AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şuda olabilir görmesinler diye wp da herkes açıp bakmaz profile özele kaçıyor wp ama instada herkes görüyor
Gecem gün 3 ay önce ayrıldığı eski sevgilisi bir foto paylaşıp altına yine yeni yeniden yazmış paylaşmış bu da 1 gün sonra fotomuzu koydu sebebi p kız mi acaba
3 ay daha taze ama siz ne zamandır sevgilisiniz ki işler biraz karışık burada ilişkiniz sağlam değil
Eski sevgili eskide kalır ne yapıp paylaştığını bilinmemesi lazım nerden biliniyor demek unutulmamış o zaman sıkıntı var
İlişkileriyle ilgili birkaç detayı tesadüfen öğrendim.
Sevgilimin iş telefonunda da normal telefonunda da 9kiz kayıtlı hala instadada da takipteler. Ama Sevgilim hikayelerini kıza gizlemis
3 aylık ilşki hemen öyle ha deyince unutulmaz kimisi eskiyi unutayım diye yeni ilşkiye başlar bu karşındakine yazık olur başkasıyla kolay kolay yeni çıkmış bi ilşkide başkasıyla unutamaz önce bi zaman lazım kalbini boşaltması lazım daha çok yakın
Ama şuda var eski ilişkisi ne kadar sürdüğüne bağlı 2 3 aylık bişeyse unutulur o ayrı
Güven olmaz ona bi işler çeviriyor kendi hemcinslerimi tanırım yedekliyordur o senle ayrılda direk onları oyuna alırım diye djdk
12 temmuzda tanışmışlar geçen sene 5 5 buçuk ay arkadaşca konuşmuşlar çok sık olarak ama yani bazen hemen hemen hergun. 5 buçuk 6 ay da sevgili olmuşlar.
KIZ sevgilimin uzak bir akrabasının eski sevgilisiymis üstelik epilepsi hastasıymış sevgilim destek kuş bayağı seni sevmekten vazmigeceyim ben karaktersiz menfaatçi değilim demiş. Sadece ne kadar sürdü demiş kızda 2 ay demiş. Dürüstlüğün için teşekkür ederim demis
Cümlenin akışı sona doğru bozuldu e şıkkı cevabı dkdkdkd
Cümlenin sonunu hiç anlamadım destek kuş diyorsun sonu gitmiş cümlenin 😅
Kuş değil destek olmuş yazacaktım yanlış yazmışım kusura bakma
Estağfrllh 😃 anladım ama karışık baya işler kız sizde nerden buluyorsunuz ya karma karışık ilişkileri sizdede suç var rahat durmuyorsunuz sonra üzülüyorsunuz böyle
Sence kız için mi paylastj
Olabilir tam bilmiyorum erkek sonuçta yalan söyleyemicem
14 mayısta kıza seni seviyorum demiş 29 mayısta ayrılırken kız bi şans daha istemiş yeniden başlayalım ben cabalarım demis notrum eskisi gibi olamam belki zaman geçtikten sonra ama şu an için olmaz demiş. 14 haziranda da kiz a cinsel mesaj atmis kız cevap vermemiş geçen hafta deprem oluncada kiz a cevap vermiş aninda
Hatta müsaitsen sana fotoğraf atmak istiyorum
Tamam o zaman bitir ilşkiyi hiç uzatma
Olur at
İnstagramdan konusacagi kizlar sevgilisi oldugunu bilmesin diye
3 ay önce ayrıldığı eski sevgilisi 3 gün önce bir foto paylaşıp altına yine yeni yeniden yazıp paylaşmış sevgilim de 2bgun önce bizim bi fotomuzu koydu wpsine
Çünkü sendne başkası var. Başka sebebi yok
3 ay önce eski sevgilisinden ayrılmış.
Kiz 3 gün önce bir foto paylaşıp altına yine yeni yeniden yazıp emoji koyup wpde paylaşmış. Sevgilimde 2 gün önce bizim bir fotomuzu wp 6profili yapmış.
Instagram profili yapmadı wp profili yaptı.
Kızla geçen sene 12 temmuzda tanışmışlar.
