normalde de duygusalım ama dün yeni flörtümle çok saçmaladım. o biraz acele ediyordu yani benle ciddi düsünüyor ama ben ilişkiye hazır değilim o yüzden o acele ettikçe ben eski kötü anılarımı andım güvensizliklerimi andım hatta ağladım ama istemeden yani çok saçma gerçekten nasıl öyle yaptım anlamadım ya
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mutsuzken asla alkol almam , safevi Mutlu iken içerim. Geçmişi düşünüp üzülmeye niyetim yok
aslında mutsuz değildim
Bak flört diyorsun evlilik nişan söz filan konuşulmaz. Konuşulur sohbet edilir gezilir tanımaya çalışalılir. Eğer en baştan böyle şeyleri konuşursan ki bende yaptım, bazı şeyleri çok çabuk tüketirsinjz
en bastan bunları konusmadık sadece niyeti ciddi ama, işte bende acele edemiyorum artık yani diyorum senden hoşlanmam zaman alır , o acele ettikçe alkolle birlikte eski kötü ilişki anılarım aklıma geldi istemsizce ağladım
Tamamen doğal reaksiyon yaşamışsin. Dediklerine hak vermek ile birlikte şunu da eklemek istiyorum. Flörtünle konuş bunları iyi biri ise anlayış gösterecektie
evet diyorum zaman ver bilmiyorum ki ileride ne hissedicem diyorum Şu an cok yeniyiz iliski olur mu olmaznı zaman göstersin diyorum alınıyo
Bende anlamamıştım anladığımda geç olmuştu. Ondan da kusur yok aslında sadece duygularını senden yoğun yaşıyor. Biraz gönlünü frenlemesi lazım. Ya senden önce uzun süre biri ile birlikte olmadı ya da son ilişkisi iyi bitti senin neler hissettiğini anlayamıyor
bilmiyorum ama ona bişey hissedemedim.. bugün dedim ben ilişkiye hazır hissetmiyorum ama arkadaş kalabiliriz. bana arkadaş kalmak istemediğini görüşmek istemediğini söyledi..
hatta engellemiş beni... üzüldüm iyi biriydi ama hislerimi yönetemiyorum ona bir şey hissetmiyorum..
En iyisini yapmışsın. Bendr bir kızla aynısı olmustu 8 ay sevgili idik. Ama hiçbir şey hissedemedim. Ve ben bişey hissetmiyorum dedim ayrıldık. Çünkü o üzülüyordu, bende iyi bilirim sevdiğin kişinin sana sevgisiz bakmasını
Ama dikkat et sonra yokluğu Canini yakmasın bazen oluyor. Adı pişmanlık mi yoksa vicdan mi bilmiyorum yine ümit verme o duygu gelirse
evet şu an içime battı onu kırdım mı diye ama her iyi insanla da iyi insan diye evlenemeyiz ya da ilişki kuramayız ki.. uyum gerek aşk gerek bunlar olusmadıysa o geçirilen tanısma sürecinde , olmuyo..
Kesinlikle haklısın. İlk gördüğünde içinde bir şey olması lazım dediğim gibi o hatayı bir kez yaptım bir daha asla. Belki yanlış yaptın belki de doğru onu bilemeyiz ama sen daha kötü olmasının önüne geçtin
üç gün geçirdik sadece.. bana çok iyiydi ama hoslanmadım bende vicdan yapacak bi durum yok değilmi.. sadece iyi karakter yeterli gelmiyor hislere ayyy üzüldüm yani biraz ama geçer herhalde birkaç güne..
Geçer merak etme onun içinde iyi oldu böyle hayat geçmezdi. Zaten ilk görüşte anlarsij olup olmayacağıni. Oda 1 haftaya atlatır şu an sana kin kusuyordur ama olsun oda anlayacak birgün
ama tanışma sürecindeydik umut vermemek için hep söyledim ona
Bence sen vicdanli ve mantıklı bir insansın. Kararın doğru mu geçerken bilemiyorum. Ama ben yaşadım 8 ay boyunca hiç sevemedim çok uğraştım, her yaptığı battı bana. İlk başta yapsaydım keşke dedim
anlıyorum ders almışsın sende işte.. bundan sonra öyle yaparsın. bak ben umut vermedim ama bana engeli kaldırmış sana söyledim ben iki gün sonra itekleme diye yazdı geri engelledi beni😐 sinirlenmiş belliki ama ben bir şey yapmadımki
Yapsan da yapmasanda yaşadığı acı ve öfke normal. Sakın düşünme böyle şeyleri. İnanan ileride ayrılmak için bahaneler Ariyacaktin. 3 günde aşk olmaz sevgi bile olmaz hoşlanti olur acısı çabuk geçer
degilmi. oma değer veriyorum mutlu olsun umaeım atlatır birkaç gündü zaten herley
her şey
Ya inan bana senin ona sevgisiz bakmadan bin kat daha iyi. O sadece birgün seversin diye umut ediyordu vede bitti. Üzme kendini oda yoluna bakacaksın
evet teşekkür ederim🙏
Siz hiç sıkmayın canınızı bazen insanlar tanışır ve olmaz bu kadar olur hikaye.
