Evet böyle bir düşüncem var fakat cesaretli olmadigim için yapamıyorum ama aklımda hep
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yaw arkadaş kusura bakma kız yok diye kendine kıyman saçma değil mi, manyuak mısın?
Sakın öyle bi canım etme, Allahtan kork!
Hangimizin Allahtan korkusu var tam olarak? Bunu yazarken kendi günahlarını bir gözünün önüne getir o anda korkmusmyydun ? Bizdeki sıkıntı şu kendimize bir şey demeyiz ama başka insana geldigimiz zaman kendimiz hatasizmis gibi konusuruz
Kusura bakma kardeşim sen intihar kısmından bahsediyorsun ve senin konuştuğun çok yanlış bunu kendine soracaksın bana değil, sen kız yok diye intihar ediyorsun!
Kafan yerinde mi senin idrak et istersen herkes günahlarının farkında ve tövbe edenler bilir ancak!
Bende burada seni iyi bi şekilde eleştiriyorum senin yaptığın kısma bi bak intihar ne biliyor musun?
Bilmiyorum henüz deneyince yaşamış olacağım.. Bu istek içimden geliyor benim yani kız arkadaşımın olması isteği içten geliyor ve ben elimden gelen herşeyi yaptım kimse şunu yapmadin diyemez.. Fakat olmuyor orada burada sevgilileri görünce göz kizartiyorum banada yazık günah
Saçmalama be kardeşim. Hayat o kadar kısa ki bu şeyleri kafana takma. Şükret haline.
Insan neden kendini sıkan şeylere kafa taksin ko? Beynimizi yonetemiyoruz maalesef yonetebilseydik hatasız olurduk zaten
Benim de bu yaşıma kadar hiç kız arkadaşım olmadı ve yaşım ilerledikçe bunu kabullenmeye başladım
Peki hiç mi beni kimse istemiyor üzüntüsü olmuyor
Gençliğim üzülerek geçti ama ömür boyu da üzülmek istemiyorum demekki benim de kaderim yalnızlık kabullenmeyip de ne yapıyım
Haksızlık yahu nerede adalet? Isra süresi 13. ayette ınsanların kaderi mücadelesine bağlıdir diyor hani?
Ben kendimi yetersiz görüyorum bu yaşıma kadar hiçbir kızla da tanışamadım buluşamadım çıkamadım flört bile edemedim gençliğim hep yalnız geçti hiç sevilmedim de bilmiyorum olmadı olmuyor yalnız yaşlanıyorum ve bunu kabullenmeye başladım
Ben bu söylediklerinin hepsini yaptım dmden yazarmisin bana bi
La olum ben karıdan bosanamiyom diye mutlu oluyorum sen olmuyor diye kiyacam diyon delimisin bırak keşke hiç olmasaymış yalnız kalsaydım bunca zaman
Hayatındaki diğer tüm ınsanların senin gibi düşünmesijimi istiyorsun Iyide herkesin hayat hikayesi bir değil ki? Sen şu an yasadigin hayattan edindiğin tecrübeyi soyluyorsun bana ama herkes senin suanki durumunu yaşamıyor ki?
Karıdan bosaniyom diye yazacaktım yanlış olmuş o valla hayatımın en büyük hatası evlenmekti bak yalnızlık güzel ama seni anlıyorum ben olur öyle hayatına koyma gibi bir manyaklik yapma degmez
Zaten ya mesleği olacak ya parası olacak ya evi vs olacak ancak öyle kuru kuruya olmasin diyorlar yani sevgi kalmadı diyorlar sanki durup duruken kalmadı tüm değerleri biz yitirdik elimizle
Kanka saçmalama olsa da onun için kıymaya kalkarsın
Öyle bir şey olmaz çünkü bu hayatta ej çok isteyip de mücadele veripte yapmadigim tek şey kalmayipta olmayan bir şey
Güzel kafa kanka güle güle kullan
Teşekkürler insan kendinden olmayana her zaman karşıdır bu yüzden bir şey diyemiyorum
Kardeşim iyi misin sen? Kendi kendine tiplere girmişsin birde kendince laf çakıyorsun. Değişik birisin bence.. Kız arkadaşım yok diye intihar edeceğim diyen birisine ancak gülünür, dalga geçilir. Biraz olgunlaş bence hayata farklı pencereden bakmayı dene
Yaşadığımı yaşarsın umarım.. Sorunu olan insanla dalga geçiyorsun bana olgunluktanmi bahsediyorsun
Dalga geçmek? Dalga felan geçmedim çok alıngansın
Kız arkadaşım yok diye intihar edecek birine ancak gülünür dalga gecilir diyorsun? Bu düşüncedesin sonrasında kendini savunuyorsun
Evet gülünür. Hayat sadece kız arkadaştan mı ibaret? Git spor yap gez dolaş illaki kızlarla tanışır özgüvenini yükseltirsin
Ben Zaten kızlarla tanışıyorum şu halimle bile bu kadar mücadele edip olmamasına rağmen bile ama olmuyor? Niye olmuyor o zaman? Spor yapıyorum zaten.. hayat sadece kız arkadaştan ibaret demedim dememde herkesin böyle demediği birseye.. ama bu konu bende baskın ve istemsiz oluyor je yapabilirim ben burada yalan mı söylüyorum
atla atla atla :D
Baya komik