+1 yılBurada bazı konular var bunları okumadıysanız ilişkilerde güven sorunları, aldatılma, terk edilme, reddedilme vb. durumları yaşayabilirsiniz. Bu konuları bilenler ise ilişkilerini buna göre yaşarlar. Bilinmesi gereken tek şey ilişkilerin devamlılığının bazı dinamiklere bağlı olması. İtiraf edeyim belli bir tabaka için bunlar aşk, sevgi, saygı vb. olabilir. Ama ilişki kurallarını keşfeden bir grup için bu böyle değildir. Kadın ve erkeğin birbirinden beklentileri vardır ve burada tamamen ilk çağlardaki orman kuralları geçerlidir. Buna göre belli bir puanlama yapılır, erkek ve kadın bu puanlama üzerinden eşleşir. Puanlama sistemi erkeklerde poligami, kadınlarda ise hipergamidir. Puanlama sistemine göre farkında olmadan erkek ve kadınlar bu puanlamanın en üstündeki kişilere yönelirler. Burada da önemli olan güzellik, fizik, para, güç, yakışıklılık gibi şeylerdir. Yok ben daha çok seviyorum aşığım, ölüyorum bitiyorum demeniz bir fayda etmez. Bu beklentilerden biri artık karşılanmıyor ise ya da daha iyisi bulunmuş ise ister kadın ister erkek olsun karşısındakine olan ilgisi azalır ve başkasına yönelir. Özellikle bu konulara hakim bir kadına ya da erkeğe yürüyecekseniz bilin ki hiç kolay olmayacaktır. Sonra üzülmeyesiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılALGI: Kendini ezgin ve yalnız hisseden erkeğe göre en çok kadınlar. Kendini mutsuz ve çaresiz hisseden kadına göre en çok erkekler aldatır.
GERÇEK: Üretim sisteminde feodal kalıntılar ve ataerkil ilişkilerin egemen olduğu 20 yy Türkiyesinde aldatma oranında erkeklerin yüzde 80-20 ezici bir üstünlüğü varken bu oran Sanayi Devrimini tamamlamış, kapitalist üretimin hakim konuma geldiği ve kadınların iş hayatı/sosyal hayatta daha görünür olduğu 21. yy Türkiyesinde bu oran nerdeyse eşitlenmiştir. Yani aldatma konusunda cinsiyetlerin birbirine bariz üstünlüğü kalmamıştır.
İkinci mesele şu. Erkekler, kadınları yoldan çıkartıyorlar öyle mi? O hikâyeyi öyle değil de tam olarak şöyle anlatıyorlar. """Bir kadını 1000 tane erkek ister 1 tanesi alır. Bir erkeği 1000 tane kadın ister 1000 tanesi de alır.""""" Ben demiyorum öyle diyorlar başkaları.
Erkek güçlü, kadın cazibeli yaratılmıştır. Kadının değil erkeğin yoldan çıkması söz konusudur. Kadın, paralı bir erkeği de reddedebilir ama erkek, güzel bir kadını zor eder. Çünkü bütün canlı türlerinde güçlü olan cinsiyetin libidosu yüksektir.
NOT: Artık bu tarihten itibaren görüşlerimi bir kısmı g. rizekalı cühela tayfasının, bir kısmı da çok bilmiş ukala zümresinin saçma sapan gülücük ve kahkaha emojileriyle dolu laf sokma yazılarına kapatıyorum.
NOT: Özellikle erkeklere söylüyorum. Kızlarda da antipati uyandırsa emoji kullanmak sizdeki kadar itici duruyor.
NOT: Erkekler; kızları sevin, onlara aşık olun, flört edin, sevgili olun, evlenin. Ama hiçbir zaman kızlar gibi konuşmaya ve yazmaya çalışmayın. Kızların taklidi olursanız onların ancak kankası olursunuz.