evet bu da öyle olmalıymış
Ama halen için hüzün kapli, vicdanın üzüyorsa seni sıkıntı yok doğru şeyi düşünüyorsun
evet bende isterdim doğru kişi olsun benim için, uyum olsun seveyim ama olmadı
Nasıl tanıştınız peki? Doğru insanı bulmak çok ama çok zor
cok zor Şu an aramamak için kendimi zor tutuyorum kotu hissediyorum
karşılaşma ile tesadüfi sonradan numarama yazdı hoslandıgını
Himm anladım. Peki ne yazacaksın ki zor duruyorsun. Yeniden deniyelim mi yoksa kalbin kırdım affet gibi mi
özlüyprum onu. ama yazarsam bida böyle yapmamam lazım.. bilmiyorum karmakarışığım. birde o üni mezunu değil ailem bana tepki verebilir garipseyebilir bu durumu bilmiyorum... napmalı sence
uyumlu değiliz gibi düşünmüştüm ana iyi birisi mutluymuşum onla vakit geçirirken
Off zor durum inanan yorum yapmak isterim ama iki arada kalmışsın. 3 günde sende alışmissin. İstemiyorum diyordun şimdi istiyorsun. Bazen insanda kaybedince anlar değerini. Ama şu an vereceğin o araama kararı yanlış olabilir. Eğer olurda o kabul etmezse daha çok takarsın
kabul eder ama üniv olayı cok aklıma takılıyor üniv. mezunu olmaması
ailem tepki vercek çevrem vercek kültür farkı var biraz arada ama nazik biriydi genel olaral
Şimdi uniyi boşverelim. Sen ne mezunusun çalışıyormusn ve o çalışıyor mu yaşlar kaç
ben okuyorum o 28 yasında anahtarcılıkla ilgili şirketi var bi sekilde güzel bi ticaret yapıyor ama mesela arkadas çevresi tuhaf geldi bugün bana. yani aslında farklar var yasamlarımızda ama o benden farklı olsada medeni biri ama biliyorum insanlar üniversite okayına benim çevremde hep yorum yapcak
Sakıp Sabancı Ali Ağaoğlu hiçbiri üni mezunu değildi önemi olan insan olması ve çalışması işi de varmış. Ama kültürel çevre çok önemli muhakkakt bir ucundan değmeli
kendisi bazen benden daha farklı bazı konularda hosuma gitmiyor ufak davranısları ama genel manada beni anlıyor düsüncelerimiz zıt değil ama o ufaklar benim ailemde garipsenebilirmi diyorum ya bilmiyorum bana fikir ver onu arayayım görüsmeye devam edeyim üniversiteye ya da memuriyet sınavına falan teşvik edeyim mi belki benim için yapar üniv için hayır dememişti bi kere konusmustuk
hiçbir şey bilmiyorum normalde %100 benim tarzım diyeceğim biri değil ama Şu an özlüyorum sanki
Sakın üni oku memur ol deme. Kendini küçük düşmüş Görür ters teper. Kimse kimse için böyle bir şey yapamaz. Sen özlemiyorsun sadece alışkanlık oldu. Eğer olurda Ararsan bir daha ayrılmazsin çok iyi düşünmen lazım
Bak sana uymuyorsa sakın deneme çünkü yarında uymayacak baksa zamandan
ama ben küçük düsürmicem onu ailem biraz katı dicem yani yoksa kendi basarılı bi ticaret yapıyor..
bilmiyorum ama bana değer verdi ve bilmiyorum belki ufak iyileştirmelerle olur mu acaba bana üni okuyabileceğini söylemişti
Bunlar tatlı hayaller ama asla o dediğin iş olmayacak. Çünkü çok büyük bir karar bu.
Tabi yinede sen bilirsin. Bir erkek olaraktan söylüyorum biri bana bu şartı koysa git öyle birini bul derdim. Çünkü ben neysem oyum
Adam çalışıyor işi var neden memur olsun ya da neden üni okusun zaten bir mesleği var
ailem biliyorum yadırgicak ben eğer önyargılı olsam zaten hiç konusmazdım onla flört olarak
Bak ben evlendiğimde , ben 2 yıllık üni okudum eski eşim öğretmendi kadrolu. Ben evlendiğimde eşimin sıfır araba borcu vardı kapattım, sonra boşanirken ev araba herşeyi bıraktım mağdur olmasın diye. Yani önemli olan okul değil güzel bir kalptir. En baştan sadece üni için sevemediğini bilse idim daha farklı konuşurdum
Demek kimi üzülür kimi neşeli olur boş ver düşünme
Ben de çok yaptım salla
🥲🥲
Ilur oyle seyler. Alkol ortaya cikarir icindekileri
onun acele ettiği konu pompiş dkdkdk
hayır evlilik düşünen biri, zaten öyle şeyler yaşayamayız
fjsldkd yaw bu gün sitede herkes komik
hahah neden
safsın sadece ama inş dediğin gibidir :)
incinmissinn... 🙂
Naptın elkol etkisiyle mi verdin bebeğem 😏
Noldu ki eskiden
aldatılmalar falan
Anladım geçer zamanla ya alkol den dolayıdır üzme kendini
evet teşekkür ederim
Rica ederim dikkat et kendine 😌