Görücü usulü olarak yıldırım aşkı ile yıldırım nikahlı bir evlilik yapmak istiyorum.. sizce bu imkansız mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence çok zor ya. Instagram'da falan reklamlar çıkıyor benim karşıma, evlilik amaçlı insanları tanıştıran bir ajans mı ne varmış, o kadar umutsuz olmadığım için ben gitmem ama öyle bir yer düşünülebilir ayıp değil bence..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2012 yılında böyle bir evlilik yaptım.. çok sevdim hem de çok hayatımın en güzel 14 ayıydı.. ayrıldık.. hayatımda kimseyi o kadar sevmedim sevemem de. ama o o kadar sevmiyodu , hayatı farklıymış biraz uyum saglayamadik.. yani o çok farklıydı. ben de çok sevdiğim için idare edemedim.. umarım şimdi iyidir.. çok iyi insandı.. keşke arkadaş olarak tsnissaydik onunla da böyle olmasaydı. yaninda olurdum hiç değilse
25 Yorumla- +1 yıl
Neden ayrıldınız seviyor gibisiniz onu
Cevap sahibi+1 yıl@Hukukcu-Smh-26 o serbest bı hayat yaşıyormuş, bana anlatılan gibi değildi, daha fazla kadınla beraber olmak ve aile olmak istemedi hiç , sadece ben onunla kalayım ve canı istediği zaman benimle olacaktı yoksa eve falan istediği zaman gelip istediği zaman başkalarıyla olmak istiyordu. ayrildiktsn sonra dönmemi çok istedi ama hayır dedim. bu arada beni sevdiğini söylemişti, eve geldiği zaman kapıdan güller saçarak gelirdi , akşamları çok güzel eglenirdik , ama gel gör ki çok sevdiğim için göz yumamadim , sevmiyo olsam hayatımı garantiye almak gibi biseydi , yapamadım.
Cevap sahibi+1 yıl@Hukukcu-Smh-26 ondan ayrdildiktan sonra bu eşimle tanıştım..10 yıldır evliyim onu hala unutamadım.. çok başkaydi
- +1 yıl
Seni aldatan birini unutamamak hala sevmek
Cevap sahibi+1 yıl@Hukukcu-Smh-26 çok ilginç demi.. günaydın bu arada 🙂
Görücü usulü seni de onu da bilen ve anlaşabileceğinizi düşünen ortak kişinin sizi tanıştırmasıdır bazen çok daha sağlıklı dahi olabilir etrafta çok fazla şerefsiz ipsiz sapsız insan olduğundan dolayı iki düzgün insanın birbirini bulması zor olabiliyor
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılNeden imkansız olsun? Evlenip yuva kurmayı, evlenince eşini tanımayı isteyebilirsin. Eskiden herkes bu şekilde evleniyordu neredeyse, bakıldığında yüzde sekseninde mutlu bir evlilik var.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
44Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence görücü usulü yerine sosyal medyadan biraz tanıyıp gelip isteyip kısa sürede aşk faha iyi görücü usulü birini görüp hemen aliyirsun nisanliyken öğreniyorsun huyunu ama sanaldan her huyunu bilip istemeye gelince bildiğin birisi oluyor bnce snaal daha iyi bende burdan tanımayı dusunuyirum burdan dusunurmusunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılBurdan mi? Allah yazdıysa bozsun.
