Bir arkadaşım var. 5 yıldır tanışıyoruz ve çok yakın arkadaşız, üniversitede de aynı evde kalıyorduk. İkimiz de meslek sahibiyiz, boşluk buldukça hep beraberiz. Geçenlerde birisini çok beğendiğimi ve konuşmak istediğimi anlatırken çok morali bozulmuş gibi duruyordu ben de benden hoşlandığını değil art niyetli olduğunu düşünüp eve gitmiştim. Kavga etmedik ama ben içten içe böyle düşündüm ama yakın olduğumuz ve gerçekten iyi bir kız olduğu için sonra kendime kızdım böyle düşündüğüm için. Bu buluşmadan sonra tekrar buluştuğumuzda ağlayarak bana aşık olduğunu ve bunu gizlemek zorunda kaldığını söyledi, ilk tanıştığımızda bir şey hissetmiyormuş son 2 yılda hissetmeye başlamış, ondan nefret edeceğimi düşünmüş. O an tepki vermedim çünkü şoka girdim sonuçta en yakın arkadaşım yıllardır. Sadece sonra görüşürüz diyerek mekandan çıkıp gitmiştim. Kızlardan ve erkeklerden hoşlandığını biliyordum ama bunu asla bilmiyordum ve onu ne reddetmek ne de kabul etmek istiyorum sizce benim kafam şu an karışık mı yoksa ben de cinsel yönelimi sorguluyormuyum anlamış değilim çünkü dediğim gibi ne reddediyorum ne de kabul etmek istiyorum. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Biraz iç dökme gibi oldu, tavsiyelerinizi yine de bekliyorum. (Saçma sapan şeyler yazmayın üzerinden mizah da yapmazsanız sevinirim)
Güncellemeler
+1 yıl
sevgili olduk, şu an garip bir şekilde mutluyum ve her şey iyi gidiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kızçem aşık olmuş, sen ne hissettiğinin ayırdında değilsin. Eğer sadece böyle bir deneyimin heyecanı çekiyorsa seni, kısa sürede pişman olacaksın ve o kızcağız çok daha fazla üzülmüş olacak.
O yüzden, madem duygularından emin değilsin hiç deneme derim. En azından, bunca yıl arkadaşlık ettiğin insanla deneme emin oluncaya kadar. İşin ucunda bir de dosttan olmak var.
çok haklısınız fakat ben cinsel yönelimi hiç sorgulamamıştım bugüne kadar ne bileyim hep erkekler ile sevgili oldum bilmiyorum şimdi de böyle bir durumda sessiz kalmam ve reddetmek ya da kabul etmek arasında gidip gelmem beni deliye çevirdi sanki kendime sinirleniyorum ben şu an yönelimimi mi sorguluyorum ya da yönelimimi nasıl anlayabilirim nasıl bilebilirim bilmiyorum daha önce hiç üzerinde bile düşünmediğim bişeydi
Hepimiz toplumsal cinsiyet rolleriyle büyüyoruz, bu yüzden pek çok insan heteroseksüelliği hiç sorgulamadan kabulleniyor. Oysa biseksüellik ile heteroseksüellik arasında başka spektrumlar da var. Hetero esnek olabilirsin misal, genel olarak hetero olduğun halde arada hemcinslerine kaymak gibi.
Bir de şu var. Bu kızcağız senin en yakın arkadaşın. Sıkı arkadaşlıklar da aşk gibi bağlılık yaratıyor gönülde. Belki sadece arkadaşına olan sevgin ve güvenindir seni çeken.
dediğinizde haklı olabilirsiniz belki de bunun böyle olması gerektiğini düşündüm hep bilmiyorum. ona hep çok güzel bir kız olduğunu söylerdim ve ona sarılmak ya da ona yakın davranmak/olmak hoşuma giderdi, bu bir belirti olabilir mi, ya da dediğiniz gibi arkadaşıma olan sevgi ya da güvenden mi kaynaklanıyor, mesela elini tutarken mutlu olurdum ve gülerdik birbirimize yani yapışık ikizler gibiyiz biraz bunun her arkadaşlıkta böyle olduğunu düşünüyorum hep
Yani şimdi şöyle, ben biseksüel olmama rağmen arkadaşım olan hiçbir kadınla bu derece içli dışlı olmadım :) Ama genel olarak da çok dokunmatik bir insan değilimdir yani, ondandır diyeceğim de şimdi senden ben de bi tık şüphelendim ne yalan söyleyeyim :D
😅 net olan birisi reddedebilir kolaylıkla belki bunun şokunu atlatamaz falan ama ben reddedemiyorum ve hayatımdan çıkartmak istemiyorum ama sevgili olmak da bana değişik geliyor sanırım ben de kendimden şüpheleniyorum çünkü sanirim bana olan ilgisi hoşuma gitmedi değil...
