Yani demek istediğim kendinize bakmadan gözünüzü yükseklere dikmiyorsunuzdur umarım dkfj

Yani demek istediğim kendinize bakmadan gözünüzü yükseklere dikmiyorsunuzdur umarım dkfj

Yani herkes kendi fizik ve karakteri kadar beklentili olmalı ben uzun olsun istemem çünkü 159-160 olarak açgözlülük olur ha olsa güzel olur orası ayrı konu tamam kalbî güzel olsun ama yalan yok güzel bir fiziğe ve yüze sahibim yanımdaki de öyle olsun isterim
Kendi fiziğimi beğenirim ufak tefek kusurlarım olsa da. Ayrıca fiziğimi beğenirler de. O yüzden yüksek uçtuğumu sanmıyorum. Hem zaten sevdiğim kişiyi de tipine bakıp sevmiyorum. Bir yerden sonra tip ne? Yaşlanınca buruş buruş olacak zaten herkes. Tip, gelip geçici bir şey.
Hayır tip olarak maddiyat olarak değilde kişilik, zeka duruş bu konuda benden üstün olmalı çünkü zeka ve manevi güçten çok etkileniyorum karşımdaki insan bana birşeyler katabilmeli ogretebilmeli benim apt@l ve cahil insana hiç tahammülüm yok çünkü
@Beyazid 🙋🙋
Kesinlikle uyuşuyor. Yanıma Çağatay Ulusoy çok yakışırdı mesela. Herkes kendi tipine göre kriter belirlese keşke. Bu görseldeki gibi o kadar çok ki kendi haline bakmadan kimseyi beğenmeyen.
Cevap
7Cevap
Ben tip olarak normal bir kriter sevmediğim için kriterlerime ait bir çocuk bulmak benim için çok zor oluyor. Hem karakter açısından hemde tip açısından insanlardan bir tık uzak olduğumu düşünüyorum çünkü genelde ruh gibi göründüğümü ya da korkutucu bir karaktere sahip olduğumu söyleyen insanlarla dolu çevrem. Ben karakter ya da tip açısından kendim gibi birisini istiyorum şu ana kadar bulamadım ilerleyen zamanlarda bulur muyum bilmiyorum. Zaten aman aman bir yakışıklılığı olsun diyen birisi değilim tipimle ve karakterimle eşdeğer bir erkek kriterim var bence.
Benim kriterlerim genelde karakterle ilgili onlar da benimle örtüşmüyor. Çünkü kendim gibi biriyle olmak istemem😅
O normal olsun ki dengeyi sağlayalım. Fiziken de kriter değil de tercih demek daha doğru geliyor. Tercihen sarışın renkli gözlü bir erkek isterim. Onun da benimle ilgisi yok ama bu istek de tamamen dünyaya gelecek çocuğum için. Kendim için bir şey istemiyorum 😂
Eminim çocuğun içindir sjsjd
Ahahsh çok iyi günümüzü özetleyen bir fotoğraf. Aynen karşı cins şöyle olmalı böyle olmalı diye atıp tutmadan önce kendine bir bakmak lazım. Senin öyle demenle karşı cins hemen değişmeyecek. Hali hazırda çekici olan karşı cins de seni bu halinle begenmeyecek. Herkes kendi dengini arar..
Çoğunun gözü yükseklerde eminiz bundan. Herkes kendinde olmayan şeyleri istiyor hep. En tipsiz kadın/erkek bile dış görünüşü iyi olanın peşinde. En vasıfsız eğitimsizi bile zengin veya dr mimar mühendis peşimde…
+1
Örtüşmüyor gözüm yüksekte şöyle 185 kadarcık
En azından açıksözlü.
Züğürt tesellisi
1.55 afro
170 boyum ailemde 1.55 kadın bile yok 😒
Uuu
Uluma yavrucum
Yavrun muyum gerçekten
Haha askere gidince içini mi değiştirdiler ne bu normalde laf sokardın
Örtüşüyor kendim gibi 15 -20 kilo fazlası olan yemek yemeyi seven üniversite sınavında dereceye girmiş aptal olmayan birini bekliyorum daha böylesi denk gelmedi
Tipimin iyi olduğunu söylerler ama kriter vs yok. Yani Artuk yaşımın geçtiğini düşünüyorum. Ondan dolayı kriter vs yok 😁
Kriterlerim genellikle gerçek üstü varlıklar ve doğa yasasına aykırı oluyor. Maalesef sevgili kriterim tipimle örtüşmüyor.
Ortalama tip yeterli karakteri daha önemli ve benim tipimde ortalamanın üstünde
Hahhhhhhhhdsdsfhjklş
Ne oldu babyface şeytan
Hiç
Benim uyuşuyor mesela ben tatlı bir kızım tatlı bir sevgilim var😅
Evet fazlasıyla ama genelde kimse olmuyor hayatımda
Ay tabii ki de, tam da huyu huyuma boyu boyuma tipi tipime kendisi 😂❤️
Önce kendime bakıyorum sonra istediğim kriterde sevgilim olsun istiyorum
Örtüşüyor. En çok hakkım olarak uzun boylu birini istemem çok doğal
Ben uzun boylu ve fitim ama balık etli istiyorum :D
Evet en yakışıklı insanları kendime layık görüyorum doğal olarak ama aksi olduğu da oldu her şey tip değil
Bi tane çocuk vardı bacakları Amazon ormanı, gidip milletinin bacak kılıns laf ediyordu ŞAÖFĞQMCİQMZİQJSLA
Yalan işin içine girdiği zaman. O sevgi olmuyor. Yalan yalan olarak kalır. Sevgi yalansız olmalı. Aksi taktirde sevgi olarak düşünülmez.
Sevgili yapmak günahtır
Örtüşüyor ya bir sıkıntım yok normal
Gözüm çok alçaklarda
O zaman ben varım
@Acillyardımlazım Vay alçak adam
Mddnndjdjdjdn istiyormusun
Hayır sanırım😂
Dağ ayısı olması yeterli
Tipsizim ben , her tip modeli uyuyor bana 😂
Tarkan nerdesiiiiiin
Karaktere daha çok önem verdim = sonuç hüsran
Örtüşüyor gibi.