+1 yılOlur.. cevremde bunun bir çok örnegi var hatta yillarca sevgili olup evlenince kanli bicakli ayrilan ornekleride mevcut. Yani evlilik aslinda mutlu evlilik biraz ozveri biraz saygi birazda guvenle olur. Insan zamnla tanidikca asik da olur sever de
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili flört aşk ilişkilerini evlenmeden önce yaşayarak tüketince sonraya bişey kalmıyor en iyisimi bunları evliyken yaşamak
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende sizinle aynı fikirdeyim
- +1 yıl
Mesela bi arkadaşım var o da yengesinin yardımıyla evlendi çokta memnun en çokta evlendikten sonra aşık oldum demesi hoşuma giderdi
Soran+1 yılAynı örnekleri bende çok gördüm.. mesela şu an ki gençler ten uyumu diye bir saçmalık ileri sürüyor, yok gezmeden elini tutmadan her haltı yemeden evlenmem diyorlar.. aslında birini sevmek birinden emin olmak için bunlara hiç gerek yok.. bir insanı bir dakikada tanıyabilir siniz bir ömür boyu taniyamayabilirsiniz.. deli divane uzun yıllar aşk yaşadıktan sonra evlenip, rezillik le boşansan ne çiftler gördüm.. e hani aşıktiniz? Hani birbirinizi yeterince tanıyordunuz, ne oldu evlendikten sonra her şey bitti mi diye sorduğumuzda, on yıldır evliyim kocamın ya da karımın gerçek yüzünü yeni farkettim diyorlar..
- +1 yıl
Valla 29 yaşındayım ciddi ilişkimde olmadı nasipse de evlenince aşık olmak istiyorum ama şimdinin çoğu insanı herşeyi yaşayayım olursa da evleneyim diyor geçen bir kız 2 aylık evli 4 yıl sevgiliydik diyor gerçek yüzünü yeni gördüm diyor
- +1 yıl
Zaten bu sebepten evlilik öncesi yasaniyor bu durum türkiyenin mahkemesi o kadar yavaslar ki adli calisanlari cogu yatiyor mu keyif mi yapiyorlar belli degil!. Aynisi ben de keske evlenmeden önce yasasaydim da bu cekismeli dava ile bizi ugrastirmasaydi diyorum 7 sene sevgiliydik fakat evlendikten sonra gercek yüzü gördüm aradaki daglar kadar fark vardi inanamadim 5 senede bosanabildim cocuk yok 🤷🏼♀️ arkadasim da 8 sene icinde bosanabildi cekismeli dava‘da. Digeri ise hala istinafta 2 senedir bu ay adli tatil bitiyor bakalim hayirlisi. Kimse bana evlenmeden önce aaa ben sevgilimi cok iyi taniyorum yapmaz etmez vs naneleri bana anlatmasinlar 🥴
- +1 yıl
Zaten evlendikten sonra aşık olmak en güzeli. Evlenmeden aşık olup evlenenlerde genelde pek mantık olmadığı için evlilikleri pek uzun sürmüyor
Yıldırım nikahı değilde yavaş yavaş tanıyarak olur tabiki pat diye olcak bişey değil sonuçta sevgilinde olsa hemen evlenemezsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olamaz mı olabilir de…
Açıklama kısmındaki gibi olmaz muhtemelen bu biraz film aldatmacası gibi… gerçek hayatta pek oluru yok… 😅10 YorumlaNeden olmasın görücü usulünde de damadı sen seciyorsun en sevdiğin beğendiğini seçip evlenebilirsin
17 Yorumla- +1 yıl
Olurda karşılıklı olur mu orası var
- +1 yıl
@yarımkalmış ee madem istemeye gelmiş bilerek geliyordur yani genelde fotoğrafını görüp gelir
- +1 yıl
@yarımkalmış sana gösterirler onu fotoğrafını ona gösterirler seninkini
- +1 yıl
Sende haklısın
- +1 yıl
@yarımkalmış görürsün konuşursun begenirsen evlenirsin yoksa evlenmessin senin tercihin
- +1 yıl
İşte herkes o dediğini yaparmı bazıları kafaya sadece evlilik koymuş, ailede kurtulmak ya da evde kalma korkusuna sevmesede evlilik derdinde
- +1 yıl
@yarımkalmış işte hayatinin hatasını yapıyor o kişiler en pişman olan onlar doğru ve zamanında yapılmalı hersey
Bende görücü usulü yapıcam. Çünkü günaha girmeden Allah'ın kanunlarına göre evlenmek istiyorum. Emin ol öylesi daha hayırlı olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılKapıyı açıyorsun karşında Kerem Bursin gibi bir adam. İşte o zaman görücü usulü yıldırım aşkı olabilir (:
00 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın bakarsın beğenirsin birde görücü usulünde artı biraz daha saygı ile yaklaşılıyor Bu daha iyi bir şey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Hiç bir şey imkansız değil ama sayısal lotonun sana çıkma şansına eşdeğer bir durum belki amorti vurur tam istediğin gibi olmasada idare eder
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo gayet de oluyor ablamla eniştem öyle evlendiler mutlular ama evlenene kadar bi sene geçti ve iyice tanıştılar
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılİmkansız değil ve yine de iyice tanımadan emin olmadan adım atma.
