4 yıllık eski sevgilimle kötü ayrılmıştık. Ben çok sevdim ona karşı bir yanlışım olmadı. Barışmayı çok denedim ama olmadı. Wpden birbirimiz engelliydi. Aradan aylar geçti şimdi şans eseri aramalara baktım. Gece beni aramış 1 kere tabi engelli olduğu için bildirim gelmemiş bana. Whatsapp'tan da engeli kaldırmış. Instagram'da hesabım herkese açık olmasına rağmen hikayeme bile bakmamış. Arar mı?
Sizce neden aradı ve engeli kaldırdı? Ben bir adım atmasam da tekrar adım atar mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gece aradığı için acaba alkol alıp sarhoş olduğu için aramış olabilir mi ya da seni arayarak sinyal vermiş de olabilir
Sanmıyorum aylar geçti hiç böyle bişey yapmamıştı. Ve öyle olsa sabah tekrar engellerdi
Evet o konuda haklısın demek ki sana mesaj vermiş arayarak ben senin yerinde olsam hala içimde hisler varsa arardım ben kendim yaptıklarımdan öyle çok pişman olan biri değilim onun için direkt gördüğüm an arar içimdekileri söylerdim olursa olur olmazsa olmaz çok takılmazdım
Ben barişmak için çok çabaladim ama hep o istemedi. 1 yil 2 aydir ayriyiz. Sonra onun hakkinda kötü şeyler duydum. Hâlâ ona çok aşığım ona benzeyen birini ariyorum hep. Ama ben o kadar çok çabalamişken onun 1 aramasiyla geri aramak beni onun gözünde daha da değersizleştirir. Zaten değer vermedi hiç
Ben böyle rüyalarimda onu görmek için çok dua ettim ona o kadar aşiktim ki şu ayri geçen bir yilda hep onu rüyalarimda gördüm. Bazi hocalar var tiktokta vs suya bakarak biseyler söyluyolar. Bi adam dedi ki dönecek ama kabul edersen mutsuz olucaksin dedi
Sana değer vermeyen biriyle kesinlikle birlikte olmamalısın artık önüne bak ve doğru kişiyi bulmaya bak karmaya nedense inanırım ve bence sen önüne baktığında sana yine ulaşmaya çalışacak
O şeylere çok inanma bende nedense izliyorum o saçma videoları sadece şu an yapman gereken kızı aklından çıkarmak sen ona ulaşmaya çalışırken o seni ittiyse şimdi sen onu görmezden gel ve önüne bak
1 yildan fazla oldu hâla istemsizce onun hakkinda hayaller kuruyorum. Bigün karşima çiktigini düşünüyorum. Ne kadar uzun zaman olursa olsun aklimdan çikmiyor. Önüme bakmaya karar verdim çabaladim ama olmadi hep ayni yere geri döndüm. Sence tekrar hamle yapar mı? Onu o kadar özledim ki sadece 1 kere bile sarilsam yeter
Bence önüne bakmaya devam et sonuçta 1 yıl önce bitmiş seni o kadar iyi anlıyorum ki bi sarılsan her şey düzelecekmiş gibi o sarılmanın sana iyi geleceğini biliyorum ama bence biraz daha bekle şöyle bir ihtimal de var belki kız ben onu aradım niye beni geri aramadı diye düşünüp vazgeçedebilir. Aşırı zor bi durum kızı tanıyan sensin sen geri aramazsan ne düşünür bi düşün
Bilemiyorum neden aradigina bağli ya. 1 kere aramiş engelli olduğunu arayinca tekrar aramamiş wpden de engeli kaldirmiş neden olabilir sence engeli kaldirmasi?
