"Aşk"ın çıtası artık çok yüksek..
Şu gençlerinki aşksa, ötekiler ne?
Muş'ta Baba İnadı Yüzünden Kavuşamayan Genç Aşıklar İntihar Etti
https://www.sondakika.com/haber/haber-mus-ta-baba-inadi-yuzunden-kavusamayan-genc-asikla-16238667/
"Aşk"ın çıtası artık çok yüksek..
Şu gençlerinki aşksa, ötekiler ne?
Muş'ta Baba İnadı Yüzünden Kavuşamayan Genç Aşıklar İntihar Etti
https://www.sondakika.com/haber/haber-mus-ta-baba-inadi-yuzunden-kavusamayan-genc-asikla-16238667/
İntihar edince kavuştular mi şimdi🙄
Çok saçma mantık yürütülmüş ://
Yaşadığın süre boyunca en azından ihtimal var, öldü ne oldu ikisi de cenazeden 3 - 5 saat sonra unutulmaya mahkûm
Ask biraz fazla büyütülüyor.. Aşk da neymiş😏
Şu oldu belki; kızı başkasına verecekti babası ve o da ölürüm de sevdiğimden başkasının olmam dedi ama sözde değil, gelişigüzel değil, şov yapmak için değil..
Anlıyorum, saf sevgisi olanlar var evet.. Ama diyorum ki keşke kendilerine yazık etmeselerdi..
Mesela baba, inat etti kızı belki paralı bir aileye gelin vermek istedi.. Kızından da oldu sonuç olarak.. Ne geçti eline, hiçbişey.. Şimdi inadiyla gül gibi yaşar gider..
İkisine de yazık olmuş..
Ölene kadar bı büyükleri bı sevenleri yardım eli uzatıp mutlu olmalarını saglayabilirmiş belki.. Umursanmamış ama..
Şimdi yalandan ağlamalar kahrolmalar falan hikaye..
Artık bu kadar büyük aşk-sevgi kalmadı..
Kimse sevildiğine emin değil ve bu sebepten de kimseye sevgi vermiyor..
Allah taksiratlarını affetsin ikisinin de..
Umarım kavuşmaları yakındır..
Kavuşamadıkları için o gerçek bir aşktı. Kavuşsalardı aşk olmazdı.
İkisine de yazık oldu. O baba şimdi o vicdanla nasıl yaşayacağını düşünsün. İki gencin günahına girdi.
Duymuştum ama kimseyi yargılamam kendi hayatları sonuçta. insan bazen yalnızlıktan bazen sevgisizlikten intihar edebiliyor maalesef. belki de başka yol görememişlerdir. bende sevdiğime kavuşamasaydım kötü hissederdim
İntihar çözüm değil Allah affetsin ama burada suç cahil ailelerde sevdiyse ver kardeşim
Cevap
3Cevap
nasıl haberınız yok bee , haberınız yoksa bu kişiler neden kendi hayatlarına son verdı , ben bu tür açıklamaları doğru bulmuyorum. İhtımaller arasında ;
1- kızın babası çok para ıstedı , çocugun babası vermedi
2- aralarında husumet vardı bu iş gerçekleşmedi
3- kızın aılesı başka birine vermek istiyordu kızı bskılayıp evde tutuyordu
Duymadım ama aşk için intihar etmek çok saçma bir durum ne kadar seversen ne olursa olsun cana kıymaya değer mi kavusup 1 sene sonra bela okuyacaklardi nerden karşıma çıktın diye jsjsj yazık olmuş Allah rahmet eylesin
Rabbim mekanlarini cennet eylesin insalAllah öyle yapmalari guzel olmamis ama ölunun arkasindandanda konusmak olmaz
Rabbim takdiratlarini affetsin
Umarim ahirette kavusurlar
Bende kavuşamadım ayrı şehirlerde farklı hayatlar yaşıyoruz ama benimki için intihar edilmez bence hiç kimse için edilmez ama buradaki tek mutlu olduğum şey en azından ikiside seviyormuş birinin intihar edip diğerinin hiç umrunda olmadığı olaylarda var. gerçekten sevenler ama gerçekten sevilecek insan yok intiharı doğru bulmuyorum.
Madem bu kadar seviyorlarmış keşke beraber kaçıp başka bir yerde hayata başlasalarmış bi ton yöntem var canlarına kıymaları büyük hata olmuş
Yıl 2023 olmuş, bu ülkede hâlâ böyle şeyler devam ediyor mu awk? Şimdi, o baba inadı için mutlu mudur acaba?
Cahillik işte @q. Bir @m ya da cük uğruna değer mi
Senin ben AWK..
kes traşı. Deli gibi aşık olupta sonradan karısını öldüren insanları haberlerde görüyoruz. Bu devirde gerçek aşk denen bir şey yok
Duymadım. Böyle şeyleri hiç sağlıklı bulmuyorum. Hastalıklı bir durum
Duymadım ilk kez duyuyorum. Uçlarda yaşamamak lazım hiçbir şeyi
Keşke kaçsalarmış. Böyle oldu da ne oldu. Yazık ettiler kendilerine.
Evlenmeden sevişmenin zararları. Allah rahmet eylesin
Çok zor bir durum duymuştum. Ben yapmazdım ama.
Duymak istemem.
Yazık olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?