Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar denemek için olan bir soruydu toplumun bakış açısıni değerlendirmek için.. cevaplar üzdü unutmayalım bir gün birinin başına gelen yarın bizim başımıza gelebilir bu tarz olaylar yüzünden intihar vakaları hayli fazla çevremizde böyle olan insanlara da bir tekme biz vurmayalim elimizden gelene yardımı yapalim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Dünyaya hoş geldin iğrenç insanların yaşadığı dünyaya maalesef insanları tanıdıkça nefret ediceksin bende öyle oldu insan olmak istemem en azından bu insanlarla birlikte yaşadığımı bilmek
Adalet sisteminiz yok maalesef aile eğitimi hiç bir şey yok ürkütücü
Hayatını mi mahvetti? Napdi ki tecavüz mu etti? Sadece taciz etmişse bu kadar kendini hirpalama onu Allah'a havale et ve hayatına bak.
Onun yüzünden bir daha kimseye guvenemicem gayet yeterli bir sebep yaptığı şey hafif bir şey değil
Sende izin vermeseydin. İlk yapmak istediği an hemen yanjndan kaçıp birdaha buluşmaya bilirdin.
Suç sadece sende deniyorm evet onda da suç var amma yarıya yarı ikimizdə suçlusunz
Tamamen o suçlu benim ailevi durumumu biliyor bundan yararlandi bir senelik ilişkisi var hala bana sen suçlusun diyorsun beni tehdit eden birini koruma ya
Taciz ya da tecavüz kişinin kendi isteği ile olan şeyler değildir gel yap demedim ben
Gram suçlu değilim o erkek değil bana burada avukatlığını yapma tacızci birinin
Sen suçlusun demiyorm sende suçlusun diyorum. En başta o şerefsizin ilk adımında ondan uzak dura bilirdin
O suçlu haklısın. Amma onunla bərabər sende suçlusun
Ya işte senin bildiğin gibi değil olayin iç yüzü
Değilim.
Bildiğim gibi değilse ozaman herşeyi anlat da bilelim kim suçlu kim suçsuzm
Karın ağrın var demekki onun avukatlığını yapıyorsunn
Kimsenin avukatlığını yaptığım yok. "O erkek suçlu" üstüne basa basa söylüyorum hatta şerefsizlik bunun adı. Amma ben hiç bir zaman olaylara tektarafli bakmıyorum
Tacizci birini savuncak kadar düştüysen ben bir şey demicem
Hala savunuyorsun diyorsun ya. Senin gibilerle zaten konuyu tartışmak bile yalnış. Ne halin varsa gör.
@sesiz1nisan ne diyorsun sinir krizi geçirdim sen ne anlatıyorsun ya sadece taciz edildi diyorsun biliyor musun nasıl bir şey olduğunu bunu yaşamayan bilemez şaşkın haldeyim nasıl bu kadar rahatsiniz ananız bacınız yok mu olan oldu mu diyeceksiniz kız ne anlatıyor sen ne diyorsun nasıl bir dönemdeyiz gerçekten o kadar diyecek söz var kızın yaşadığını bilmeden diye bilmen iğrenç bir durum
Benim anlatmak istediğim kızda da suç var. Hepsi bu.
Hayırdır kendini gizleye almışın korktun mu kızda ne suç olsun bilip bilmeden konuşma istersen kafa bu kadar çalışıyor yazık
Bir insan taciz ediliyorsa bunda kız da bir nevi suçlu. Yüzde 1 ihtimal bile olsa suçlu! Kim ne derse desin bu böyle.
Suçlu mu sen tedaviliksin gerçekten küçücük kız çocuğuna taciz edliyorsa aynısı mı diyeceksiniz yazık kafana oksijen israfısiniz cidden
Onunla bu aynı değil
Karın ağrısı olanlar böyle arkadaşlar vicdan susturuyorlar
Kes lan. Gitmiş kuyruk sallamış bide ağlıyor sızlıyor artist. Gelmiş burdda mağdur rolü yapıyor.
Cahile en iyi cevap susmak.
Zaten susacaksin. Söyleyecek lafın yok çünkü.
Söyleyecek çok şey varda senin akıl seviyen algılamaya yetmiyor yazık.. üzüldüm sana açıkçası
Ben sana üzülmedim amma haketmisssin çünkü.
Himm mesela niye bir kadın hak eder bunu?
Annen bacın da uğrasa sen gibi birine derdini açamiyacak üstünü kapatcak yazık gerçekten iyi ki aramızda kan bagi yok sevindim Allah'ım üremesin bazı insanlar cidden
Gõt korkusundan hesabını gizleye almış ne oldu yemedi mi IP Adresinde polis bulur ama potansiyel tecavüzü seni senin gibileri hapishaneye atmak lazım
Ben asla tecavüzcü ve tacizcileri savunmam. Amma ki ortada bir tecavüz veya taciz varsa olaya asla tektarafli bakmam. (Çocuklar istisna)
Konuştukça batıyorsun konuşma anan yok mu senin bu kadar kolayca konuşabiliyorsun yazık ya pisliğinde boğulsun ınşallah
sevgili olduğun zamanlarda bu dediklerini yapmadımı?
Zorla beni sırf farklı amaçlar için beraberdi bende ona istediğini vermedim aldattı kandırdı
polis molis hikaye.. bundan böyle uzak dur, yeter.
Öyle ülkede adalet yok ki
yenimi anladın.. böyle tiplerle yalnız kalırsan sna zorla... bile eder.
Yeni anlamak değil mesele tehdit etti cikmassam onla çok kötü şeyler olacağına dair
polise gidersen ifade için onuda çağırırlar buda daha fazla öfkelenmesine kinlenmesine sebep olur.. uzak durman, gerekirse ve mümkünse izini kaybettirmen. numaranı değiştirmen çözüm olur
he hikmetse kafaya takmış illa **cek seni.. uzak dur.
Senin suçun değildi kendini suçlama yaşın kaç ogrenebilir miyim ona göre akıl vericem
18. İm
Hayatına bak baska birini al hayatına kolay değil biliyorum ama böylede gecmsz
Eden bulur knk uzulme
Karma diye bir sey var
Takma kafana yaa
Kesinlikle
İçine girdi mi
Hayır
Tek derdin bu mk kız ne anlatıyor sizin kafanız nereye çalışıyor
Seni Atatürk miksin