Araması bence engelli miyim diye bakmak için daha sonra engellediğini fark etmiş bunun üstüne wp engeli kaldırıp sana açık vermiş bana yazabilirsin diye
Hee peki şöyle olabilir mi? wpden engeli kaldırdı yazdı baktı hala engelliyim. Normalden sms atıcaktı ama önce engelli mi diye görmek için aradı
Olabilir bence bi geri dönmek istiyor sana sen de istiyorsun anladığım kadarıyla senin yerinde olsam aramışsın diye mesaj atardım
işte ama çok istekli olurum geçen de böyle oldu. 6 ay önce hakkını helal et yazmıştı instadan etmiyorum falan diye uzun bi mesaj attım engelledim sonra wpden annesinden mesaj atmıştı İstanbul'a gelince seninle görüşmek istiyorum tüm kalbimle söylüyorum vs dedi sonra 3 4 gün sonra numaramı sildi benim içimde senin savaşın bitmiş istemiyorum vs dedi sonra işte kötü şeyler yaptığını duyunca dayanamadım bi ton mesaj yazdım engelledim o da engelledi bu zamana kadar öyleydi. Şimdi mesaj atarsam istekli gözükütüm
O zaman hiç yazma uzaklaş kızdan
ama dediğim gibi onsuz da dayanamıyorum adını duyunca bile elim ayağım dolaşıyor. Sence adım atmasam da tekrar adım atar mı
Sence bende engeli kaldırmalı mmıyım
Ya bence seviyorsan yaz hem ne kaybedeceksin
Sevmek ne kelime rüyalarımda görüyorum diyorum safsdf. Ama kötü şeyler yaptıysa onu kabul etmem. Sence sadece wp engelini kaldırıyım mı? yoksa bekliyim mi_
Bence kaldır fark ederse kaldırdığını belki bi cesaretle yazar sana
Senin problemini çözünce bana da bi el atsan dksmksmsksms
Acaba ne yazar ya nefret mi kusar barışmaya mı çalışır. Düşüncesi bile elimi ayağımı tedirgin ediyor
İstersen instadan fake hesapla yaz
Nefret kusacağı bir olay olmamış ki yazacağı şeyler bence ya pişmanlıklarıdır ya da direkt geri dönecektir
İnsta fake hesap ne alaka
hayır yani burdan zor olursa diye dedim neyse sen anlat burdan problemini
geç oldu acaba bu saatte engeli kaldırsam farkeder mi
Ya şöyle soruyu attım aslında bak istersen
gizli sormuşsun gözükmüyor başlığı ne ne zaman sordun
Olay şöyle biz çocukla yakın arkadaştık dedik deneyelim 3 ay oldu ama hala arkadaş gibiydik zaten haftada 1 buluşabiliyorduk dün bana sordu biz hala arkadaş gibi miyiz diye bende evet dedim sonra arkadaş kalsak mı dedi bende kabul ettim. Şu an eskisi gibi konuşuyoruz ikimizde arkadaş kalabileceğimizi söyledik. Ama ben hala beraber olmak istiyorum
Sabret eğer zamanla aranızda çekim olursa ilişkiye döner
Ben üninin açılmasını bekliyorum ama o zaman da iş işten geçmiş olursa diye korkuyorum bir de benimle hala ilgilendiği için hisleri bitmemiş gibi hissediyorum hayatımda gördüğüm en düşünceli insan ben üzülürsem diye sevgili olmaya bile çok çekiniyordu ayrılırsak ağlarım diye ama ben ağlamam öyle
çok naif çok iyi yürekli biri. Bende öyleyim onu anlayabiliyorum. O zaman iş sana düşüyor. Genelde biz naif insanları karşı taraf açar. Öncelikle daha çok mesajlaş. Daha çopk konuş. Ve samimi konuş canım de hayatım de. Zamanla onu açmış olucaksın ve verdiğin değerin geri geldiğini göreceksin.
Sence şimdi engeli kaldırsam farkedip yazar mı_?
Bence kaldır
Bir de şey canım falan dersem belki istemez bana böyle şeyler söyleme der ben kırılırım ama benim üzüleceğim şeyi de söylemez bugün ailevi meseleden dolayı mesaj attım beni arasın diye direkt dışarda olmasına rağmen aradı ağlarken beni sakinleştirdi
Ailevi mesele olduğunu bilmiyordu bana gerçekten değer veriyor bunun farkındayım ama ne olur devamında onu bilmiyorum
Ya bana güven de canım. Eğer bana öyle şeyler söyleme derse (Eminim DEMEZ) Ben söylemek istiyorum beni kırıyor musun dersin. Hemen yumuşayacaktır inan bana.
Kaldırıyorum engeli umarım kötü bişey yazmaz
Umarım şey fake hesaptan yazsana dksmdks burası olmuyor bende gidip ona öyle şeyler yazayım
Ben dedim sana baştan sdfsdf
Versene hesabını benimki şey oylesinekullanicam_
Aslansa52