Ortalamanın üstünde bir tipin olmasına rağmen neden 2 senedir yalnızsın diye sordum, o da "güzellikten başka her şeyi aradığım için" yazdı. Zeki birisi ama yinede korkuyorum. Yardımcı olun bana 😔
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Neyden korkuyorsun çocuk karakterin önemini vurgulamış
Etkileniyorum ama aşık olmaktan korkuyorum, bu çocuk 27 yaşında çok yalnız kalmış birisi. Gözleri yeşil ama fiziği zayıf kendisini eksik bulan bir çocuk. Kafamda soru işaretleri çok fazla. Bir yandan onunla birlikte olmak istiyorum bir yandan da pişman eder mi diye korkuyorum.
Denemeden bilemezsin. Olursa hayatının aşki olur olmazsa tecrube olur👍
Evet sende haklısın, ilk buluşmada beni iskender yemeye götürdü şok oldum, gözlerime bakıp benden iddialı olmamı bekleme felan dedi güldük. Sağlıklı sohbet etmeyi biliyor ve çok zeki. 3 gün oldu buluşalı geldiğim günün akşamı yazdım, şimdi nolucak diye sordum. Sen bir seçim yapıcaksın dedi. Ama içinden gelmiyorsa başlamadan bitsin felan dedi, ya varya hakimiyet kuruyor üstümde ama ard niyet olmadığınıda biliyorum. Gerçekten terazi burcu erkeklerinin bazıları çok farklıymış esprili olacağı zamanıda çok iyi biliyo. Böyle erkekler varmış gerçekten
Sana bi sey diyim mi kaçirma xjenxjejx eğer dürüst ve sadık olacağına inanıyorsan basla bu yola cocuk tatlı birine benziyor ve bence bu tarz erkekler ilgisini çekmeyen kiza yazmaz direkt mesafe koyar sen de onun ilgisini çekmissin
Parkta oturup sigara içiyodu, bende arkadaşlarla oturuyodum bi kedi geldi yanıma, ben onu severken yanıma yaklaştı. Arkadaşlarıma bakıp bu prensesle 5 dakika sohbet etmeme müsade edermisiniz diyince bayılıyodum. Meğer kediyi sevdiğimi görünce etkilenmiş. Böyle konuşurken göz temasını hiç kaybetmiyor. Sen benim yerimde olsaydın napardın? Ama bak zayıf bir çocuk sanırım içten içe sinirli bi yapısıda var. Deli oldum ya resmen. Senide meşgul ettim kusura bakma 🙏
Yok estagfurullah ya ben bu tarz konuları çok severim benim aşktan yüzüm gülmedi ama diğer insanların gülsün istiyorum:,). Öncelikle tavrı benim de çok hoşuma gitti. Göz temasını kaçırmaması dürüst bir insan olduğunu gösteriyor. Ben senin yerinde olsam böyle birine şans verirdim çünkü sana ne love bombing yapiyor ne de eğlenmeye çalışıyor. İSKENDER YEMEYE GÖTÜRMÜŞ. Sinirli bi yapısı olması ailevi falan olabilir. Arkadaşım da bu tarz bi çocukla tanişmişti ne hikmetse o cocuk da terazi burcuydu xjsnxjwjx şu an acayip mukemmel bir ilişkileri var tabi uzak mesafe ama çocuk sürekli ilgili davranıyor ayrica çok güvenilir. İnstagramda takip ettiklerine bakarak bir erkeğin nasil oldugunu anlayabilirsin xjwndkwkd stalkladin mi
Ulan ne yazmışım be
Yaaa sen canımsın 😘😍😍 asıl bombayı söylüyorum sana bu çocuğun instagramı bile yok. Neden diye sorduğumda podyum gibi geliyo demişti. Çok etkilenmiştim. Bu arada sende umarım iyi bir çocuk bulabilirsin canım ya 🙏 kendini üzme. Yazdığın herşeyi sssini aldım yarında okuyucam. Yarın akşam büyük ihtimalle bir buluşma daha istiycem. Ya teslim olucam resmen ya da bilmiyorum.
