Kolay yoldan para kazanmak istiyorum ama ileride arkadaşlarıma nasıl açıklarım?

Hayatta çok kötü zorluklar zaten çekiyordum ve üstüme hayatıma giren bir adamdan çok büyük bir kazık yedim umutlarımı hayallerimi götürdü benden. Hayatım daha da karardı çok güzel bir yaşantımın güzel çocuklarımın olacağına inanırken her şeyin koca bir yalan olması beni çok mutsuz etti. Şimdi karşıma aşkın evliliğin çıkacağına inanmıyorum. Çıksa bile ben kimseyi geçmişi ile yargılamam ama insanlar yargılıyor. Esas soru şu : Ben kolay yoldan para kazanmak istiyorum hayatında hiç kimsesi olmayan evli veya sevgilisi olmayan kişilerden anladınız siz. Bu para biriktiğinde ben kendime ev araba vs aldığımda bunları yakınlarıma arkadaşlarıma vs özel hayatımı söylemeden nasıl izah edebilirim. Gerçekten çok mantıklı ve inandırıcı açıklamalarımın olması gerekiyor. Lütfen yargılamayın sadece yüksekten düşmenin acısını yaşıyorum. Gelecek kaygılarım çok yüksek her an kötü bir şey olabilir diye hayatımı garanti altına almak istiyorum. Endişem bu ve sebep de bu zaten evlilik ve çocuk olmayacak bu da bir bedel.

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Kolay yoldan para kazanmak istiyorum ama ileride arkadaşlarıma nasıl açıklarım?