Yüzme eğitimi alırken hocam özel ders için numaramı almıştı aradan 3 hafta geçti ve eğitimlerimiz bitti bu süreç içinde asla bana mesaj atmayan hocam eğitimler bittikten sonra yüzmeyi bırakma sakın bir gün kahve içelim mi dedi bende hemen atlamamak için 2 hafta boyunca tatildeyim dedim sizce ne yapmalıyım eğer kendisi ciddi ise içerim niyetinin başka olduğunu nasıl anlarım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ciddi derken? Yüzme hocanla sevgili olmayı, ilişki yaşamayı ve evlenmeyi mi düşünüyorsun ki, ciddiyse şartını kendin koyabiliyorsun?
Bu yaştan sonra mal mal gezcek halim yok ciddiyse içsin kahvesini
Bu yaş derken?
Yani ergen değilim takılıp gezcek halim yok
Yaşınız?
Kusura bakma ama kimse tanımadan ciddi olmaz direkt evlenme teklifi mi bekliyorsun
Hayır öyle değil mesela insanca buluşsa sürekli görüşürüm ama kahve içip sonra hadi bana geçelim diyen bir tipse zaten sıkıntı
Onu diyorsa zaten yol verirsin
bu manderin dilinde Ejderhanın kuyruk sokumu anlamına gelir
O ne demek ya
this is jusat a şaka gizlican
30,35 yaşında kadınsın niyeti tabi başka allah aşkına yani hiç akıl karı geliyor mu 30 yaşındaki kadına yüzme hocası kahve içelim diyor zaten sen yüzerken BBG yapmış
Yaşım 30 bu arada hoca bana 23 varsındır demişti yaşımı öğrenmeden önce ve ben kadın değilim verici hiç değilim 😂😂😂😂
Orada seni gordu ve kesin etkilendi
Tamam ama iyi niyetle etkilense bende ona karşı boş değilim ama amaç yatağa atmakta o kişi ben değilim off bunu anlamam lazım
Kahve icmeye cik. Hareketlerinden anlasilir ve unutmaki bu adam avci. Nasil konusacagini bilmiyorsa bosa zamsn harcama
2 hafta kadar şehir dışındayım dedim uzattım geldiğimde görüşürüz dedim bakalım ne olucak 2 haftaya başka av bulur mu görcez 😄😄
Hayir konusur seninle emin ol
Ya da dene istersen
Ben yalandan şehir dışındayım dedim oysa ki değilim yarın bile görüşürdüm istesem ama atlamak istemiyorum meraklı gibi aslında ondan çok elektrik aldım da belli etmiyorum keşke insan gibi sevse beni
Deneme yap
Nasıl bir deneme
Biraz etkilemeye calis bakalim dokulecekmi
Daha net anlatırsan biraz daha
Bana yazabilirmisin
Git konuş belki seni beğenmişitir
Dimi gidip konuşmadan karar vermek istemiyorum ama buluşmaya çekiniyorum biraz derste birbirimize giriyoduk hep
Birbirimize giriyorduk derken 🤔
Bana ağzını kapat nefesi burnundan ver dediğinde bende zaten onu yapıyorum diye bağırmıştım sonra başka bir zaman bana çaba göster biraz diyip suyun içinde itmişti beni bende dersi terk etmiştim
Senle takılmış işte
Takılmış derken
İttirmesi sana dokunmak demek, o yüzden ters gidip sana dokunmayı hedefleyerek onu yapmış
Ama ben dokunduğu zaman hep geri çekiliyordum anlamamış mıdır?
Kaçan kovalanır, sen kaçtıkça daha tatlı gelmişsin demek ki
Yarın kahve içelim mi dedi ben 2 hafta şehir dışındayım dedim bence pes edip başkasını bulur dimi
Yoo seni arzulamışsa zor
Başka amaçla arzuluyorsa maalesef amacına ulaşamaz offf bana her gelen beni öyle biri sanıyor gerçekten bıktım artık ya boynuma pano asıcam
Demek ki fazla iddialı birisn
Kahveden sonra belli olur
Yarın içelim mi dedi ben 2 hafta şehir dışındayım dedim yalandan bence başlamadan bitti bu ilişki 😁
Aaa
Bekler mi 2 hafta 😁
Yani bekler ama vereceğini bilse
Bence vermiceğimden emin çünkü ben havuzun içinde temas olsun istemiyordum
Ama seni kıvama getirebilir
30 yasindan sonra yuzmemi ogreniyorsun
Evet 🙈🙈🙈
Daha öğreneceğim çok sey var ve benim 30 olduğuma hocam asla inanmadı
Hoca hakli o zaman seni kahve icmeye davet etmekle
Ne konuda haklı
Guzelsin demekki..
Bafiliycek sana kaç