyorum daha gitmeden bizzat yanıma geldi iyi tatiler dedi neler neler ama galiba bem adım atmadğım için ama bende şunu anlamıyorum neden bunu yaptı bilerek doğum günümde aşırı belli etti bilerek yaptıgı üzmek için ama amaçını anlamadın
Pis herif