Kadınlar daha çok yapıyor manipüle durumunu
İyi sen bilirsin laf dışında suçlu olunca da kabul etmeyip lafı dolandırırlar. Bunu yapan insanların ruhsal olarak bozuklukları var net. Önceden iyi olan sonradan saygısız terbiyesiz samimiyetsiz olan insan tiplerinde daha çok rastlanır.34 Yorumla- +1 yıl
Suçlu olduklarını neden kabul etmek istemezler? Bu onlara neden zor gelir? Önceden iyi olup sonradan neden saygısız olurlar?
- +1 yıl
Egolarından ve çok bilmişlik yaptıklarından dolayı suçunu kabul etmezler. Zor gelir çünkü yanıldıklarını görmek istemezler. Senden fayda alması bitmiştir ve en sonunda da artık gerçek yüzü ortaya çıkar. Daha dün senin için ölen insan bu sefer çıkıp git hayatımdan diye her haltı yapar.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatımda duyduğum en berbat manipülasyon cümlesi:
Sen kimseyi sevemezsin.
(Burada seni aptal yerine koyup kendini ispatlamak için onları sevmeni, onlara aşık olmanı ve onların her isteğine boyun eğmeni bekliyorlar.)
İkincisi:
Sen çok zeki bir kadınsın/ Sen hayatımda gördüğüm en zeki kadınsın.
Bunu da biraz zeki kadınlara söyleyip aslında yine onları aptal yerine koymak. Yani bak ben de senin kadar zekiyim, beni seç. Zeki olmasam zeki olduğunu anlamam gibisinden.
Üçüncüsü ve en güçlüsü:
Ben normalde kadınlarla anlaşamıyorum ama seninle çok iyi anlaştık./Bir kadınla/kızla ilk defa bu kadar anlaşıyorum.
(Buna vurgu yaparlar, sık sık başka cümlelerle tekrar ederler. Bu cümleyle manipüle olmuşluğum vardır geçmişte./Hem de defalarca. Eşim bile beni böyle kandırdı.)
222 Yorumla- +1 yıl
Son cümleyle sana özel olduğunu hissettirdiği için mi kandırabildi? Sen baya manipülasyona maruz kalmışsın belli, her şeylerini çözmüşsün aslkjfdf
Cevap sahibi+1 yılÖzgüven zedeleyici olarak da, senin psikolojin bozuk. (Seni benden başka kimse sevmez mesajı veriliyor burada.. Hatta sonrasında söyleniyor.)
Cevap sahibi+1 yılEvet.
Cevap sahibi+1 yılAaa bak aklıma bir tane daha geldi.
Hiç sevgilim olmadı, sevgilim olmanı istiyorum. Redderdersen o zaman ayrılalım derler.
Cevap sahibi+1 yılAyrilmakla tehdit ederler ve sevgili olmanın daha güzel bir şey olduğunu söylerler.
- +1 yıl
Bunu flört ettiğin biri mi söyler? Bir erkek neden hiç sevgilim olmadı desin ki? Genelde sevgili sayıları ile hava atarlar asdfdk
Cevap sahibi+1 yılÇünkü senin ne kadar yumuşak kalpli olduğunu çözmüş ve kendini acındırıyordur.
- +1 yıl
Biri bana acıdığı için bakacaksa hiç bakmasın daha iyi askjldflj
Cevap sahibi+1 yılYa zaten o kişiliksiz biriydi. Çok yakişıkliydi ama kızları tuzağına düşürmek için yapıyormuş. Sadece başbaşa kalıp biraz öpüşürüz, sarılırız demişti ama bana tecavüz ermişti. Utancimdan şikayet bile etmedim onu. Zararın neresinden dönersen kardır deyip başımdan def ettim. Onun da işine geldi.
- +1 yıl
Bunda senin utanacağın bir şey yok ki, utanmayı ona bıraksaydın ve şikayet etseydin keşke. Aynı şeyi başkalarına da yapar bu sefer
Cevap sahibi+1 yılO zaman gençtim, saftım. Nasıl oldu da normalde adres sormayacağim birinin tuzağına düştüm. Genç kızlar hep tipe bakıyor. Ondan sonra önemli olan şeyin tip olmadığını çok iyi anladım.
