En yakın arkadaşım benden hoşlanıyormuş, ne yapmalıyım?

Bir arkadaşım var. 5 yıldır tanışıyoruz ve çok yakın arkadaşız, üniversitede de aynı evde kalıyorduk. İkimiz de meslek sahibiyiz, boşluk buldukça hep beraberiz. Geçenlerde birisini çok beğendiğimi ve konuşmak istediğimi anlatırken çok morali bozulmuş gibi duruyordu ben de benden hoşlandığını değil art niyetli olduğunu düşünüp eve gitmiştim. Kavga etmedik ama ben içten içe böyle düşündüm ama yakın olduğumuz ve gerçekten iyi bir kız olduğu için sonra kendime kızdım böyle düşündüğüm için. Bu buluşmadan sonra tekrar buluştuğumuzda ağlayarak bana aşık olduğunu ve bunu gizlemek zorunda kaldığını söyledi, ilk tanıştığımızda bir şey hissetmiyormuş son 2 yılda hissetmeye başlamış, ondan nefret edeceğimi düşünmüş. O an tepki vermedim çünkü şoka girdim sonuçta en yakın arkadaşım yıllardır. Sadece sonra görüşürüz diyerek mekandan çıkıp gitmiştim. Kızlardan ve erkeklerden hoşlandığını biliyordum ama bunu asla bilmiyordum ve onu ne reddetmek ne de kabul etmek istiyorum sizce benim kafam şu an karışık mı yoksa ben de cinsel yönelimi sorguluyormuyum anlamış değilim çünkü dediğim gibi ne reddediyorum ne de kabul etmek istiyorum. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Biraz iç dökme gibi oldu, tavsiyelerinizi yine de bekliyorum. (Saçma sapan şeyler yazmayın üzerinden mizah da yapmazsanız sevinirim)
Güncellemeler
+1 yıl
sevgili olduk, şu an garip bir şekilde mutluyum ve her şey iyi gidiyor
En yakın arkadaşım benden hoşlanıyormuş, ne yapmalıyım?