cut.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir neden olmasın? Ama aşktansa severek evlenmek daha sağlıklı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Zamanla aşk olur bence. Çünkü kadın erkek bir araya gelince olur işte anladın
00 Yorumla
+1 yılHakkında hayırlısı olsun nasip kısmet dua et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldığını seven insanlarla dolu bu topraklar. Elbette mümkün
00 Yorumla Gayet mümkün de öyle birini bulana kadar uğraşmalısın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir eskiden yaygınken çoğu aşık oluyordu ama tabi günümüzde birazcık zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMax özgüvensiz korkak tırsak herşeyi kafaya takan kız istekleri
01 Yorumla
Soran+1 yılHa haa nerden vardın bu kanıya?
+1 yılValla çok seven de var nefret eden de. Ne çıkarsa bahtına
00 YorumlaGayet olur insan gözünün gördüğünü sevmeye başlıyor
00 Yorumla
+1 yılGörücü usulü evlilik çöker. Herkes çocuk oyuncağı sanıyor haa.
00 Yorumla
+1 yılsence olur mu tanımadığın etmediğin adamla ne kadar cahilsin
00 Yorumlaselam hanfendi bence olur niye olmasın ki hayırlı günler temenni ederim hanfendi sustum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılUaprak tutkusu
02 Yorumla
Soran+1 yılO sizin içinizin fesatlıgi
- +1 yıl
Yanıyorsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEn güzelini ve en doğrusunu düşünmüşsün
02 Yorumla
Soran+1 yılHep hayalimdir, görücü usulü tanıştığım kişiyle aşık olup evlenmek.
- +1 yıl
Aslında böyle oluyor yani görücü usulüyle evlenenler daha sonradan birbirlerine aşık oluyorlar
+1 yılhayall mi
gerçek mi04 Yorumla
Soran+1 yılHayalin gerçek olmasıni istiyorum
- +1 yıl
hayırlı birisi warmı
Soran+1 yılVarsa görücü usulü değiller
- +1 yıl
inşallah kaşbinin ortasına düşecek
hayırlı, denk bir kısmetin olur..
+1 yılDoğru kişinin nereden çıkacağı belli olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yoop yapabiliriz niye imkankız olsun ki 😄
00 Yorumla
+1 yılOlabilir neden olmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlur
00 Yorumla
+1 yılÇıkar neden çıkmasın
00 Yorumla
+1 yılOlmaz ne demek kıralı olur en sağlam evlilik
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılBende görücü usulü evlendim ve sonradan aşık oldum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Uyum çok önemli.
00 Yorumla
+1 yılÖyle de bir mümkün ki 😌 doğru yoldasin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Neden olmasın vardır ama cok azdır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılEn iyisini onlar oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFazla filim dizi izliyorsun ablacim
026 Yorumla
Soran+1 yılDüşünsenize, beni görmeye gelecek ve ben hiç görmediğim için çok heyecanlıyım.. o benim içeri girmemi beklerken heyecanlaniyor.. sonra salona giriş yaparken utanarak birbirimize bakıyoruz, birde ne oldu ikimizde ilk bakışta aşık oluyoruz.. sonra isteme olayları sonra nişan sonra evlilik sonra çocuk 😂 ay düşününce kalbim pır pır ediyor..
