Güncellemeler
+1 yıl
rüyalarımda o var aklımda hep o var aynı mahalledeyiz bir sokak ötemde hâla seviyorum evi malı parası olmasa bile bilmiyorum 1 yildir aklimdan atamadim
Güncellemeler
+1 yıl
kalbim onu her gordugumde küt küt atiyor bakıstigimizda utanip gulumsuyorum mutlu oluyorum ama bana en son demisti ki dost kalalim deyince sende bi heyecan bi kipirti ama bende o yok demisti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çocuk bulunduğu durumdan dolayı senin ailenden çekiniyor olabilir yani bana vermezler hakkımda ne düşünürler beni ona denk görmeyebilirler vs. o yüzden evlenmeye cesaret edemiyordur
işte dedigin gibi babasi kucukken vefat etmis ev araba vs. yok annesi desen dul kirada yasiyolar falan bide ben hemen anneme anlatinca ciddi biri var diye gozu korktu bi sokak otemde oldugu icin o 6-7 ay bi tanisalim diyodu sonra arkadas kalalim dedi ve kanki deyince kirk yerimden bicaklandim beni begeniyordu zaten dusuncelerimi olgunsun diyordu yuzumu guzel bi yuzun var diyordu ama iste
Tanışalım demesi tamam da sonuçta evlilik basit bir ilişki değil evleneceği kişiyi tanımak istemesi gayet doğal ama sonrasında arkadaş kalalım demesi düşündürücü belli evlenmek istemiyor. En iyisi sen karşına al konuş niyeti neyse açıkça söylesin ki sende yoluna bakasın
belki evlenmek istemiyor*
aradan 1 yil gecti kanka muhabbeti oldu hep ben ona hislerimin oldugunu soyleyince gecen sene demek takilacakti benle hoslandim elektrik aldim diyodu bu sene de bana dedi ki sende bi heyecan bi kipirti işte bende o yok dedi kanki olalim daha iyi falan dedi evlilik yasimin geldigini dusunmuyorum dedi ya cok egoist ya da maddiyati yok diye korkuyor
26 yaş evlilik için erken değil senden hoşlanmıyor olabilir
hoslanmasa gecen sene kahve icelim der miydi anneme anlattiktan sonra sogudu falan dost kalalim dedi bana
her storyimi begenirdi gulerdi bana falan hala hoslaniyo yolda gulumsuyo selam veriyo kanka ayagina
Annene anlattın diye soğumak nedir sonradan hisleri değişmiş olamaz mı ayrıca sevse şimdiye kadar sessiz kalır mıydı
ben kimseyi sevemem falan dedi lise zamaninda birini sevmis sonra sevemedim kimseyi dedi
Tamam işte aklında o var tabi hayatının sonuna kadar öyle kalacak değil
1 yildir oyle işte
Ee nolacak böyle onu mu bekleyeceksin
sanirim evet evlenmeye niyeti yok zaten maddiyati yok birde şey diyodu ben sana canim cicim dersem uzulursun bende buna dayanamam falan drmisti soğuktu mesajlarda bende asker arkadasi miyiz dedim bulusunca
ama ben en basta vıcık vıcık sevmem demistim ondan olabilir mi
Canım cicim derse niye üzülesin onu anlamadım
Onu fazla takacağını sanmıyorum
Olabilir de olmayabilir de
olsun nolur
Bence bırak kendine yazık edersin
her gun aklimda bazen agliyorum neden diye ben onu her sekilde kabul ederdim cok asigim
Ablacım zamanında bak ben de yaşadım ama platonik denen şey gerçekten boş bak vallahi kendine yazık ediyorsun şu an sadece
platonik degil okumamissin soruyu sen
işte dedigin gibi babasi kucukken vefat etmis ev araba vs. yok annesi desen dul kirada yasiyolar falan bide ben hemen anneme anlatinca ciddi biri var diye gozu korktu bi sokak otemde oldugu icin o 6-7 ay bi tanisalim diyodu sonra arkadas kalalim dedi ve kanki deyince kirk yerimden bicaklandim beni begeniyordu zaten dusuncelerimi olgunsun diyordu yuzumu guzel bi yuzun var diyordu ama iste
Çocuk bulunduğu durumdan dolayı senin ailenden çekiniyor olabilir yani bana vermezler hakkımda ne düşünürler beni ona denk görmeyebilirler vs. o yüzden evlenmeye cesaret edemiyordur
Aileleri niye takıyorsunuz ki çocuk para kazansın aileler olmaz demezse siz evlenin
cocugun gonlu yok iste başta vardi anneme anlatinca korktu ve dost kalalim dedi benle eglenecekti
Hmmm o zaman boş ver
kalbe laf geciyo mu beynim dedigin gibi ama kalp
Yani işte ona bir şey diyemem