AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Zaman içinde unutursunuz
İstesemde onu unutamam... İlk aşk özeldir ve güzeldir... Sadece yokluğuna alıştım , kabullendim. Ve geriye bakmıyorum, yoluma bakıyorum...
Hiç gelmiyo mu aklına?
Geliyor elbette. Onu güzel hatırlıyorum. Onu hatırladığımda gülümsüyorum. Onu hatırlamamak mümkün değil zaten. Bizim bir çok hareketimiz , davranışımız , sevdiğimiz şeyler aynıydı. Biz ikiz gibiydik... İyi olduğunu hissediyorum. Ve mutlu olduğunu düşünüyorum. Mutlu olmasını zaten istiyorum. Her zaman öyle olmalı çünkü fazlasıyla hak ediyor...:)
Bende mutluyum. Yani ayrı bir şekilde olsakta mutluyum. Yani hayat bu. Bir arada olmayı başaramadık, olmadı. Aklımdan hiç çıkmadı. Alıştım dediğim gibi. Bende önüme bakıyorum , geçmişe değil :)
Sen güzel ayrılmışsın ben öyle mutlu olsun falan dileyemiyorum beni çok üzdü çünkü ama zaten mutlu gözüküyo ppsine bakmıştım. Herneyse aşk hiç güzel bir şey değil kavuşamadıktan sonra
Evet güzel ve saygılı bir şekilde ayrıldık. ben ona mutluluklar diledim ve en iyisini diledim. en son o beni terk etti. benim onu önceden terk ettiğim şekilde... bende üzüldüm. ama onun için her zaman en iyisini diledim. olması gerekende buydu. biz bir yetişkiniz olgunca hareket etmeliyiz. :)
Onu takip etme , bakmada. Sen üzülürsün. biter bitmez yoluna bak. ben bakmıyorum mesela ne yaptığına ya da nasıl olduğuna. sadece iyi olduğunu hissediyorum :) ve yoluma bakıyorum.
Tam tersine aşk çok güzel bir şey. Yani o hissi yaşamaya değer. aşka kapılarını kapatma. sadece kendine zaman ver. ve sonra insanları tanımaya çalış. belki bir gün yeniden aşık olacaksın kim bilir...:)
Dört yıl oldu:) ara da aklıma düşüyo onu hatırlatıcak bir şey olduğunda. Kendimi durduramayıp hesabına bakıyorum fotosu hep aynıydı dün değiştiğini gördüm kilo almış kolları kaslanmış bir yakışıklı olmuş daha çok:D pislk neyse ölse daha çok üzlürdüm hayatta hala mutlu olsun ama bekar ölsün hıh
Bayağı olmuş ya :) Bakma bence iyi değil. Mutlu olmaya bak. senin hayatın ayrı onunki ayrı... insanlar değişir aynı kalmaz elbet hahah ölüm üzücü bir durum ya... umarım öyle bir şey olmaz tabii. bekar ölsün diyor hahah bitmiş gitmiş ilişkiye böyle demen bence olgunluk değil :D yani ikinizde mutlu olun. bırak kimle istiyorsa olsun, sende öyle. geçmişe bakma :)
Olgunluk edicek yaşta olduğumu düşünmüyorum:D o da çok sevsin ama sevilmesin ödeşelim
Sanırım yaşın küçük evet. 18-24 aralığı yazıyor.:D Emin ol bir kaç sene sonra umrunda bile olmayacak. yani yaş büyüdükçe insan biraz daha olgunlaşıyor ya :) İyi olacaksın ve tekrar birini seveceğine eminim. :)
Bu dediğin aynı yıldız tilbe şarkısı gibi oldu hhahah sende sev ama sevilme aşk acısı çek ben gibi diyordu hahah:D
Hahaha bilmiyodum yıldız abla birtane deli meli ama tam kapak şarkılar skjs yaşım 23 şu an umudum yok yeni biri konusunda ilerde olur mu bilmiyorum
Aynen hahah yaşın daha genç.:) Ve aşka kapını kapatma dediğim gibi. ben ondan sonra aşık olmadım. ama ondan sonra bende birilerinden hoşlandım ve şans verdim. ama o da olmadı. Umutsuz olma. Aşk beklemediğin anda tekrar sana gelecek. Bu sözümü unutma :)
İnşallah öyle olur:)
İnşallah :)
Zor evlendi sevdiğim kişi ona ragmen kimseyi onun gibi sevemiyorum hepiniz aynısınız diyorum yani o bittiyse hepsi bitmiştir
E bide tipe önem verme bunun yüzünden aldanıp uzulebilirsin
Aldandım zaten üzülmedim mi? Aşk acısı dahi çekemedim kimsem yoktu destek olucak bak geçer üzülme diyicek. Kendim atlatttım
