Aşk İlişkileri Erkek arkadaşımla buluştuk konuscak bisi yok ne konusabiliriz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Konuscak konu bulamiyoz napcaz Güncellemeler+1 yıl Arkadaslar dost anlamında dedim ne saçma cevaplar var sabır ya Erkek arkadaşımla buluştuk konuscak bisi yok ne konusabiliriz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
excalibur124 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Oyun oynayın ya da siyaset konuşun. Benim önerim oyun oynamak 0 0 Yorumla
_Taner_ Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. Evlilik kriterlerinizi konuşunDaha önceden hiç aşık oldunuz mu onu konuşunGiyim zevklerinizi konuşun 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı. Hiç mi ortak yönünüz yok nedir yani 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. ikinizde bos bi insansınız demek ki 0 0 Yorumla
Yardımedin_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ayrılın gitsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaş dost anlamında arkadaş sevgilim değil Yorumla Yardımedin_ +1 yıl Aşağıdaki yorumlar evlilik kriterlerinizi konuşun, sevişin dbıwbdıendjd şaka gibi ya 😂 sevgilin sandık hepimiz Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. e sevişin 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ekonomi 0 1 Yorumla Yalnızhayatım +1 yıl Mesaj atamiyroum size Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,6b cevap paylaştı. E sevişin o zaman 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Oyun oynayın ya da siyaset konuşun. Benim önerim oyun oynamak
Evlilik kriterlerinizi konuşun
Daha önceden hiç aşık oldunuz mu onu konuşun
Giyim zevklerinizi konuşun
Ayakkabı numarasını sor
konu çıkarya bittiyse öpüşün
Hiç mi ortak yönünüz yok nedir yani
ikinizde bos bi insansınız demek ki
Öpüşün o zaman ajsjjdhd
Sevissinler
Ayrılın gitsin
Arkadaş dost anlamında arkadaş sevgilim değil
Aşağıdaki yorumlar evlilik kriterlerinizi konuşun, sevişin dbıwbdıendjd şaka gibi ya 😂 sevgilin sandık hepimiz
e sevişin
Ozaman sevisin
Erkek tam öküz
Ekonomi
Mesaj atamiyroum size
E sevişin o zaman
Geyik yapin