01 Yorumla- +1 yıl
*Erkekler, bakın kızlarda da antipati uyandırsa da emoji kullanmak sizde daha itici duruyor. Bir kızın tespih sallaması ne kadar absürd ise sizin emoji kullanmanız da o kadar saçmalık. Delikanlılık ortalamasını düşüren bir özelliği var çünkü.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkilerde aşk, arkadaşlık, kankalık veya iş arkadaşlığı, veya ailede, akrabalarda, her insana en doğrusu anlık güvenip diğer tüm zamanlarda temkinli ve tedbirli olunması. Cinsiyeti ne olursa olsun kimse yüzde yüz sırtını dayamayı haketmiyor. Güvenebileceğiniz bir kadın veya erkek bulursanız da O'na sımsıkı sarılmak olması gereken kıymetbilirlik olacaktır. İnsanlara belli olmuyor yüzde doksan güvenilmezdir, ihanetin her türüne meyillidirler fakat size hayranlık gözyaşları döktürecek kadar sadâkatli, dağ gibi güvenilir, gözü kapalı itimat edebileceğiniz kadınlar da mevcuttur, erkekler de.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence erkeklere güvenilmez diye düşünüyorum ben. Erkekler genelde aldatmaya daha meyilli taraf olduğu için pek güvenmem ben. Yani kadınlar daha sadık olur her zaman ilişkisinde. En azından hayatında biri varken gidip başka biriyle konuşma gereği duymaz. Erkekler öyle değil ilişkisi olduğu halde konuşur biri ile. O yüzden erkek milletine pek güven olmaz..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Bence erkeğe çoğunluk olarak ama kadınlara da güvenilmez fakat doğru olanı kişilik ve karakter meselesi, erkeği kadını yoktur! 😅00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılİnsanlara güven olmaz tabi ki de..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa siz erkekler sürekli ağlıyorsunuz farkında mısınız? 😄😄😄
Mesela kadını tamamen poposuna kalçasına boyuna gözüne göre falan seviyorsunuz, fıstık gibi sevgili yapınca sorun yok. Ama kadın paranıza göre birlikte olunca ağlıyorsunuz. 😄😄
Erkek estetiğe düşer kadın ise güce. Bu güç kimi zaman parandır, kimi zaman zekan, kimi zaman ise bedenin. Bu hep böyleydi, bunu algılamanız neden bu kadar zor? Niye sürekli ağlıyorsunuz? Bu bir alışveriş işi.. hemen ergene bağlayıp kadın o zaman satılık diye zırvalayanlar var içinizde bir de 😂 milenyum ergenleri cidden çekilmiyor. Yaştan bağımsız her kuşaktan var bi de bu ergenlerin içinde.
kadın para gidince bırakır mı? Güç = para olarak görenler evet. Çünkü en temel şeyi sağlamıyorsun ona : gücü.
erkek , estetiği kaybolan (yani güzelliği, alımı ) kadını bırakır mı? Net evet. Çünkü en temel şeyi sağlamıyorsun ona. Bırakmıyorsa seçeneği yoktur.
Şimdi biraz büyümeyi deneyin ve bu bilgileri sindirin. Afiyet olsun 💅
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAz biraz kitap okuyan erkek bu muhabbetlerde belli eder kendini. En az bir kere Schopenhauer falan geçmiştir eline , bi karıştırmıştır.
Kadın arkadaşlara önerim: bu konu çok güzel bi turnusol kağıdıdır kaliteli erkek kalitesiz erkek seçimi konusunda😄 açsınlar bu konuyu arkalarına yaslanıp dinlesinler. Yukarıdaki gerçeğin çeyreğine dokunmayan fasa fiso konuşmalar yapıyorsa direkt yol versinler 💕 hayat kısa kızlar, kuşlar uçuyor- +1 yıl
Bİ BOT
- +1 yıl
Gizli üyesiniz ama retoriğiniz çok aşina geldi bana. Yazılarını devamlı okuduğum bir fenomen var o olmalısınız.
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi evet dostum ben aslında yoğum. Einstein seni , büyük resmi gördün 😄😄
- +1 yıl
😆😂😂🤣😁😁👏👏👏👏👍👍👍👍
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlara güven olmaz paraya taparlar parayi gordukleri anda giderler para icin varlar sadece a.. mlarii para varsa calisir yoksa calismaz terapistler de kadinlar diyor zaten sadece yakalanmadiklari icin gorunmuyorlar bu sey gibi erkekler abaza sapik oluyor ama asil abaza sapik kendileri ama erkeklerin adlari ciktigi icin hep erkekler oluyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar aslında coğunlukla erkeklerden daha duygusal ve sevgiyi daha çok benimseyen varlıklar. Sadece bu yeni nesil çok farklı sanki duyguları körelmiş gibi ama bu iki cins için de geçerli. Gerçi her çeşit insan var hala da ben de bu devirde kadınları daha güvenilmez buluyorum. Bu belki biraz da erkeklerin yüzünden oluyordur sadece kadınlara suç bulmamak lazım. Erkekler kendi tutumlarıyla kadınları bu yöne itmiş olabilir.
00 Yorumla
+1 yılHangisi şeytan sözü dinliyorsa, akli meseleyi ben cinsiyete indirgemem
00 Yorumla
+1 yılKadına güven olmaz... ilişkiye başlarsın çok güzel sohbet ve muhabbetli geçen günün ardından 1 hafta sonra tekrar görüşelim diye plan yapılır fakat ne aramalarına cevap verir nede mesajlarına... mal gibi ortada kalırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Ben artık iyi davranmıyorum zaten. İyi olup gideceklerine değer vermeden gitmeleri daha iyidir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenmeyen kişi asıl güvenilmemesi gereken kişidir yani güvenin cinsiyeti yoktur. Bu konunun özündeki asıl mevzu şu, kişi kendinden bilir işi.
13 Yorumla
Soran+1 yılLa yok öyle bir şey. Kadınlar iyi giden ilişkiden sonra vin ortadan kaybolurlar. Yedekte biri vardır, direkt aldatirsiniz.
- +1 yıl
Sen dedin diye doğru olmak zorunda değil bilmem farkında mısın. Önyargın umrumda değil ve sana şahsen bir açıklama borcum yok.
+1 yılGüven meselesinin cinsiyeti yoktur. Her 2 tarafta birbirine güven sağlayacak ortamı hazırlıyorsa güven de sıkıntı olmaz...
30 Yorumla
+1 yılŞu yaşıma kadar hiç aldatılmadım ve para konusundan dolayı da hiç terk edilmedim bütün kızların böyle olduğunu düşünüyorsan sende bir sıkıntı olabilir bunu bir düşün
00 Yorumla
+1 yılKadına. Çünkü kadınlar manipülatif, kıskandırma taktikleri ve fake hesapları ile meşhurlar. 50 fake hesabı olan kadına ne güvencem. d
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Kabul etmezler asla.
- +1 yıl
O yüzden kim nasıl geliyorsa öyle gitmek gerekir
+1 yılCinsiyet değil karakter meselesi bu.
30 YorumlaCinsiyetle alakalı değil insanla alakalı şahsen bana göre kimseye güvenilmez
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu cinsiyetle alakalı bir durum değil kimi ilişkiye göre kadına güvenilmez kimi ilişkiye göre erkeğe bu tamamen karakter ve karşıdakine saygı güveni sevgisi olmasıyla alakalı cidden sadık bir insan ve karakteri düzgünse zaten bir sorun yaşanmaz ama karakteri bozuk bir o.. çocuğuysa zaten onu değişemezsin
20 YorumlaDürüst insanların dürüst yoldaşları olur. Şuana kadar görüştüğüm hiçbir kız beni aldatmadı bende onları. Güzelce ayrıldık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Madem kadınlar güvenilmez, o zaman hemcinslerinle takıl.
