arkadasimin hoslandigi motorcu bir cocuk var ama cocuk zargana ve disleri curuk cocukla konusmasını istemiyorum nasıl uzaklastiririm tavsiye verir misiniz?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zargana neydi ya? Diğer görüşteki kişiye katılıyorum. Zamanla kendisi soğur zaten.
Bu neydi şimdi 😒
@Ziyechh kizlar erkek bulamiyo cunku hic bi yasit erkek yeterince olgun degil 18 yasinda ki bi kiz 18 yasinda bi erkekle nadir oluyor cunku erkekler olgun degil sukredilecek birdey de yok
Katılıyorum @nnaazzazzrr
Esimle aramda 3 yas var ama ben ondan daha olgunum
O benden 3 yas buyuk demek istedim. Ama kafa yası 18 de kalmis. Hala pc de telde oyun derdinde. Kendisi su an 30 yasnda
bu cocukluktan yetiskinlige kadar aynidir abi kadinlar erkeklerden daha hizli olgunlasir ve daha olgundur oylede kalir yani bazi seyleri kadinlar derin ve genis dusunurken erkekler cocukca yuzeysel vs yanasir ki kadinlarin varligina erkeklerin sukretmesi gerekir biz olmadan hayat devam etmiyor farkindaysaniz
Ben onu tam tersi anlamistim, afedersiniz. Virgulun yararlari 😄
tamam zaten o senden buyuk yasit degilsiniz demek istedim zaten bende
@Ziyechh hayir cogu kadin gercekten cogu erkekten daha olgun ben 22 yasindayim asla 22 yasindaki bi erkekle olamiyorum cunku olgun degil bi kadinin halini ve dusunduklerini ancak bir kadin anlar seni ben bilemem benide sen bilemezsin ama ne diyeyim
Uydurma degil. Dünyada salliyorum 8 milyar insan varsa o 8 milyarın her biri de farklıdır. Siz oylesiniz diye hepiniz ayni olmuyosunuz. Biz kadinlarin bi lafi vardır, siz erkekler hepiniz aynisiniz diye. Fitrar olarak evet. Ama karakteristik ozellik olarak hayir. Hepiniz farklisiniz. Biz de oyle.
@Ziyechh tanimadan bilemem ki ben insan yargilamiyorum
@Ziyechh ok
Metekan01 hesabım donduruldu yeni açtım buna y*z olur mu
Kendi aklı yok mu siz karışmayın bence sonra siz günah keçisi ilan edilirsiniz
ama cocukta hayir yok belli kizin uzulmesinden korkuyorum
Sen uyarırsin anlamıyorsa veya anlamak istemiyorsa zorla bir şey yapamazsınız. Bazi insanlar tavsiyeden anlamaz. Yasayarak anlar
umarim bir an once ondan uzaklasir lutfen dua et ve cevapladigin icin tesekkur ederim
Umarım, rica ederim
askim yasamadan kimse bilemez birak ogrensin kendisi kiminle olup kiminle olmamasi gerektigini
Motorcu derken kurye mi
hayir baya motor kullaniyor
Kendisi soğur çocuktan boş ver
Uzaklaş işte direkt
ya mertcan oncelikle merhaba uzaklasmiyor maalesef gun gectikce daha cok baglaniyor
Söyle direkt istemiyorum seni diye
mertcan arkadasim cocuktan hoslanıyor ben niye diyorum?
Kusura bakma ya soruyu şahıs olarak sen soruyorsun sandım
ne kusuru sacmalama sorun yok
Birak kendi karar versin
BU BEN ya