Son gorulmesi biyografisi ve fotoğrafi gorunuyor ama cevap vermiyor?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Telegram a girmiyordur hani uygulamayı kaldırmışsa belki , mesajlar o şekil gelmez ancak
Engellemedi yani degil mi
Sende başka yerden yaz
Yazarimda engelledi mi bilmiyorum
Yazmadan nasıl anlican engellendiğini
Telegramdan anlaşilmiyor mu?
Hayır engellese mesajın gitmez silsede aynı yani anlayamassin
Profil fotografi hakkinda ve son gorulmesi gorunuyor işte
Ozaman uygulamayı silmiş o
Bunu nasil anlayacam
Bak niye kendini yoruyosun telefon numarası yok mu
İnstasi var
Ordan yaz zaten istemese belli eder
Yazdim
Telegramda. Tanıştın galiba sen bunla 🙄
Hadi hayırlısı
Evet iş grubundan
Ya yanlis anlama ama senden hoslansaydi kesin yazardı böyle arayışlara girmezdin üzülerek söylüyorum
Bak biz bulustuk reelde masadan kalkmak istemedi ben kalkalaim dedim sonra evde snnem vs vsrdi yinede seni eve birsksyim diye diretti ben sen eve git dedim sonrasinda bana eve varinca yaz dedi dsha sonra ise akşam oyun oynadık pubg fslsn ertesi gunde o bana yazdi ilk mesaji hoşlanmada en başta soguk yapmaz miydi
Valla ben hoslansam her dakka arar sorarrim napiyosun ne ediyorsun diye ozaman bekle ve gör ilk buluşma bir iki gün konuş sonra çekil bence hoşlanti olmadı olsa yazardı inşallah yanılıyorsun neyse dönünce yaz merak ederim😂😂😂
Yaniliyorum dur yazacaktım 😂
Tamam ama dediklerimide yapmazdi hoşlanmasa
Bilmiyorum ki güzelim nediyim ben sana inşallah sen haklısın dir belli sen hoşlanmış sin
Hayir sevmiyorum ama kafam karişti
Sevmiyorsan boş koy kendini küçük düşürme eğer sana karşı bir şey varsa yazar bak bir erkek bir kadindan hoşlansa sessiz kalmaz imkansız ya
Ben anlamiyorum iki gunde ne değişti ilk gun gayet ilgiliydi
😂😂 takma kafana belki de sevgilisine yakalandı bilemeyiz
Sevgilisi olsa cikarirdi instadan
Sen çok safsin ya kıyamam
Yaz kafan rahat etsin severse döner sana eğer geri dönüş yapmazsa boş ver gitsin
Ne zaman döner onuda bilmiyorum saat kaç oldu
Ne zaman yazdın
Dünn az once vs
Anladım bak bazı erkekler begenmediklerine seni beğenmedim gibi şeyler söyleyemez sesizce uzaklaşır anliyosun demi beni
Senin başına gelen de o galiba 😔
Begenmediyse ilk gun niye yaziyor
Bilmiyorum ama tek anlamlı cevabı demin veridim başka açıklaması yok ki güzel birisin ya da çirkin bilemem ama bir erkek olarak bu hareketler bu anlama gelir
Sessizce kaçma olayına maruz kaldın canım önüne bak boş ver
Bende biliyorum erkekleri ama ilk gun ne diye başkasiyla buluscakken ben varim diye kalkmak istemedi arkadaşim bekliyor diyebilirdi ne diye eve birakmak istedi eve hemende gidebilirdi sonra ben oyun oynayalim dedigimfe işim varda diyebilirdi ertesi gun istemezse zaten yazmazdi dimi
Çok haklısın oda onun kardeşim
Çok haklısın oda onun yanlısı kafana takma boş ver
İstemiyorsa niye. Oyle davrandi onu ilk gun soruyrum bi erkek hemen belli etmez mi yani kalkip gidebilirdi bekliyordu arkadaşi
Sen başak burcusun her iddiaya girerim 🙄
OğlK
Tutturamadim eski sevglim basakdi senin gibi bazı şeyleri geç anliyodu😂 kusura bakma böyle konustugum için
Takintilisin biraz
Ya gec anallamkla ne alakasi var begenmediyse bile en azindan boyle davranmazdi diye duşunuyorum başta
Ya bak anlamiyosun bir kız ya da erkek resimde çekici gelebilir ama yan yana olmuyor anladın resimler reel gibi değil demmeki o ara bişey oldu bilemessin oda onun karaktersizligi
İnsan olmaz der senle bişey der böyle seni bu hale sokmasına ne gerek var
Bende sana diyorumki buluştuktan sonra böyleydi ayrica resimlerimin hepsi efektsiz filtresizdi
Sence ne peki neden yazmaz iki seçenek var ikisinden biri ya araba çarptı öldü ya da hoslanmadi canım niye anlamiyosun yanımda olsan bir iktane tokat atıp kendine gel diyicem😂😂😂
Ya bu nasıl bir çocukdur bizi birbirimize düşürdü 😂😂😂
Hoşlanmadoysa ilk gun neden yakindi bunu soyle tamam dicem
Bilmiyorum ki senden çok ben merak ediyorum şuan😂😂 yakındı derken eve bırakayim falan yapmış her erkek yapar iki el oyun oynamış normal şeyler bunlar gece kapina gelip hediye mi bıraktı sanki
Arkadaşiyla buluşucakti cocuk onu yarim saat bekledi bekletmeyebilirdi?
Ayrica yuruyerekti sanki arabaylaydi
Ya yemin ederim çocuğu kıskandım ya ne yaptı bu kadar peşine düştün 🙄😁😁
Belki sevmediği arkadaşıydı
Bir şey yapmadi sana soru soruyorum cevap vermiyorsun
Bahanelere siginiyorsunuz hepiniz
Ya sen hıncını benden çıkaracak galiba çocuğu bulamayinca
Ben çocugu sevmiyorum karşimda kim olsa takardim çunku burada ben kendimi değersiz hissettim onunla alakasi yok olayin
Bak net bir şekilde herşeyi kafandan sil sadece şunu bil ben şu an senden hoslansam her zaman arar konuşurum buluşmaya çalışıyorum arar sorarrim anladın mı var mı yok işte olay bu bırak onu yaptı bunu yaptıklarını
Tamam
Saçmalıyorsun niye değersiz hissediceksin kimler gelir kimler gider hayatında yanlış düşünüyorsun
Ben bunu haketmiyorum
Haklısın kimse hakediyirsun demiyor belki daha yakışıklı değerini bilen olacak kendini üzme la ben sana üzüldüm burada ya tanımadığım halde kafana takma
Yakisikli degildiki normaldi
Daha yakışıklısı çıkar karşına