Cevap sahibi+1 yılSonrada adam kumarci cikiyor alkolik ten uyumunuz yok cinsel aclik yaşiyorsunuz adamin teni ter kokuyor aslinda parasi yok hepsi yalan dolan ve 6 tane kredisi 4 tane kredi karti var hepsi dolu adam aldatan bir cins cikiyor seni evden dişara cikarmiyoe kiskanc agresif narsist
Cevap sahibi+1 yılBide boyle düşün ayyyyy
Soran+1 yılYahu nasıl bu kadar olumsuz karamsar şeyler düşündünüz ki. görücü usulü evleneceğim adamı ailem tanıyıp araştıracak sonuçta öyle ipsiz sapsız biri olmicak 🤦🤦hayallerimi yıktiniz resmen ya aşk olsun 😒😒
Cevap sahibi+1 yılAilen araştırmicak aileler kizlarini satar işi var mı evi arabasi var mı sonra üstüne fiyat ettiketi takip kac bilezik takacaklarina bakarlar olumsuz değil karamsar degil this is TURKEYYYY
Cevap sahibi+1 yılSimdik deme bana zengin iş adam geldi ailen istemedi yemezler hayalleri birak gercege dön 😉
Soran+1 yılSiz hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bizde önce adamın ahlakina karakterine bakarlar.. onun dışında zaten kimse kızının sefil olacağı bir evlilik yapmasını istemez.. işi gücü ve hala evlenmekten için hayatını düzene koymamış koyamamiş bir adama sende olsan kızını vermezsin kusura bakma...
Cevap sahibi+1 yılBizim ailede görücü usulü evlilik yok olmazda kapidan geri kovulur rahat ol ben senden modernim sehiri sormana gerek yok sana kotülük olmasin da demiyorum hayalin cok tatli saf ve güzel bence ama yok işte böyle olmuyor
Soran+1 yılBenden modernmiş😂 kusura bakma ama buna güldüm 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAlmanyada dogdum orada büyüdüm ve okudum meslek ve master yaptim İtalya'da 2 sene ekonomi okudum 3 ülkede yaşadim
Türkiyede İstanbul antalya ve İzmir bölgelerindeyim 4 dil net sekilde konusuyorum 20 25 gezmişligim var araba motor tekne ehliyetim var hadi bakalim
Soran+1 yılBu saydıklarınızı sizinle tartışmak biraz gereksiz olur.. diyebileceğim size sadece, siz kesinlikle masterinizle övünen, çok şehir ve ülke gezdiği için kendini fazla kültürlü sanan, günümüzde okumuş birçok cahilden birisiniz.. ben bana gelipte bu tür şeyleriyle övünen birini kapımdan kovar, dağda çobanlık yapmış biriyle evlenmeyi tercih ederdim nettt..
Cevap sahibi+1 yılBlabla bla
Cevap sahibi+1 yılAynen kültürsüz cahilim cok mantikli sen yasadigim sehiri sorup doğu bekledin cevabim bu olunca hahaha noldu benlen hic bir konuda tartişamasin her konuda senden ve ailenden üstünüm onun icin ne dedigin umrumda degil ayni classda insan degiliz ben rolls royce sen sahin bye bye
Soran+1 yıl😂😂😂 zır cahilsiniz cehaletinizle boğulun 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılOk köylü ayse iyi aksamlar 😘
Soran+1 yılİkincisi doğuda yaşayan insanlar cahil değil.. bende bir doğulluyum doğuda doğdum büyüdüm yaşadım.. yaşadığımız ülke ya da konuştuğunuz beş dil, sizi kişilik sahibi yapmaz.. doğuda yaşayan insanları küçük görme hakkını size okuduğunuz üniversiteler mi yaptığınız master mı? ya da yaşadığınız ülke ve şehirler mi veriyor? Hiçbir eğitim kurumu insanları küçümseme dersini vermiyor.. zira siz yanlış eğitim almışsıniz.. insanları kendinizden aşağı görmekten vazgeçtiginiz zaman kültürlü biri olmaya başlarsınız siz o zaman ama oda size nasip olacak gibi görünmüyor.. size iyi geceler!