O insanla karşılaşmadan önce bana deli gibi aşık bir insanın duygularıyla oynamıştım. İlişki konusunda deneyimim yoktu. Kızlar ve erkekler bu şekilde eğleniyor sonra birbirini bırakıyor saniyordum. O ciddileşip benimle evlenmek isteyince ona hiç acımadan bıraktım onu. Çok ama çok iyi biriydi. Sonrasında ise bunu yaşadım. Birini sırf tipi o kadar da hoşuma gitmiyor diye bıraktım. Ama aslında o da yakışıklıymış. Görmedi işte gözlerim. Ama diğeri bayağı yakışıklı olunca büyülenmiştim. Çirkin yüzünü görmemişim. Abim sonra bunu öğrendi, her seyi biliyorum ben şerefsizin yanına bırakmayacağım dedi. Öyle kaldı. Ben bir şey demedim. Şikayetçi de olmadım. Abimin onun kim olduğunu bulabilmesi için benim ya şikayetçi olmam ya da abime yardımcı olmam lazımdı. Olmadım. Sustum. Ne de olsa ben yaşadıysam o hayli hayli yaşar diye.- +1 yıl
Yani aslında bakarsan yakışıklılıkta bir manipülasyon yöntemi sayılabilir. Seni yakışıklılığı ile manipüle edip istediğini senden almış. Keşke önceki adamla evlenseydin. Başına gelenler için üzgünüm. Umarım bunu sana yapan hak ettiğini bulur
Cevap sahibi+1 yılKeşke evlenseydim değil de, duygularıyla oynamasaydim daha iyiydi. Şu anki eşimi çok seviyorum zaten. O yüzden öyle bir şey diyemem.
Cevap sahibi+1 yılYani aslında onunla konuşmak hoşuma gidiyordu ama daha iki ay olmadan bir anda evlilikten bahsedince korkmuştum.
Cevap sahibi+1 yılNeyse senin de canını sıkmayım. Kendine iyi bak. Bu anlattıklarım 15 20 yıl önce.
- +1 yıl
Baya geçmiş üzerinden. Bu kadar eski olduğunu bilmiyordum. Kocanla mutluluklar dilerim
Cevap sahibi+1 yılEvet bir de oğlum var çok şükür. Eskiden bu konuyu takmıyordum. Yani en azından hatırlayıp hatırlayıp kötü olmuyordum. Atlattığımı düşünmüştüm. Ama bir çocuk sahibi olduğumda, üstelik de erkek evlat olunca yıllar sonra ilk defa kendimi yerden yere vurdum, bütün hatayı kendimde gördüm, neden o zayıflığı yaptım diyorum kendime. Bence insanlar ilerideki çocuklarını düşünseler asla utanç verici şeyler yapmazlar. O zaman bilemiyorsun işte. Bebek bile olsa yüzüne bakmaya utanıyorsun bazen. Eşimden çok oğlumdan utanıyorum. Onu düzgün bir insan olarak yetiştireceğime dair kendime söz verdim. Her gün "Allahım onu iyi insanlarla karşılaştır diyorum."
Çünkü sen istediğin kadar güzel, yakışıklı, sağlıklı, varlıklı, alımlı, çekici ol, istediğin kadar akıllı ol, kötü ve hin bir insan bir anda hayatını ters düz edebilir. Kötülük çok başka bir şey.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılAllah senin karşına da düzgün bir insan çıkarsın ve sen de kıymetini bilirsin umarım.
- +1 yıl
Geçip gitmiş artık kafana takma bu kadar. Her insanın istemeden girdiği yollar oluyor. İnsanız sonuçta mükemmel olamayız. Önemli olan girdiğin kötü yoldan tekrar çıkabilmek. Ayrıca utanacağın bir şey de yok. Seni kandıranlar utansın. Gençliğinin deneyimsizliğinden faydalanıp sana bunları yaşatanlar utansın. Haklısın kötü insanlar bir anda hayatını ters düz edebiliyor. Ne kadar mükemmel bir hayatın olsa bile bir anda bitirebiliyorlar. Onlar için yıkmak çok kolay. 20 yılda yaptığın düzeni bir kaç saniyede yıkarlar. Allah seni ve aileni de iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Cevap sahibi+1 yılSağ ol seni de senin aileni de... tavsiye için teşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yıl- Benden ayrilsan bile sadece beni seveceksin
- Sen hayatta sadece bir tek kisiyi sevecek birine benziyorsun
- Benim icin cok farklisin
- Benim gibi birini bulamazsin
- Benim pesimde baska kizlarda var
- Senden ayrilsam evlenmek icin sirada bekleyen kizlar var ama ben istemiyorum
- Benden sonraki sevgilinle seni gorsem o cocugu cok kiskanirim
- Gecmiste is yerinde kocasi evde olmayan kadinlar beni yemege cagiriyordu
- Kadınlar benle cok takiliyor istesem hemen bulur yatabilirim
- Kucukken kizin beni ustume ustume geldi
- Eski sevgilim aldattigi icin sana guvenemiyorum
- Eskiden kadinlardan intikam almak icin hep birlikte oluyordum
- Sen tam hayalimdeki kadinsin cok iyisin
Bunun gibi cumleleri eski erkek narsist arkadasimdan duymustum...
27 Yorumla- +1 yıl
Amma kendini övmüş asjdfkj
Cevap sahibi+1 yılDaha da demisti hatirladim elimden her is gelir elektrik su tesisat yemek yapmak gibi. Sonuc ise bir zirt gayri mesru cocugu varmis
Cevap sahibi+1 yılBunlari bana sadece ilk 3 ay icinde daha birbirimizi yavas yavas tanirken sarf etmisti allahim neler neler zaten beni bir ovuyor dedim bu ne bu kadar da yalakacilik olmaz yani. Ayrilmak istoyorum bir turlu birakmiyor kene gibi tabi o zamanlar adini tam koyamadigim icin uzgundum. 5 aydir sesi solugu yok umarim geri donmez intikam icin cunku ayrilan bendim. Galiba ondan ayrilip uzgun oldugum icin benden intikam almadi cunku bana diyordiki ben seni biliyorum sen aci cekecen uzulecen benden ayrildigina pisman olacan filan.. kiscasi uzuldugumu gordugu icin bisry yapmadi oyle dusunuyirum. Seytan kulagina kursun. Zaten bir tuhaflik hissetmistim adini koyamadigim en basimda birde ilk erkek arkadasimdi fazla anlam yuklemistim... Allah korusun boylelerinden ne deyim. Cogu erkek maalesef.
Cevap sahibi+1 yıl@Ewodyy son anda kurtuldum iyi ki bir cocugu varmista ayrilma bahanesi oldu. Ailemden bazi kisilere anlattim cunku hemserimiz yani ailesi uzaktan tanidik.
Onun bana cocugu oldugunu soyledigi gunde ustumu kuş pisletmisti. Hayatimda ilk defa bir kus pisledi ama tam zamaninda gelmis. Allahima sukurler olsun... sadaka verdim sonra
+1 yılTamam sen bilirsin
24 Yorumla- +1 yıl
Böyle diyen biri neyi amaçlıyordur?
- +1 yıl
bi sorun cikarsa karsi tarafa yukleyecek sorumlulugu
- +1 yıl
Peki sorun çıkmazsa seni mi takdir edecek?
- +1 yıl
kesinlikle etmex
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,2b cevap paylaştı.
u +1 yılGenellikle hata yapar ve bir de üste çıkmaya çalışır. mesela yaptığı şeyin çok farkındadır ama kendini acındırır ya da haklı göstermek için ellerinden geleni yaparlar bunlara da toksik ilişki deniyor zaten
26 Yorumla- +1 yıl
Manipüle eden kişiler narsist mi olur?
- +1 yıl
Evet olur knk. bu arada son soruma gelir misin
- +1 yıl
Gelirim kanka. Görmemiştim kusura bakma
- +1 yıl
Eyvallah yok buna gelsen yeter sdf
- +1 yıl
Gelmişken hepsine geleyim dedim ajlkfl
- +1 yıl
Saol teşekkür ederim sdfsdf
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim gibi anlayışlı birini zor bulursun. Kimse seni benim kadar sevemez. İstersem bir sürü kız peşimde ama ben seni istiyorum.