boş ver bacım daha iyisi çıkar ama ilk işin seni uzmeyecek bir karakter olması güzel görünen bir insanın seni sevme olasılığı daha düşük ve bu olasılığı yükseltmek için seninde iyi görünmen lazım bazı kadincagizlar kendine bakamadan sadece karşıdaki kişinin görünümune bakıyorlar sonra ağlıyorlar ve bende bı erkek olarak çok vicdan azabı çekiyorum unutma iyi erkeklerde var bu dünyada her ne kadar sosyomanyak erkekler olsada
Ben kendime bakıyorum baksanda olmuyo bazen herneyse mükemmellik beklemiyorum zaten ama bu kişi aklıma hiç gelmesin istiyorum
Ozman şöyle yapalım ben en son sinir krizi geçirmiştim tam sevdiğim kız evlendiği zaman sonra hastaneye gittim ve bana unipolar teşisi konuldu ilaçlarımı kullandığımda o kız artık umrumda bile değildi hatta adını gördüğüm zamanki o heyecan bile kayboldu yani anlayacağın psikiyatriden randevu al çok mutsuzum falan de sana direk antidepresan yazar zahten sana uygun olan dozdan artık aklınin ucuna bile gelmez o kişi 🙂
İşte ben de kriz geçirdim ama kim olduğumu dahi unuttum o krizle çünkü ailem eve kapatmıştı telefonumu elimden alıp beni bir daha hiçbir konuda desteklemiycez diye tehdit ettiler ama işte o krizden sonra doktora hiçbişey anlatamadım 2 hafta kadar niye hastanede olduğumu falan bilmiyodum hafızam kayboldu resmen sonra bpolar ilacı yzdılar eve gelince aylar sonra farkettim hiçbir bwlirtisi yoktu sonra bıraktım ilacı zaten bir taneysi. Herneyse sadece fotoğrafına bakmakla hata ettim bakınca kötü hissettim çok seviyodum çünkü. Sevdiğimi de kimse bilmiyo o da bilmiyo unutmuştue diye düşünmüştür.
Ve onun gibi birini sevdiğim için kendimden nefret dahi etttim.
İlaç kullanıcak bir durumjm yok anlattıklarımda yıllar önce oldu
Hmm tamam unutursun ozaman boş ver takma unut onu ya değmez daha iyisini bulursun yani 🙂
Öyle evet neyse deymez beynimi yormama amaaan
Oyun falan oyna telefondan hikayeli oyun olsun bı sure sosyal hayattan uzak dur 🙂 iyi gelir
Tamamm
Kafamızı sert bir sekilde duvara vurup, hafiza kaybi yasayarak.
Vurdum çok
Ne kafa varmış o zaman sende :))
Biraz hırpalandı ama taş gibi
Ozelden yazsana bacım. Eğlenceli birisine benziyorsun. Biraz sohbet edelim. Hem bir kac tuyo veririm sana nasil unutacagina dair
Burdan ver tüyo
Yok baskalari gormesin bu tüyoları.. Telif hakkı var..
Inan tek bu yolu var ben bu sayede unuttum yoruma gel anlatiyim biseyin oluyomuydu tanisma iletisim vs varmiydi sizde
Yok yabancıydık
Çok zor yeni ayrıldık evde nefes alamiyormuşum gibi bütün günüm yatarak geçiyor içimden hiç bişey tapmak gelmiyor çok çok kötü bir durum
Hiç uzatmaya gerek yok seviyorsan unutamazsın
Unutulmuyo zaten
ya da psikoloğa gideceksin o sana ilaç veriyor içince koyun gibi oluyorsun kafana hiçbir şeyi takmıyorsun
Gitmem daha önce gittim anlatamadım başka ilaç verdi
Anlatamadım derken?
Doktora içimi dökemedim
Dökeceksin işte 😄
Devlet hasnesydi detay veremem ama bana tepkisi kötüydü hiçbişey anlatamadım o yüzden
Birdaha git devlet hastanesine kötü davranırsa cimere şikayet et senin rahatça içini dökmeye ihtiyacın var bende gitmiştim saatlerce konuştum bu güne kadar ilk seni çözemedim demişti 😂😂
Kghjgj
Gitmem iyiyim
Kısacası durumlar böyle yani
Hâlâ aşık mısın unuttun mu
Aşk yok nefret ediyorum unutmadım
Git senden nefret ediyorum diye söyle rahatlarsın
Kızım bana taktın kafayı der
Evet taktım de nolacak
Gtü kalkar
😂
Senin yaşın kaç
23