AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevilmediğini hissettiği zaman
Sevgili yaptığına ayrılsa bile ondan seni sevse çıkmazdı ( sevgili olmazdı )
Emin misin? İnsanlar bazen yara bandı yapmaya çalışıyor kendine
Sanmiyorum sen yapar miydin onu seviyorsun ayrildiniz gidip baska biri ile sev olurmuydun
Yani kimseyi yara bandı yapmak doğru değil zaten. Ama ayrılmışız sonuçta ve hayatımıza bir şekilde devam etmek zorundayız. Karşımıza çıkan insanlara şans verebiliriz. Sevsek de unutmaya çalışıyoruz çünkü
Acı çekmesi bittiği an
Peki tekrar sevilebilir mi o kişi
Bu ona bağlı ve unutma eğer sana zarar veriyorsa sen zarar görüyorsan bu ilişkiden iyiliğin için senden ayrı kalıyor olabilir ya da sen kendi iyiliğin için ondan uzak durman gerekir eğer tekrar birlikte olursanız bilmiyorum eskisi gibi olur mu ama daha çok acı çekersin sana iyi gelmeyen birisini hayatından çıkarmanı tavsiye ederim senden değerli değil unutma
Haklısın. Hayatımdan ben çıkardım onu çünkü çok mutsuzduk. Bir türlü anlaşamıyorduk. Birbirimize göre değildik. Ama hala arkasından acı çekiyorum
Anlıyorum onu çok sevmişsin hala seviyorsun belki ama bu tür anlaşmazlıklar olabilir sana saygısı sevgisi olmayan erkeği ne yapacaksın ki severken bile acı çekiyorsan seçtiğin kişi yanlış en doğrusu acını kalbine göm ve yoluna devam et yoksa en çok zararı sen göreceksin bende aynı şeyleri yaşamış olarak söylüyorum bırak gitsin
Emin ol elbet tamamen bırakırsın o anda kafan daha rahat eder huzurlu olursun sen şuanda sen değilsin eskisi gibi degilsin o hayatina girdi sen değiştin
Aslında o daha çok seviyordu. Ama ben ona bizden olmaz diye diye uzaklaştırdım kendimden. Bitti artık bizden olmaz, başkalarına şans ver hayatına bak dedim. O da öyle yaptı. Hayatına yeni birini aldı ama bunu öğrenince de canım çok yandı :(
Onun sana vermediği değerden saygısızlıktan o kadar sıkıldın ki miden bulandı artık dayanamadın bıraktın çocuğu haklı olarak çünkü sen değer görülmek sevilmek istiyorum tek taraflı insanı yoruyor
Ben de bu yüzden bıraktım işte peşinden kosmayi bıraktım
Kimseye hak etmediğinden fazla değer vermemek lazım gerçekten bizi hak edeni sevmek lazım bak yaş geciyo zaman geciyo Bi itin karaktersizin peşinden kosmamak lazım bize yakışmaz artık bu yaştan sonra
Kalbi yeterince kırıldığında..
Peki her şeyin düzelebileceğine inansa yine sever mi
O kişiyi hayır. Başka birisini evet..
O kişiyi neden tekrar sevemez insan
Çünkü yaşananlardan sonra "o kişi", artık aşık olduğumuz "o kişi" değildir.
Haklısın
Kim üzdü bu kadar seni :))
Hem üzdüm, hem üzüldüm..
:((
😞
Özele gelsene sohbet edelim biraz
Umudunu kaybettiğinde
Peki tekrar bir umut olsa tekrar sever mi
Aşık usandıysa geri dönüşü olmaz
Tekrar denenemez mi
Aranızda ne yaşandı bilmiyorum ama bana 4 yıl önce sırılsıklam aşık olduğum kadın gelse sadece skp atar yol verir gönderirim
Çok büyük bir olay yaşanmadı aramızda. Anlaşamıyorduk ama seviyorduk. Sizin aranızda ne yaşandı bilmiyorum ama sanırım çok kötü şeyler yaptı bu kadar nefret dolu olduğuna göre
Yoo nefret duymuyorum bana benim için önemini tamamen yittirdi
Anladım. Kötü bor ayrılık olmasaydı peki tekrar sevebilir miydin o kişiyi
Eşimle de ayrılmıştık ve ben hatalıydım. Sonra 6 ay falan geçmişti. Işığı görüp tekrar denemiştim ve barışmıştık.
Yani demem o ki, bu ilişkiden ilişkiye değişir
umudu kalmadığında
Yeniden umudu yeşerse tekrar sever mi o kişiyi
sever
Eskisi kadar sevebilir mi ama
eskisi kadar olmaz
Haklısın
Başka bulabilirsen vazgecersin ondan