Şunu sor kendine, sevgli olma fikrini neden yadırgıyorsun? Sevgili olmak istemediğin için mi yoksa lezbiyen olduğunu toplum/aile içinde anlatmaktan rahatsız olacağın için mi? Eğer ikincisi baskın çıkıyorsa, tereddütünün tek sebebi toplumsal cinsiyet şartlanmalarıdır çünkü.
daha önce hiç deneyimlediğim bir şey olmadığı için bana yabancı ve uzak geliyor ve hislerimi çözemedim arkadaşlığın getirdiği bir bağlılık mı yoksa benim de ona mı ilgim var onu çok anlayamıyorum ve onu da üzmek istemiyorum hayatımdan da çıkartmak istemiyorum asla, aile ya da toplum baskısı adına şunu diyebilirim eskiden olsaydı korkardım ama şu an takmıyorum hiçbir şeyi ve ailemle de yakın iletişimim yok, haberleri olsa da umurlarında olmam bağımız yok çünkü ama büyürken bu tarz konular hep çevrem tarafından ayiplanirdi sanırım etkilerinde kalmış olabilirim her ne kadar ben gayet normal görüp her daim saygı duysam da bugüne kadar
Normal görmek başka, deneyimlemek başka. Bu konu üzerinde düşünmen lazım belli ki. Arkadaşına da çok ümit vermeden anlat bu ikilemini bence.
Bu arada bir yol var anlamak için de işleri bka sardırır mıyım emin olamadığımdan söylemekte tereddüt etmiştim. Bir kadını öptüğünde için titriyorsa vardır bir şeyler, kendi elini öpmüş gibi hissediyorsan yoktur. Yani en kestirme yol bence bu anlamak için ama bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır, tıbbi tavsiye olarak ele alınmamalıdır :D
tutup öp diyorsun yani😅😅 şaka yapıyorum tabi ama demek istediğini anladım sanırım ikilemde kalmak bir heteroseksüelin yapacağı bir şey olmasa gerek, değil mi? kesin bende bir şey var 😅 ama bunu kabul etme süreci benim için epey şaşırtıcı olacak
Yani dediğim gibi, biseksüel olmasan da hetero esnek olabilirsin. Ve evet, heterolar kendilerini sorgulamıyorlar pek :)
teşekkür ederim, dediğin her şeyi değerlendiriyorum. yarın tekrar buluşacağım aklımdakileri ona da söyleyeceğim bakalım neler olacak
reddedersen onu kaybedeceginden korkuyorsun sanirim olay bu
evet
senin yerinde olsam onunla yine beraber vakit gecirirdim ama bir sevgilim de olurdu oda bunu kabul ederse tabi
Normal vallaha. Ne demiş bilge birisi
Kadın ile erkek arkadaş olamaz nedeni ise
Erkek kadını öpse tokat yer
Kadın erkeği öpüse yatak odasında biter olay
bana aşık olan kişi kız yalnız
Normal bir şey olabilir lezbiyenlik var kendisini öyle tatmin ediyor demekki bu zamana kadar tatminligi tadamamıs
Bende lezbiyen in oradan çok iyi anlaya biliyorum
neden hep her olaya tatmin olup olmamak ya da cinsellik açısından bakıyorsunuz? lezbiyen olmayı hep sadece cinsellikle bağdaştırıp duruyorsunuz? aşk diye bir şey de var bu hayatta
Aşk dediğiniz şey lezbiyenlik olmuyor abla be siz olayı çok yanlış anladınız bende erkek arkadaşıma aşkm diyorum aşk sevgi göstergesidir Mevlana nın şems i Tebrizi ye aşık olduğu gibi veya bir babanın oğluna aşık olduğu gibi aşık oluna bilir ama bir insan sevgili olalım veya senden hoşlanıyorum aşığım sana diyor ise o kişi seni arzuluyordur
hetero insanlar mı sadece gerçekten aşık oluyor
arzulayabilir ama siz sadece olaya arzu açısından bakıyorsunuz. aşk arzu getirir ama her arzu aşk değildir bunu diyorum
Lbiyenler sizi
sağol darısı sana @mk yalniz kezbanı
Ahahaha kudur yalnız değilim
korkak gibi şikayet eden g@v@t sen değil misin ya ahdhajhsahsjaj😄😄😄
sus lan nonoşşşş😄😄😄😄
Korkak gibi yorumumu silen sen değil misin ahahahaha
Nonos Muş gelde veryin eline
gerizek@lı nerede sildim ben şikayet bile etmedim ana bacı sövdüğün için kaldırmışlardır. o kadar korkak bi @mcıksın ki yalan bile söylüyorsun y@vş@k seni
Ahahah o kadar güzel kuduruyorsun ki çok hoşuma gidiyor
ahahahha o kadar em#besilsin ki vereceğin cevabın yok seni ezmek çok hoşuma gidiyor
git 31 çek saatin gelmiştir seni hayatsız nonoşşşşş😄😄😄😄😄
Sana cevap vereceğim kelimeye yazık artık ondan vermiyorum değersiz varlık seni. Altıma gir bak bakalım kim eziliyor. Ben senin gibi 31 düşkünü ampute değilim
kes lannn nannooooş sanal seks falan yapppp sennn o kadar yoklukta ve özgüveni düşük bir zekasız @mputesin ki sanal seks nedir diye soruyor @mcık kafalı seniiiii ahHahhaahahajahahahah bu kadar @ptal korkak birisi görmedim valla
ulan s2kin olsa nolur karım bile yaparım seni öyle bir nannnnnnoooooşsun sen puhahahahahahshah
Anlıyorum... Boşuna dememişler essek ile etme muhabbet küstürürsün cam kırığı ile gotnu kestirirsin diye
puahahahahaha yazdığına bak tam bir em#besilsin kes ya kes senin yerine utandım öyle bir rezil nanoşssunnnnn kiiii
Lzbiyenler utanıyor mu 😂😂😂