Cevap sahibi+1 yılCok uzun okuyamam bye
Soran+1 yılUmarım beş dil bilip Avrupa da yaşayan ama kişiliksiz karaktersiz biriyle evlenerek ruh sağlığınızı kaydeder, en kısa zamanda akıl hastanesine yatarsıniz 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl4 ve Türkiye'de yasiyorum asko
Cevap sahibi+1 yılAkil hastanede yatmisligim var almanyada
Cevap sahibi+1 yılBende insallah sen ömür boyu mutlu olmani dilerim ve hayaline laik birisinle evlencen insallah ve mutlu mesut bi hayat sürersin insallah amin
Soran+1 yılAaaa sizin Türkiye'de ne işiniz var? Yazık değil mi size, sizin şu an Almanya da Medeni insanlarla ingilizce, Almanca ya da başka yabancı dilleri konuşmanız gerekirdi 😂😂😂
Soran+1 yılİyi bari Almanya'nın akıl Hastanesi'nde yatmişsiniz sonuçta onlarda modern deliler yani muhatap olduğunuz delilerin de modern olması önemli..
Cevap sahibi+1 yılDelilikden yatmadim ki türkcede nasıl denilir korunma amacli polis beni zorla yatirdi o baska
İkincisi yeni susmayan arkadasim 2011 den beri burdayim istemeyerek sonrada alişdim kaldim baska bilmek istedigin birsey varsa sor biyikli barbie
Soran+1 yılAaa lütfen ama beni utandırıyorsunuz! Köylü ayşelerin sizin gibi donanımlı büyük şahıslara soru sormak ne haddine? Ben tezek toplamaya inek sağmaya gideyim siz denginiz olan kültürlü, Avrupalı biriyle muhabbetinize devam edin efem iyi geceler 😂
Cevap sahibi+1 yılHahaha bende seni seviyorum ♥️ k. i. b
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdres ver anamı göndereyim. Aşık olman garanti 😅
05 Yorumla
Soran+1 yılBurdan görücü usulü olmuyor o yüzden kusura bakma seninle evlenemem 😕😕
Cevap sahibi+1 yılO yüzden gizliden yazdım görme diye 😂
Soran+1 yılBurdan da adres yazılmazki.. ya adresi başkaları kaydeder senin anandan önce anlarını istemeye gönderseler ne olacak 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBe güzel işte kapının önü kuyruk olur kısmetin artar 😂
Soran+1 yıl😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörücü usulü daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzel olur😊
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen böyle evlilik istiyorum Seni Isterim Annenden😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılolsaydi olurdun bubyasa kadar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılOlur tabiki zaman ile
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanla tandikca olur
00 YorumlaAşk olmaz alışkanlık olur
02 Yorumla
Soran+1 yılAlışkanlık mi ne alaka?
+1 yılOlabilir
10 YorumlaDeğil
00 Yorumla
+1 yılİmkansız değil
00 YorumlaOlabilir zamanla tanıdıkça
00 Yorumla
+1 yılBal gibide olur hatta daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılZor..
00 YorumlaBende öyle yapacağım gibi
00 YorumlaZamanla olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılolabilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. olurda nadir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olur
00 Yorumla
+1 yılHiç evlenmemek en mantıklısı
00 Yorumla
+1 yılDaha çok mutlu olursunuz
00 Yorumla
+1 yılŞans işi
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı