Şirkette çok utanmıştım. Yöneticilerim hangi erkekten diye dalga geçmişlerdi.😀Bir kızın, bir erkeğe doğum gününde çiçek alması nedense hiç mantıklı gelmiyor bana. Çiçek de buydu😀

Şirkette çok utanmıştım. Yöneticilerim hangi erkekten diye dalga geçmişlerdi.😀Bir kızın, bir erkeğe doğum gününde çiçek alması nedense hiç mantıklı gelmiyor bana. Çiçek de buydu😀

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aslinda güzel ya sana çiçek almış kiz seni düşünmüş kibarlik yapmış 👍😅
Ben hediye alınırken insanların neye ihtiyacı varsa ona göre hediye alınması taraftarıyım. Örneğin senin ayakkabıya ihtiyacın olsa ve bir ayakkabıyı beğensen doğum gününde o ayakkabının alınması mı seni daha mutlu eder yoksa solacak olan bir çiçek mi
orada da haklisin ama çiçek almış ya seni düşünmüş yinede
İşte bir insanı düşünürken önemli olan o insanın ne ile mutlu olacağını bilmek bence. Şimdi diyelim ki sen evde muhabbet kuşu sevmeyen birisin ama ben bunu bilmiyorum. Ben sana gidip muhabbet kuşu alsam mutlu olur musun
Olmam evet orada da haklisin mantikli konuşdun😅 çok açıklayıcı oldu 👍
👍
Utanılacak ne var? Çiçek yetiştiren erkek var.
Yetiştirmek ile hediye almak aynı şey mi sence 🤔
Bana göre aynı.
İlginç. Hediye alınca 1-2 günde soluyor ama yetiştirince dalından koparmazsan ömrü daha uzun oluyor ve yetiştirdiğin çiçekleri sularken onlarla sohbet edebiliyorsun. Yani yapmadığım şey değil
Hediye almak ve ya yetiştirmek arasında bir fark olmadığını düşünüyorum. Her hediye edilen çiçekte illa dalından koparılmıyor.
Birinde kendin yetiştiriyorsun diğerinde başkası hediye ediyor ama arada hiç fark yok 🤔 yine de herkesin kendi düşüncesi. Saygı duyarım
Saksı için de hediye eden var.
Evet saksı da hediye edilse de hediye ayrı yetiştirmek ayrı iki kavramdır
Hediye edilen çiçeği yetiştirmek.
Ben çiçek yetiştiriyorum ve hediye edilen çiçek de saksı da gelmedi bu yüzden ilk yorumunuza dönecek olursak:"Utanılacak ne var? Çiçek yetiştiren erkek de var." cümlesi bu soruyla bağdaş mıyor. Eğer saksı şeklinde gelmiş olsaydı bir nebze bağdaşırdi ama bu yüzden saksı şeklinde gelmeyen hediye edilen çiçek ile çiçek yetirmek aynı şey olmuyor.
Yetiştirmiyorum olacak
Dalından koparılmış bir çiçeğin gönderilmesi de utanç verici değildir.
Çiçekten değil ya millet dalga geçti hangi erkek gönderdi diye. Bak demek ki normal görülmüyor ki dalga geçiliyor. O yüzden erkeğe çiçek gönderilmesi alışıldık bir toplum değiliz ve ben sevmiyorum. Bir insanı düşünürken önemli olan o insanın ne ile mutlu olacağını bilmek bence. Şimdi diyelim ki sen evde muhabbet kuşu sevmeyen birisin ama ben bunu bilmiyorum. Ben sana gidip muhabbet kuşu alsam mutlu olur musun
Eski kız arkadaşının gönderdiğini ve bunun çok normal olduğunu anlatabilirsin. Yavaş yavaş toplum için de böyle şeyleri kabullendirmek lazım ki gelişsin. Sevmiyor olabilirsin. Normal.
Sevmediğim bir şeyin alınması saçma işte bunu neden anlamak istemiyorsun ısrarla
"Sevmiyor olabilirsin. Normal." yazmışım. Bu mu anlamamak?
Benlik hareket değil ama neden olmasın içinden gelmiş 😊
Erkeklere göre değil bence çiçek. Bir erkek ne yapsın ki çiçeği ya. Solup gidecek zaten. Ben kızlara da çiçek yerine kalıcı bir hediye alınması taraftarıyım
Doğru söylüyorsun ama hiç birinden çiçek almadığım için çok hevesim var
Ben gönderim sana canın sağolsun alt tarafı çiçek ne de olsa 😀. KS den bana daha önce de Hollanda dan çikolata göndermişti bir KS can sağolsun😇
Tesekkür ederimmmm düşüncen için göndermiş kadar oldun😌
Saçma değil çok ince bir hareket
Tamam da erkek ne yapacak çiçeği diye neden düşünmüyorsunuz?
Masanda kalsın sonra atarsın😂
Al işte atılacak hediyeyi napim ben 😀. Hediye alırken kalıcı işe yarar bir hediye seçmenizi tavsiye ediyorum 😀
Erkekler işte eski kız arkadaşın olduğu için çöpe atarsın hatta ben kurumadan atardım ama önemli biriyse kurumuş halini çiçek tablosuna yerleştirip duvara asardım. Hediye her zaman işe yaramak zorunda değil seni mutlu ediyorsa işe yaramasından daha önemlidir ihtiyacını kendin alabilirsin
Kuruyup duvara asınca işine yaramış olmuyor mu 😀 baktıkça onu hatırlama işini yarıyor 😀 şöyle düşün mesela neye ihtiyacın var bu aralar. Diyelim ki ayakkabın yıpranmış ve ayakkabıya gerçekten acil ihtiyacın var. Sana alınan almayı istediğin ayakkabı mı seni daha mutlu eder yoksa duvarda asılı durma görevi görmek için kurumaya muhtaç olan çiçek mi? Dürüst cevap ver.
Saçma bencede
Sonunda benimle aynı düşünen biri çıktı ya 😀
Saçma değil erkekler çiçektir
Yaaaa şapşik 😂😂😂😂
Abi sana uygun çok mağara var bak üzülme
😂😂😂 ben kıza da erkeğe de çiçekten ziyade kalıcı bir hediye alma taraftarıyım bayan Vilma Çakmaktaş 😀
"Erkeğe çiçek göndermek saçma değil mi", "şirkettekiler hangi erkekten diye dalga geçtiler" aynen fred ben de memnun oldum ben de vilma
Evet hâlâ saçma olduğunu düşünüyorum. Hediyedeki amaç karşındaki insanı mutlu etmek değil mi? Erkeklerin yüzde 99'unu çiçek yollayarak mutlu edemezsiniz. Düşüncen için çok teşekkürler der ama içten içe bu ne lan ben napim bu çiçeği zaten solacak diye gidip annesine verir. O yüzden mantıklı hediye seçimi yapın