5 buçuk ay arkadaş olarak hemen hemen hergun konuşmuşlar. Sonrada sevgili olmuşlar. Hatta kızın eski sevgilisi sevgilimin uzak bi akrabası
KIZ bunu söylemiş sorun olur demiş Sevgilimde dürüstlüğün için teşekkür ederim biz samimi değiliz babalarımız üvey kuzen konuşmuyorlar ne kadar sürdü diye sormuş 3 ay demiş Kiz. Bu benim için sorun değil affına sığınarak söylüyorum evlenip boşanmamışsınız sonuçta hem önemli olan bam mutluluğumuz demiş. Kiz epilepsi hastası oldugunu bunun yaşamına etkisini iş ciddiye biberde bir gelecek olursa karşılaşabilecekleri her türlü sıkıntıdan bahsetmiş her şeyi detaylı konuşmuşlar. Sevgilim destek olmuş kıza. Birlikte doktora gidelim falan demiş. Hem ne var yani bor farkındalığın var diye seni sevmekten vazmigeceyim ben karaktersiz menfaatçi değilim üstelik benimde ameliyatım var çocuğum olmaz belki sen bu yüzden benden vazgeçer mısın ki benim senden vazgeçeceğini düşünüyorsun demiş. Kiz buna hamilelikten bile bahsetmiş aklına gelebilecek herşeyi konuşarak başlamışlar yani.
Hemen Sevgilimde olmamışlar zamana yaymışlar. Bi kaç ay sonra sexting başlamış. Deprem olduğunda Kiz a çok yardim etmiş yollar tehlikeli olduğu halde her gün bazen gece 10 gün boyunca gitmiş.
Kiz 3 mayısta artık cinsellik konuşmak istemiyorum beni basit aşağılık görüyorsun bunu bana söylemesende demiş başkalarıyla kıyaslamış araları soğumuş. 14 mayısta kız sevgilime ayrılmak mı istiyorsun demiş Sevgilimde tereddütlerim var düşünüyorum demiş Kiz sen kararını çoktan vermişsin demiş. sevgilimde vermedim düşünüyorum demiş. Kiz da seni seviyorum demiş Sevgilimde ben de seni seviyorum değer veriyorum tabiki ama bi gelecek olacak ben ilerleyen zamanlarda bir sorun yaşayacağımız çıkmaza göreceğimiz bir durum olmaktansa emin adımlarla ilerlemek en mantıklısı demis Kiz da peki kararını söylersin demiş. Ondan sonra ara ara görüşmüşler 29 mayısta sevgilim ayrılmak istediğini söylemiş Kiz yeniden başlayalım cabalarım demis notrum eskisi gibi olamam belki zaman geçtikten sonra ama şu an için olmaz demiş kızda peki demiş sesi kötüymüş kapamışlar. Akşam sevgilim kıza mesaj atmis 'apıyorsun yazmış. Kiz da
Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın demiş sevgilim bende iyiyim merak ettim sorayim dedim yazmış kızda teşekkür ederim kotu olacağım bir durum yok kötü hissedeceğim bişeyde yaşamadık sonuçta mutlu olduğum zamanlarda vardı sonuçta bir hissin olması kadar bitmeside normal senden nefret etmiyorum yani denedik olmadı Umarım bundan sonra her ikimizinde hayatımda keşkelerden ve kuşkulardan arınık istediğimiz yönde tatmin olabileceğimiz mutlu net ve gerçek ılişkiler olur demiş Sevgilimde umarım inşallah yazmış. Konuşmamışlar. Daha
14 haziranda sevgilim kıza mesaj atmis gece pist uyudun mu şu an keşke yanımda olsan libidom tavan yazıp foto atmış yatakta sadece bacağı ve ayakları görünüyor kizfa cevap vermemiş sevgilim de sabah saat 10 da mesajları geri silmiş. Ama numaraları silmemişler. Bir daha konuşma olma mis.
Geçen hafta deprem olunca kız sevgilime iyi mısınız demiş Sevgilimde anında bizimkiler iyi ben şehir dışındayım siz nasılsınız demis korku panik dışında iyiyiz yazmış sevgilim de evde miydiniz demiş kızda evet evdeydik sizinkiler demis sevgilim kulubedelerdi tekrardan geçmiş olsun iyi geceler demis kizda teşekkür ederim sizede geçmiş olsun iyi akşamlar demiş. Bir daha da bisey olmadi
Instagramda durumları Kiz a kapalı.
Kiz 3 gün önce wpde bir foto paylaşıp altına yine yeni yeniden yazıp emoji koyup paylaşmış. Sevgilimde gördü. 2 gün öncede bizim bi fotomuzu wp profil fotosu yaptı. Ne dusunuyorsun
Çok uzum oldu ama yardıma ihtiyacım var lütfen yardım et
Öyle bir zorunluluk mu var
Hayır yani wpde yapan niye ınstada yapmaz
O kişiye sorarak
Atmak zorunda değil ki
Yeni manitalar yazsın diye tabiki
Bende koymam
Niçin peki
Gösteriş yapmak istemem veya bana göre değildir yani böyle şeyler olabilirsiniz her şeye de agresif yaklaşılmamalı