43 Yorumla- +1 yıl
Aaa hiç kurmadığım cümleler bunlar aljskff
- +1 yıl
Kurma zaten yemezler
- +1 yıl
Benim yöntemlerim farklı alsfjlkf
Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı. Doktorlar dizisi Arslan Jülide geldimi aklıma. Arslan aldatıyordu Jülide kendi gözleriyle görüyordu fakat Arslan öyle bir üste çıkıp Jülide’yi manipüle edip kadına senin yüzünden, senin suçun diyordu ki kadın da haklısın Arslan benim suçum diyordu.
11 Yorumla- +1 yıl
Offf ooffff çok kötü bir durum. Hem aldatılacaksın hem kendini suçlu hissedeceksin. Benim de aklıma banker bilo filmi geldi. Arkadaşının nişanlısıyla yatıp kendini haklı çıkarıyordu. Yaptım ama bir sor neden yaptım alkjsdflkj
+1 yılSen o kızları niye kıskanıyorsun ki benim onlarla işim olmaz
31 Yorumla- +1 yıl
Dedi ve aldattı aljkdsf
+1 yılBen ilişkilerimde karşı tarafı manüple etmem. Saygım var
20 Yorumla
+1 yılYeni bir kelime öğrendik arkadaşa teşekkür edelim.
21 Yorumla- +1 yıl
Ricalar asdflj
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılNapiyorsun kendini geliştirmek için mi soruyorsun 😂😂😂
15 Yorumla- +1 yıl
Heee ne demezsinnn. Ver bi iki taktik askdjff
- +1 yıl
Çok alıngansin, sen eskiden böyle değildin. Çok değiştin. 😅😅
- +1 yıl
Şunu okuyanlar ciddiye alır. Adımı çıkarıyorsun alınırım tabi ajksldkjd
- +1 yıl
Bunlar örnek cümlelerdi tabi sana normal gelmiş olabilir 😂🙃
- +1 yıl
Sen taktın bana akjdf
Her şeyi eleştirip kendileri aynı şeyi yapınca normalleştirirler hiçbir sorun yok gibi gösterirler ama sen yaparsan dünyanın sonu olur ve evet özgüvenini düşürmek için kendilerini her konuda haklı göstermeye çalışırlar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir sorun dile getirildiğinde "benden artık nefret ediyorsun, o yüzden böyle yapıyorsun" denilmesi.
14 Yorumla- +1 yıl
Bunu söylerken neyi amaçlıyordur?
- +1 yıl
Öyle hissettirdiğim için özür dilememi ve bir daha sorunları dile getirmememi amaçlıyordu.
- +1 yıl
Güzel manipülasyon yöntemi. Bu cümle seni manipüle ediyor muydu?
- +1 yıl
Hayır farkındaydım yapmaya çalıştığı şeyin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok yönlendirmeye çalışanlar genellikle manipüle eder. Alttan alttan kadına değersizlik duygusunu yerleştirmeye çalışır
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnun niyetini anladığını ve rahatsz olduğunu belirt anlaşmaktan yanaysa bırakır bu davranışı ama sanmam onlar genellikle vazgeçmez huyundan
- +1 yıl
Huylu huyundan vazgeçmez ajsdlfk
Cevap sahibi+1 yılYani. 😄
Sende kafanda kurmuşsun hep bunları
Benim hiç öyle bişey yaptığımı gördün
Sevmesem yaparmıyım
Benim gibi birini zor bulursun
Sana benden başkası bakmaz
10 YorumlaBeni seviyorsan şunu bunu yap tarzı cümleler hoş değil duyguları kullanarak istediğini yaptırmak tam manipüle etmeye giriyor
10 Yorumla
+1 yılEmpati yapmıyorsun
Senin için yaptıklarını görmüyorsun20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkilerde birisi beni manipüle edebilir mi ya ağzınının üstüne terlikle vurarım 😂😂
10 Yorumla
+1 yılSaçmalıyorsun
Abartıyorsun
Ne alaka
……. Yapsan daha iyi olmaz mı
Kafanda kuruyorsun10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yıltüm sorun bende, bu aklıma geldi şu an
214 Yorumla- +1 yıl
Tüm sorun bende derken ne düşünmeni amaçlıyor?
