Kapalı kızlar bile kötü olmuş artık hiç güvenilir düzgün temiz kız kalmamış yav bende düşündüm ki bende her haltı yersem evleneceğim kızın geçmişini takmam zaten diye düşündüm
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Düzgün kızlar da var saçma sapan şeyler yüzünden kendinizi heba ediyorsunuz
Erkekler bozuluyor sebebi kızların kötü erkek sevmesi
O yüzden onlar ile aynı seviyeye mi düşeceksin
Evet yeter ki beni de seven bir kız olsun birde düzgün kız bulamadım bende düzgün olmazsam karşı tarafın düzgün olmaması umrumda olmaz
Sen zaten düzgün olursan düzgünü seni bulur
Bulmadı aga
Yanlış yaptığını düşünüyorum
Ben baştan 22 yaşına kadar el değmemiş zina etmemiş alkolik olmamış bir erkek olarak yanlış yaşamışım hayatımı keşke böyle biri olmasaydım
Ne geçicek eline o kötü şeyleri yaptığında
1) bakire el değmemiş kız takıntımdan kurtulup rahatlamak istiyorum
2) ben aynı kalsam düzgün kız denk geleceğinin garantisi yok.
3) haftasonu kızla buluşcaz her şey tamam ben bozulcam kafaya koydum dönüşü yok
İnan bana bu takıntıdan kurtulamazsın yaptığın iğrenç şeyle kalırsın yol yakınken dön
Hayır herşeyi yaşayan arkadaşlarım biz o şekilde kurtulduk sende yap kapalı kızlar bile yollu oldu namuslu kız bulamazsın diyorlar
Yanlış düşünüyorlar
İnançlı biriysen tekrar bakire isticeksindir
Evet müslümanım ama bakire kız yok o yüzden bakire aramak istemiyorum kendim bakirliğimi kaybedip rahatlamak istiyorum yeter ya hangi kıza sorsam sevişmiş biriyle ben mal mıyım niye bekliyim evliliği
Beklemen gerektiğini düşünüyorum
1) kızlar bakir erkek sevmez
2) namuslu kız yok
3) merak. etme bakir olmazsam bakire kız aramam
Kim demiş sevmez diye
Tarikatçı falan mısın niye beni vazgeçirmek için uğraşıyorsun acı bir gerçek ama zaman geçtikçe bakir erkek azalıyor benim çevrem de bile 2023 de ilk kez bakirliğini veren dolu erkek oldu zaten aşırı az kaldı bakir erkek birde bazı kızların yüzünden biz bozuluyoruz
Tarikatçı değilim ama dinime bağlıyım
Ve yanlış yapıyorlar senin de önünde yanlış verdiğin bir karar var neden seni engellemiyeyim
Belli dindar olduğun bir zamanlar bende dindardım şimdi değilim
Neden yanlış belki onları bakir olduğu için aşağılayan bir kız oldu? Belki bakire el değmemiş kız aradı ama bulamadı?
Şimdi neden değilsin
Beni bir erkek aşağılasaydı onunla bir daha muhattap olmazdım Rabbinin istediğini yapmak eziklik mi
Allah istediğim hiçbir şeyi nasip etmiyor o kadar yıllardır sevgilisi olmamış bakire kız aradım 1 tane denk getirmedi yaşım 22 23 oldu beni sevmiyor allah bende öyleyse günah işlemekten çekinmem bundan sonra
Allah'a inat tutar gibi olmaması gereken söylenmemesi gereken şeyler yapıp söylüyorsun
Çok doldum artık erkeğe düzgün olmak fazlaymış demek ki
Ne alaka neden böyle düşünüyorsun
Sana ne bekaretini kaybedip tecrübeli erkek isteyenlerden sen yaptığının doğru olduğunu biliyorsun buna devam et
1) efendi iyi adamlar yapayalnız it kopuk erkeklerin hep manitasi oluyor
2) dediğim gibi evleneceğim kızın geçmişini takıyorum ama kendim biriyle olursam takmam.
3) düzgün kizin denk geleceğinin garantisi var mı?
4) düzgün erkeklerin sayısının azalması sizin için daha iyi tecrübeli erkek işte
4 tekine cevap vermek istiyorum benim için iyi değil ben senin gibisiyle evlenmezdim
Hepsine cevap ver
Tamam 1 numaralıda it kopuk olduğu için ve bunu yaparken vicdanen rahat olması onun gibilerini karşına çıkartıyor 2 dindarsan yine takarsın 3 bulana kadar şansını deneyebilir bunun için bolca dua edebilirsin
İyiliğimi düşündüğün için saol ama ben kararimi verdim bozulanlar kervanına katılmak istiyorum diğer insanlar nasıl bozuksa bende onlar gibi olmak istiyorum benim düzgün olmam önemli değil kızlar için
Peki sen öyle san
Kızla cumartesi bir evde buluşacağız alkol falan ve o malum iş işte
her şey bitti artık benim için
Peki istediğini yap
Evet sanane aq sanki düzgün erkek bulacak gittikçe sayısı azalacak ben daha düzgün erkeklerin de aklını çelip bozacağım senin gibi kızlar da bizim bozuk olmamızı gururla izleyecek
Gururla mı yazık sana
Evet kızlar erkek ya tecrübeli bir sürü kızı elde edebilmiş diyor
Bakır erkeklere mal diyorlar
Temiz olan temiz ister
Yoo temizler de tecrübeli adam arıyor
Peki ben farklıymışım
Sen bakir erkek bulacağına inanıyor musun
İnanıyorum
Fazla umutlanma tavsiyem
Senden görüş almak istemiyorum sen daha kendine hâkim olamıyorsun
Oldum bir faydası olmadı
İstediğini yap
Yapcam boşuna zaman harcadın tavsiye vererek zaten aptal seni
Pişman değilim
Aptal dediğim için özür dilerim soru trolldü için rahat olsun bakir erkek çok var bende herşeye rağmen bozmuycam kendimi teşekkür ederim sana cidden allah hayırlı ömürler versin
Sana da Allah'a emanet ol
Istek attım
Kabul edemem üzgünüm sandığım gibi biri değilsin
Anlamadım
Sandığın gibi biri değilsin derken bazı olumsuz yorumlarım var onları ciddiye almayın yemin ederim zina yok ve hiçbir kıza + 18 yazmıyorum allah şahit
Takip edeceğim ve beni edicek insan benim için önemli bir kaç krtirem vardı onlarda yetersiz kaldın
Neydi onlar peki açıklar misiniz
İnanıyorum sana ama sürdürmeye gerek yok
Kusurlarınızı siz de görebilirsiniz
Ya din hakkında konuşurduk niye böyle yapıyorsun kötü biri değilim
Bir şans lütfen ver hakediyorum
Eminim farklısındır ama konuşmaya gerek yok 💫
Hayır benim de yaptığım yanlış olur
Bence var benim için bana doğru yolu gösteren biri oldunuz soru her ne kadar sahte olsa da
İnanın bana bu tür ilişkilere adım atmaya gerek yok trol olmasına sevindim ben size rehber olamam peygamber efendimizi (sav) ve ashabını rehber edinebilirsin Kur'an'ı Kerim eşliğinde
Ne ilişkisi sevgili olalım mı dedim sadece sofi birisi olduğunuz için bana din konusunda yardımcı olacağını düşünüyorum dindar sayılırım dinden soğuma gibi bir şey de yok. Kırılırım eğer arkadaşım olmazsan
Ben kızla erkeğin arkadaş kalabileceği düşüncesine inananlardan değilim sizi tanımıyorum ve size rehber olacak kişileri yukarıda belirttim cevabımı silersen memnun kalırım
Yanlışım olursa bas direk engeli o kadar da allah şahit düzgün biriyim
İstemiyorum üzgünüm
Sanal ortam birbirimizi duymuyoruz görmüyoruz sanaldan arkadaş olmak normal ama gerçek hayatta evet bende karşıyım
İki türlü de yanlış
Din kardeşin olarak düşün o zaman arkadaş demek yanlış olabilir evet
Gerçekten benim için kayıp olur sizin gibi birisiyle eğer konuşamazsak
Hayır istemiyorum
Beni kimse istemiyor ki zaten en kötü erkeklerin bile bir isteyeni var ben işte böyle iyi olunca yüzüme bakan yok her kız hayır seni istemiyorum diyor
Beni de böyle işte yalnızlık ile sınayan bir allah var kimle konuşmak istesem yok senle konuşamam diyor
Benim seni istemememin sebebi sensin
Kırıcı birisiniz kusura bakma ama ben alışığım zaten iyi günler hepiniz kırın zaten
Sebebi sensin diyor birde ya ne kadar kırıcı bir cümle
Kırılmanı gerektirecek bir şey söylemedim
Söyledin daha ne senin yüzünden konuşmuyoruz diyorsun
Bende ne var üzerimde büyü mü var kızlar niye bu kadar uzak duruyor anlamıyorum
Özür dilerim
Önemli değil alıştım artık hayır lafını duymaya kızlardan demek ki beni adam yerine koymuyorlar en şerefsiz adamı bile seviyorsunuz
Yine yanlış bir düşünce
Peki neden iyi adamlar yapayalnız sizce ? Kotu erkekleri seven kız çok var
İyi olduğunuza karşınızdaki insan karar verir
Kararını bu çocuk kötü biri diye mi verdin? 2 tane görüş okudun bunu acaba niye yazmış diye düşündün mü ki hemen kolayca yargılayıp infaz etmişsin
Yok görüşlerin değildi takip ettiğin üyeler ve biraz yürümen
Takip ettiğim üyelerin biriyle konuşuyorum o kizda sofi dindar birisi diğerlerini de öylesine takip ettim
Tavuklupilav diye nicki olan kız çok iyi birisi
Sofi ne ya inan bana umursamıyorum onlar yüz vermiyor diye çoğunlukla
Anlamadım ne yüz vermesi
boş ver Berkay uyumak istiyorum yorumumu kaldırır mısın Allah rızası için
Onlar yüz vermedi sıra bana geldi mi diyorsun ne alaka çok saçma konuşuyorsun
Konuşuyorum işte boş ver isteğimi geri mi çevireceksin
Dinime bağlıyım diyon ama sofi ne demek bilmiyon ne ilginç
Biliyorum ama o kavram hoş gelmiyor heleki günümüzdekiler çok yanlış yerlere çekerken
Takip ettiğim kızları eskort mu zannettin normal kızlar sadece makyajları var o kadar
Kızlara bir lafım yok
Takip ettiğin kızlar iyi değil diyordun ama
Öyle bir şey demedim yanlış yere çekmişsin senin takip etmen iyi değil dedim
Neden ki
Lütfen sil artık şu yorumu çok uykuluyum
Hadi Allah rızası için
Yarın konuşalım iyi uykular
Dediğimi yap
Çok mu iğrendin benden hâlbuki gerçekten de iğreneceğin erkek denk gelecek belki sırf bana kötü davrandığın için
Üzgünüm yorgunum dediğim gibi isteğimi kırma lütfen
Bende ne var cidden niye hayır demek zorundasınız?
Allah'a emanet ol
Çok kızla olmuş erkek çekici gelmiyor diyorsun beni reddettiler diyince uzak durdun hepiniz aynısınız işte en dindarınız bile adam olmayan itleri seviyor
İstediğin kadar dindar ol kadın olman zaten seni kötü adama çeker iç güdü olarak