Birini sevdim hep umut veriyordu bana meğer sevgilisi ile arası kötü olunca bana geliyormuş 3 yıl platonik sevdim sonra nişanlandı nişanı atıldı 5 yıl geçti onunla evlenmek istiyorum ama onunla ilgili hayal kurmaya son veremiyorum hep beni küçümsedi gözüme soka soka ilişki yaşadı ailesi beni küçümsedi çok çapkın aklı fikri kızlarda olan biri napsam etsem hayallerimden silemiyorum eskisi gibi sevmesem bile onun için hastalandım 5 yıl neler çektim Allah şahit gözümle izledim yıllarca
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada 22 yaşındayım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
saplantı yapmışsın. başka erkekleri tanımaya başla
İşte maalesef hep evdeyim hiçbir erkek beni görmüyor bende onları görmüyorum nasıl olcak
Sosyal medyadan tanışmaya çalış
Çalıştım 2 kişi oldu
Pişmanlık hüsran
İki kişiyle olacak iş değil tanışmaya devam et
Ok..
o ailelerin Allah belasını versin zaten :(
Evt maalesef hasta olduğum için beni küçümsediler o ve ailesi 😞 benim günahıma girdiler yeni nişanlandığı zaman hep bana hava atıyorlardı işte sonunda Nisan bozuldu😞
Kader arkadaşım benim. yaparlar. hasta derler sakat derler kötü derler.
onlar bitek Hayırlısı demezler.
Evt benim ablam ile onun abisi evli çok mutlular çok memnunlar sörf bu kız makyajlı boyalı havalı olduğu için onu seçtiler ama kız onları istemedi ben sana bı anlatsam neler çektiğimi ağzın açık kalır benim ilk sevdiğim kişiydi onun için çok üzüldüm hastalandım ama o kendiside beni hiç istemedi
dinlerim. mutluda olurum. yazabilirsin
Ben sürekli evde hapis gibi yaşıyorum açıktan okulu bitirdim ve 18 yaşında bundan hoşlanmaya başladım kendide hoşlandı umut verici davranışları bulunuyordu aileside bana siz büyüyünce seni isticez evlenin diyordu sonra ben onu 3 yıl uzaktan sevdim çok seviyordum onun için kilo verdim bambaşka biri oldum ama o yinede beni istemedi en yakın arkadaşı olan kardeşi gibi olan adamın sevgilisi ile flört ettiler gizlice ve sonra ayrıldılar birgün biri ona bu kız seni seviyor ona bı şans ver konuşun dedi oda tamam dedi günlerce bekledim sonra bu baktım mesaj gelmiş istemiyorum sevdiği kız ile olan fotolar mesaj ekranları atmış dünyam başıma yıkıldı sabaha kadar ağladım hüngür hüngür ve ona olan sevgim nefret oldu aradan 1 yıl geçti o kızla nişanlandı 1 yıl nişanlı kaldılar ve nişanları bozuldu 😞 o kız onu istemedi ama ben hala canım gibi içimde bir köşede seviyorum sadece 2 kişi ile sanalda konuştum sevgili oldum ama ben insanlara çabuk bağlandığım için kısa kestim şu an bile ailesi beni küçümsüyor istemiyor oda aynı şekilde küçümsüyor ben onu. İçin ağlarken oda onu istemeyen eski arkadaşının sevgilisi için ağlıyor çok zoruma gidiyor bir yanım boş ver seni üzen birini napcan diyor öbür yanım içimde imkansız olduğunu bildiği halde seviyor ama bu saatten sonra o bana gelsede benim gururum buna izin vermez ve benim tek kurtuluş yolum yks hazırlanmak kazanmak bu hayattan kurtulmak onun içinde hiç hevesim yok intihar etmek istiyorum ama insanlar yanlış anlar diye yapamıyorum 😭 çok çaresizim bunaldım sıkıldım artık
Anladığım kadarıyla sizinde derdinizi anlatmak istediğiniz biri var eğer konuşmak anlatmak isterseniz fake İnstagram soyleyin yazayım dertlesiriz 😓
sehzade3363
bekliyorum :(
Yazdım
Yaş doğrumu
22...
Unutamazsın
Neden
Unutanı görmedim
Unutmak derken hafızadan silmek değil yani en azından artık umudumu keseyim sevmeyeyim
He o başkasını sevene kadar devam
Anladım çok çaresizim 😞