Eşim, görüşme dediğim kızı Instagram'dan eklemiş. Güvenimin sarsılması normal mi?

Selam KS ailesi. Bir sorum olacak. Eşimin iş arkadaşı bir bayan var. İş ortamindaki tek bayan kendisi. Daha oncesinde iş ortaminda o kadar erkege sporda neler yaptığını, karın kaslarını bilmemnelerini anlatmis. Esim de ağzından kaçırdı bana kızı guzelledi zamanında. Bak şöyle kaslari varmis boyleymis vs diye. Ben de iş ortaminda bu tarz şeyleri hoş bulamadığımdan bu kızla mesafeni koru dedim. soz verdi ve ona guvendim. Sonrasinda 3 yil gecti ve ben hamileyken bu kızı instagramdan ekledigini ve kızın fotograflarini begendigini gördüm. Eli ayagina dolaştı hemen sildi. Elim carpmis yanlislikla eklemisim yanlis anlamasin diye silemedim geri dedi. Yani anlayacaginiz sacmaladi da sacmaladi. İcimden zerre kadar güvenmek gelmiyor. Bana gore beni cignemektir bu. Aşamiyorum. Uyarmasam yine eyvallah ama siz ne dusunuyorsunuz bu konuda fikrinizi merak ediyorum...

Güncellemeler
+1 yıl
Ustelik bir de o is ortaminda en masumu benim dedi. Millet kizin arabasini sanayiye goturuyor ben sadece ekledim o da yanlislikla dedi
Sonrasinda da sende birkac erkek arkadasini ekle odeselim dedi saka gibi.. arkadaslar cidden cok sinirlerim bozuk lutfen akil fikir verin. Hicbir sey ispatlayamiyorum
Eşim, görüşme dediğim kızı Instagram'dan eklemiş. Güvenimin sarsılması normal mi?