02 Yorumla
Soran+1 yılİstisna var ama bu zamanda bir kadına güvenmek ateşe atlamak gibidir
- +1 yıl
Evde kalıp turşunu kırarlar, ateşe atlamazsın olur biter birader.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarakter meselesi ama kadınlara iki tık güvenmemek doğru oluyor. Cinsiyetçi olarak değil tecrübelerime göre bunu gözlemledim
00 Yorumla
+1 yılal birini vur ötekini ama terapistlerin söylediğine göre kadınlar daha çok aldatıyor ama erkekler kadar saf olmadığı için yakalanmıyor
00 Yorumla
+1 yılYalan söyleyene,
Vakit ayırmayana,
İlgi göstermeyene,
Sevgi gostermeyene,
Güvenilmez
Güvenin cinsiyeti olmaz
Güvenilir kadın da var erkekte
Güvenilmez kadın da var erkekte30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ben kadın değilim herhalde 😂 bu siteye girdikten sonra kendimden şüphe etmeye başladım djdjd
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin ne güzel güven sorunlarınız varmış ya😂 bizimkiler ay reddetsem öldürür mü ay taciz eder mi ay bunun tek derdi şey mi ay bana zarar verir mi tetiklenir mi😁
111 Yorumla- +1 yıl
Bizde artık doğacak çocuklarımıza dna testi yaptırmamiz gerekiyor malum tvlerde çok oldu kadın başka adamdan çocuk yapmış ama sizin korkularınıza da hak veriyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Yasin_84 düzgün olan erkek türkiuede en azından yok rapora göre üç Türk erkeğinden biri şiddeti normal görüyor yani elini sallasan kötüsüne denk geliyor
Cevap sahibi+1 yıl@bendenizberkay yav he he
- +1 yıl
Yav he he miydi verebileceğin cevap? Sen zaten saçma sapan triplere giriyorsan erkek arkadaş falan yapma yalnız takıl kadınlar bile biz daha kötüyüz erkeklerden diyor
Cevap sahibi+1 yıl@bendenizberkay he aynen öyle diyoruz daha neler hahshs hapishaneleri erkekler doldursun hayvana çocuğa kendi evladına hallensin ama biz kadınlar kötüyüz yersen 😃
- +1 yıl
Biz aldatırız yakalanmayız diyolar bu bile sizin daha kötü oldugunuzun kanıtı
Cevap sahibi+1 yıl@bendenizberkay hadi ya sen bide erkeklerle dene o zaman kim diyormuş senin bi kadınla selamlaşmadığına bile eminim incel seni
- +1 yıl
Kes sesini feminist köpek
- +1 yıl
Aldatan kadın şiddet görmeyi hakediyor
Cevap sahibi+1 yıl@bendenizberkay geldi incel
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence erkeğe ve yazdıklarının aynısı erkekler için de geçerli
10 Yorumla güldürdün mk bu dediğin erkekler için geçerli olmasın?
12 Yorumla- +1 yıl
Bence sen güldürüyorsun 🤣🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kadın olarak kesinlikle kadına diyorum. Çünkü biz kadınlar daha çok aldatiriz ama sadece belli etmeyiz. Erkekler gibi kendimizi ele vermeyiz. Birde timsah gözyaşlarına dikkat. Bizim en büyük silahimizdir. Bir ses atıp ağlıyor gibi yapar beş dakika sonra gülmeye başlarız.
00 YorumlaDetay kısmı belki bir nebze doğru ancak karakter olmadıkça her iki cinse de güvenilmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı. - Bunun cinsiyeti yok ama kadın aldatırsa erkeğin ruhu bile duymaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Böyle şeyleri cinsiyetle sınırlandırmayı sevmiyorum…
00 Yorumla
+1 yılOrantılı derim , eşit 🟰 çünkü artık kime güveneceğimizi şaşırdık
00 YorumlaAslında genelde erkeklere güven olmaz diyorlar ama ben ikisine de katılmıyorum. İnsanına ve karakterine göre değişir. Karakteri kötü olan birisinin cinsiyeti farketmeksizin aynıdır.
24 Yorumla
Soran+1 yılGenele bakınca kadın bile kadının düşmanı. Erkeklerde bu oran çok az. Erkek anlık duygusunu söyler ve gider. Ama kadın herkesle cekistirmeden rahat hissetmiyor.