Oha instası da mı yok. Allah askina bunun arkadasini falan var mi xjwnxnwndkw. Yarın buluştuktan sonra bana da yazabilirsin detayları bu arada umarım çok mutlu olursunuz ❤
Söz yazıcam sana da 🙏 çok yalnız kaldım dedi bana, ama çok güçlü olduğumunda farkındayım dedi. Yarın haberdar edicem senide balım
Bu çocuk seni hayatının merkezi yapacak inan bana. Çokça şanslar diliyorum😊
Off nolur özele gel ya
Gelemiyorum xper yetmiyomus agliycam simdi
Dur dur istegi yeni gördüm yaz ben ilk mesaji yazamıyorum xjwndnwnd
Bende yazamıyorum xper 3 olması lazımmış ben şimdi yazdım. Beni ara dedim. Müsait olunca dönücem diye mesaj attı. İnanamıyorum ya hiç iyi hissetmiyorum nolur sakinleştir beni
Bi sey diyim mi BEN DE HEYECANLANDIM ESKI DUYGULARIM DEPREŞTI. Bu arada cocukla ne zamandır konuşuyorsunuz bu da cok onemli
1 ay oldu toplam beni büyülüyo engel olamıyorum. Yanıma eşofmanla gelip bir buket çiçeği bunları apartman bahçelerinden çaldım senin için derken. Bayılıcaktım. Sonrasını biliyosun işte iskender meselesi 😂
Cidden acayip tatlı bi hareket ya çocuk oldugu gibi davranıyor daha nolsun. Cocugun aramasını bekliyorum ARAR MISIN LUTFEN COCUK. Yarin akşam muhakkak haz
Bi de neden buluşacaginizi söyleyecek misin
Aradı açtım kalbim varya yerinden çıkıcak gibi oldu, dedim ki yarın görüşelim son kez. Sustu sesi çıkmadı hiç. Tamam dedi nerden alıyim seni merkeze gel dedim aynı yerde buluşalım. Görünce sarılıcam öpücem direkt ya. Tabi o bilmiyor. Umarım yanılmam ya. Susuşu içimi eritti ya 😂😂
ÇOCUGA NIYE SON KEZ DIYORSUN benim bile kalbim kırıldı. O anki surat ifadesini dusunsene
:,). Hadi bakalım ne giyeceğini ayarla xjnednwndn
Sus çaktırma 🤣 o bu gece uyuyamaz biliyorum. Yarin eşofmanı çekip makyajsız gidicem. Çünkü bu öyle bi çocukki inan zerre bakmıyor. Kaburgalarında ki çiçekleri soldurma az sigara iç diyen bir erkek. Direkt en rahat halimle gidicem bu onun hoşuna gidicektir.
Bence de hoşuna gidecektir. Yarın sonuçları bekliyorum cjenxmemd
Tamam yazicam buraya teşekkür ederimm 🙏😍
Rica ederimm^❤❤
Buluştuk 😊 şu an yeni eve girdim çok stresliydi 😂😂 gittik yemek yedik bowling oynadık. Ben hiç bir şey söylemedim nabzını sınamak için. Oda hiç üstelemedi biliyomusun. Cadının evi diye bir mekana gittik o mekanda böyle koltukları çiftler için yapılmış tamam mı? Hani l şeklinde koltuklar kimse kimsenin naptığını görmüyor. Ben dedimki en köşeye geçelim bunu diyince bir gözüme baktı. Neyse bana bak dedim kahve içerken bi anda 😂 neden hiç bişey sormuyosun dedim. Oda senin bu durumu kontrol etmeye çalıştığını biliyorum dedi. Ben susup yaklaştım yanına öpüşmek için yaklaşınca çenemi tutup bileklerimi öptü. Öyle bir sarıldım ki bu hareketinden sonra. Çok etkilendim bileklerimi öpmesinden. Telefonumu aldım elime sevgilim diye kaydettim bilerek görsün diye. Çok hoşuna gitti 😂 hala etkisindeyim o bilek hareketinin