- +1 yıl
vicdan azabı çekip kendini sorgulamanı ve aslında o olayda suçun yokken tamam ben hatalıyım özür dilerim moduna geçmeni
- +1 yıl
Seni hiç böyle manipüle etmeye çalışan biri oldu mu?
- +1 yıl
evet oldu, o yüzden artık biri bu cümleyi kurunca "evet zaten sorun sende" diyip dönüp geçiyorum
- +1 yıl
asdfjkf iyi yapıyorsun. sen öyle deyince farklı bir manipülasyon yöntemi uyguluyorlar mı?
- +1 yıl
hayır böyle sap gibi kalıyorlar genelde 😂
- +1 yıl
Pek iyi manipülasyoncu değiller o zaman. Manipülatif biri sap gibi kalmaz. Onların her lafa bir cevabı vardır asljdflkf
- +1 yıl
mutlaka vardır ben artık manipülasyoncuyu gözünden tanırım, o yüzden hiç girmiyorum o toplara 😄
- +1 yıl
Manipülasyoncular artık git gide ifşa olmaya başladı. Kendilerine yeni yöntemler bulsalar iyi ederler. Bu soruyla hepsini ifşa ediciğim alskjfkljf
- +1 yıl
çok iyi yaparsın herkes görsün gerçek yüzlerinii 😈
- +1 yıl
Artık kimseyi sömüremeyecekler. O iş bende asdlkjff
- +1 yıl
teşekkür ederim kendi adıma, baya işime yarar 😂
- +1 yıl
Ne demek görevimiz akldsff
Fark ettiniz mi hiç? normalde manipülatif olmayan şeyler bile artık bize. manipulatif geliyor. Bence her lafı o kadar takmamak gerek
20 YorumlaAma sende bunu yaptın, sende şöyle davrandın. Tamamen amaç lafı dolandırıp kendi suçunun üstünü örtmek bence.
10 Yorumlabu soru varya altın değerinde
12 Yorumla- +1 yıl
Biraz katılım olursa altın değerinde olacak ajsldkf
- +1 yıl
@Ekmek_Kırıntısı sen işini biliyon
"Benim için çok değerlisin..."
18 Yorumla- +1 yıl
Peki bunu manipüle etmek için mi söylediğini yoksa gerçekten onun için değerli mi olduğumuzu nasıl anlarız?
- +1 yıl
Ya değer veren insan bunu söyleme ihtiyacı hissetmiyor, değerli hissettiriyor zaten. Bu kçı başı ayrı oynayıp partnerini delirtmiş adamın üste çıkma sözü. Genelde kadın f+ck it moduna girip ayrılık kulvarına yaklaştığında kullanıyorlar. 3 gün minnoşluk, kadın yumuşayıp yelkenleri suya indirince, kaldığı yerden devamke.
Ben sadece erkekler tarafından manipüle edildiğim için onu yazdım, kadının manipülatifinin bir beter olduğunun farkındayım bu arada. - +1 yıl
ajklsf Sence bu dediğin manipülasyonu neden yapıyorlar? Neden onlar için değerli olduğunu düşünmeni istiyorlar?
- +1 yıl
Onlar için değerli değilsen neden elinin altında durmanı istiyorlar?
- +1 yıl
Haklısın mantıklı asjkldf
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır o benim kız kardeşim gibi
15 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten kız kardeşi gibi mi akljsdf
- +1 yıl
Tabii ki de, olmasa kucağına oturmaz dhdhdg
- +1 yıl
Kucağına oturduğunu sen nereden öğrendin akljsdf
- +1 yıl
Ciddiye alıyor bir de 😂😂
- +1 yıl
adsfljkl ciddi bişi konuşuoz sanmıştım akljsdf
+1 yılKadının Erkeğe , Ters Tepki Baskılı şekilde Ters cevap vermesi ya da cevap vermemesi bile olabilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. "sen beni artık sevmiyorsun"
10 YorumlaBen manüplasyon yapmam
11 Yorumla- +1 yıl
Yapanı gördün mü?
+1 yılabartıyorsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Peki
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt