Simdi ben yaşadığım herhangi olumsuz bir duyguda ( korku , endişe, gerilme gibi ) inanılmaz sasiriliyorum. Hatta hastalanıyorum. Günlerce bir şey yiyemiyorum , su bile içemiyorum. Hatta bir keresinde korktuğum için sarsılmıştım ve dışarıdaydım. Hava sıcak diye çok su içmiştim. Eve dönerken bir telefon aldım. O sarsılmış halimin üstüne bir kere daha sarsıldım. Ve eve gidince içtiğim tüm suyu kustum.
Siz hayatınızda su kusan birini gördünüz mü?
Iste bu durumdan çok rahatsızım. Biriyle tartıştım diye ama tabiki de benim için önemli olan biriyle tartıştım diye korkuyorum ya da geriliyorum. Mesela gerildugim gibi midem bulanıyor ve minimum 3 gün yemeden içmeden kesiliyorum ayakta duracak halim olmuyor. Iste bu durum beni sıkıyor. Hiç kimseyle tartışamıyorum, bir şey yapamıyorum korktuğum ve gerildigim için. Sadece mesela korkmak ya da gerilmek olsa umurumda olmaz. Hastalanıp yataklara düşüyorum
Üşüyorum, ateşim çıkıyor, kusuyorum , bir şey yiyip içemiyorum. Bu yüzden hiçbir şeye bulaşmıyorum. Ve bu kadar kötü ki. Biri bana normal bir laf söylese bile tartışmaya giremiyorum. Girsem direkt titremeye başlarım.
Napabilirim? Yani bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum. Lütfen herhangi bir yorum yazın. Bir tahmin yazın. Bir öneri yazın. Lütfen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer