Nişanlımla evlilik hazırlığı yapıyoruz. Onların 2 evi var birinde kendileri oturuyor diğeri kirada ikiside eski evler. Biz evlenince kirada olan evi boşaltacaklar biz oturacağız. Birde 2 arabaları var biri eski biri yeni babası eski arabayı da bize verdi. Fakat şu an gündemimizde yeni bir konu var: kayınvalidem demişki bizim oturduğumuz evin asansörü yok o yüzden siz evlenince kredi çekip bize yeni asansörlü bir ev alırsınız diye. Benim aileminde arabası yok ama 2 evi var bizimkilerde eski evler ama eşimin iş yerine çok uzak diye istemedik. Şimdi müstakbel eşim diyorki bu evde (onların kiradaki evi) oturalım ve kredi çekip annemlere yeni asansörlü bir ev alalım krediyi de eşimin üzerine çekeceğiz fakat demişlerki bizde ödiycez ama sizde ödeyeceksiniz krediyi eşim çekeceği için ev eşimin üzerine olacak tabii. Şimdi sorun şu ki ben bu konuyu kafamda değerlendirdiğimde bir çok sonuca vardım. Kafam karışık görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim …
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gelin oluyorsun altı üstü sizden kira da alabilirler şu kafayı anlamıyorum hiç size geçin oturun bu evimizde kiraya gerek yok demiş o kadının yeni eve geçmesini mi sıkıntı ediyorsun? Evlenirken yeni ev alacak ya da kira ödeyecek durumunuz yoksa evlenmeyin. Yani evlilik yaşınıza gelmişsiniz hala anne babadan bir şeyler koparma derdinizdesiniz birde zaten kira almayız demiş ekstra niye yeni eve ben geçmiyorum diyorsun. Araba konusunu açmıyorum bile gözünüz doysun
Yeni gelin olarak ben yeni eve geçeyim demiyorum sadece ben oturacağım eskide olsa o evde yeni ev aldırmak ve benden para istemek nerden çıktı bunu anlamıyorum. Onlar da oturacaklardı evlerinde bizde oturacaktık para harcanmayacaktı amaç buydu çünkü. Şimdi ben eski bir evde otururken yeni evde oturmak için benden para istiyorlar kira niyetine yani kira istiyorlar kısaca üstelik eşimden ayrı benden ayrı para istiyorlar zaten o evin kirası o kadar etmez. Araba mevzusu da şu ki eşim gezmeyi seviyor diye babası verdi yoksa ben alışkınım otobüse metroya eşim kullanmıyor toplu taşıma o yüzden
Pardon da niye yeni ev alıyorum ben kayinvalideme onlara alana kadar kendime yeni daire alır borcunu eşimle öderim bu ne saçmalık bu yaştan sonra evi ne yapacaklar hiç evi olmayan insanlar bu ne aç gözlülük yahu
Eşime demişki bu ev 4. Kat asansör yok biz çok zorlanıyoruz çıkarken asansörlü olsun ama tabii eski eve de kredi zor çıkıyor diyerekten yeni ev olsun demiş hani her şey bir yana da oğlu para verir bir şey diyemem ben ne alaka ben neden maaşımdan para vereceğim? İşe yeni girdi bana bir hediye bile alamadı elinde avcunda ne var ne yoksa borcumuz var diye aldılar. Eşimde anneci bana diyo ki ev verdiler araba verdiler bizde onlara ev alırken verelim? Dedi ki kira niyetine e ama zaten amaç kira vermemek değil miydi? Kayınvalidem bir şey istedi mi eşim hemen tamam diyor valla bilmiyorum ne desem nasıl çıksam bu işin içinden
Ayıp olmuş
Onların yaptığı değil mi yani ben yeni gelin olarak onlar masrafa girmesin diye yeni ev istemedim kirada oturmak da istemedim hani depozit emlakçı parası olmasın diye. Şimdi bana ev alınacak deniliyor üstelik bende para verecekmişim ama ben yeni gelin olarak eski bir ev de otururken kayınvalidem 60ından sonra yeni eve geçecek üstelik benim fikrim bile alınmadı plan yapılmış yani ben mi yanlış düşünüyorum acaba diye sorguladım kendimi