- +1 yıl
Bunlar açıklanması zor olan ve yıllardır süren özellikler. Bu yüzden bir şey diyemem ama gerçekten insanına göre değişiyor. Burada ve diğerlerine yazdığınız cevaplarda olanların hiçbirine uymuyorum ama eminim ki, insan olarak benim de kötü yanlarım vardır. Sadece bunu ‘Kadın’ veya ‘Erkek’ olmama bağlamıyorum. Bu benim bir insan olarak karakter özelliğim ve değiştirmek benim elimde. Erkeklerin de birçok kötü yönleri var ama bu demek değildir ki, hepsi böyledir🤷🏻♀️
Soran+1 yılPeki sana göre olgun insanlar nerededir? Her yerde boş insan var, özellikle olgun bir kadının her yerde olacağını düşünmüyorum. Özellikle kalabalık arkadaş ortamlarında falan
- +1 yıl
Çoğu yerde olabilir. Sadece biz ilk bakışta göremiyoruz çünkü biraz tanımadan ve konuşmadan nasıl birisi olduğunu bilemeyiz. Kalabalık arkadaş ortamlarının da iyisi ve kötüsü vardır. Hem bazen insan o ortamlarda hepsiyle kafa dengi olduğu için kalmaz. Sadece sıkıldığı veya arkadaşlarıyla vakit geçirmek istediği için kalır. Hayatım boyunca kaç arkadaşım oldu ama hiçbiriyle tamamen aynı kafa yapısına sahil değildik. Buna rağmen hepsiyle aram iyiydi çünkü herkesin aynı olamayacağını biliyorum🤷🏻♀️
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkisinede güvenilir ben guveniyorum. Ne zaman kendimi güvenilmez olarak adledersem o zaman insanlara guvenmeyi birakacagim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsiyetle alakali bir durum olduğunu düşünmüyorum karakterle alakali bir durum bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiden kişiye değişen şeyler. Cinsiyet ayrımı yapmamak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsiyeti ne olursa olsun
insana güvenilmeeeezzzz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsana güvenmiyorum genel olarak ama kadınlara hiç güvenmiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiri bana acil mesaj atsın. Bir şey diyeceğim.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamam gerek kalmadı.
Kişinin tecrübesine göre düşüncesi farklı olabilir. Fakat bu karakter meselesidir.
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 😎👍
Bu arada.. Bendn sanaa geleneee karşılk verirr misn lütfen 😊👍
Kadin erkege diyecek erkek kadina bence karakter meselesi cinsiyet degil.
20 YorumlaBence erkeğe güvenilmez çünki erkekler çok rahatlıkla aldatabiliyor bu konuda kadın bence daha sağdık
00 YorumlaKadına güvenilmez diyosunuz size güvenenide yarı yolda bırakıyosunuz böyle adaletsiz dünyanın adaletsiz insanları.
00 YorumlaBu devirde hiç bir insana güvenilmez kadın ve erkek hiç farketmez
00 YorumlaCinsiyet meselesi değil inan bana
12 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum. Bir kadının olgun olduğunu ben hiç görmedim. Ya dedikodu eder birini çekiştirir, ya erkeğe trip atar geç cevap verir, ya da sevgilisinden ayrılir ayrılmaz yedekteki bir elemanı hemen sevgili yapar
- +1 yıl
Anlattığın modeller arasında ben yokum
Erkeğe güvenilmez diyorum.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılKimse kimseye güvenmesin.
10 Yorumla
+1 yılKadin erkek fak emez guven insanın icinde olcek
10 Yorumla
+1 yılGüvenmeyen insan güven vermeyen insandır aslında
10 Yorumla
+1 yılKisilige bağlı cinsiyet degil
10 YorumlaBelli olmuyor ki bu. Bazen erkeğe bazende kadına
10 YorumlaGüven denilen şeyin cinsiyeti yok ki :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Size hipergami var sizde
00 Yorumla
+1 yılKarakter meselesi
00 Yorumla
+1 yılEvet pqra ve tatlı dil kandırabilir
00 Yorumla
+1 yılAma olanın dini olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSadakatsize
00 Yorumla
+1 yılOlgunlaşmamış her tür insan yapabilir
00 Yorumla
+1 yılBunun cinsiyeti yok bence
00 Yorumla
+1 yılGüvenmeyeceğim bir insanla neden ilişki yaşayayım,
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence kişiden kişiye göre değişir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Cinsiyet değil de karaktere bakar tamamen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu zamanda hiç birine güven olmaz
00 Yorumla
+1 yılİkisinide güvenilmez hacı 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım