Soğuk davranan sevgili sizce neye işarettir?
Sevmediğine
Soğuduğuna
Ayrılmak istediğine
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Soğuk davranan sevgili sizce neye işarettir?
Ben sevgilisi olanlar için konuşacaksam Sevgiliniz kişisel sorunlar, stres veya duygusal zorluklar yaşıyor olabilir. Bu durumda, duygusal olarak geri çekilmek, başkalarına karşı soğuk davranmaya yol açabilir. İletişim eksikliği veya yanlış anlaşılmalar, bir kişinin soğuk davranmasına yol açabilir. Duygusal ihtiyaçların ve düşüncelerin açıkça ifade edilmediği durumlarda, partnerler arasındaki bağ zayıflayabilir. İlgisizlik veya tükenmişlik hissi, bir ilişkide soğuk davranmaya neden olabilir. Partnerler arasındaki bağın zayıfladığı veya birinin ilişkiye olan ilgisinin azaldığı durumlarda, soğuk davranma eğilimi gözlenebilir. Soğuk davranan bir sevgiliyle başa çıkmak için en iyi yol, iletişim kurmaktır. İhtiyaçlarınızı ve duygusal durumunuzu açıkça ifade edin ve partnerinizin neden böyle davrandığını anlamaya çalışın. İyi bir iletişim, sorunların çözülmesine ve ilişkinizin daha sağlam hale gelmesine yardımcı olabilir. Ayrıca, birlikte bir ilişki danışmanına veya terapistine gitmek de yardımcı olabilir, özellikle sorunlar daha karmaşıksa. Unutmayın ki her ilişkinin zor dönemleri olabilir ve iletişim ve anlayışla bu dönemlerin üstesinden gelinebilir.
Kesinlikle ayrıldığına işarettir yani bunu hayatım boyunca yaşadığım dönemler oldu gerçek hayatta sevgilim olmadı ama görüştüğüm insanlarda araya bir soğukluk girdiysen muhakkak birlik zamanı sonra görüşmek istemediğini belirtiyor o yüzden soğuk davranan sevgili genelde artık o ilişkiyi bitirmeye kafasına koymuştur, ama tabii bir de neyden dolayı arada soğukluk oldu ilgisizlik sevgisizlik hakaret ve benzeri durumlar olduğu zaman ister istemez insanlar araya mesafe koyup o ilişkiyi bitirmeye karar verdiği anda soğuk davranmaya başlar.
Aynen bencede. Ayrılmak isteyen insan soğuk davranır çünkü. Gerçekten seven ve değer veren bir insan asla sevdiği insana karşı soğuk olmaz diye düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum
Cevap
1Cevap
Genelde biri soğuk davranıyorsa karşısındaki kişiyi kendisinden soğutmaya çalışıyor ki onu üzmeden ayrılmak için. Bence böyle yapmak yerine direk ayrılalım desen daha az üzülür karsidaki kişi.
Aynen öyle katılıyorum. Soğuk davranan birinin zaten niyeti apaçık ortada diye düşünüyorum ben. Ayrılmak için bence bu şekilde davranıyor. Kırmadan üzülmeden ayrılmak için..
Ayrılık zamanının geldiğine işarettir.. gitmen gerektiğini tek seferde anla istiyordur.
Aynen bende aynı fikirdeyim sizinle. Ayrılmak isteyen bir insan soğuk davranır her zaman. Gerçekten seven bir adam asla sevdiği insandan soğumaz çünkü. Eğer soğukluk var ise sevmiyordur..
Ayrılmak istiyordur
Aynen zaten ayrılmak istediği bariz ortada. Ayrılmak isteyen bir adam hep soğuk olur sana karşı. Bence bilerek bu şekilde davranmaya devam eder ondan soğuk falan diye.
Şerefsiz olduguna işarettir
Ayrılığa
Aynen kesinlikle aynı fikirdeyim. Ayrılmak isteyen insan önceden soğuk davranır ve soğuk olur. O yüzden bu şekilde davranmaya başlar kız veya erkek ondan uzak dursun diye..
Sevmediğine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?